Извънредно общо събрание на акционерите в ПФК Ботев АД

190
3122

Съветът на директорите на ПФК Ботев АД, съгласно решение от 03.12.2020г., свиква Извънредно общо събрание на акционерите в дружеството на 08.01.2021г., от 11:00ч., в заседателната зала в административната част на „Футболен комплекс Ботев 1912“, при следния дневен ред и следните предложения и решения:

Точка 1: Освобождаване от длъжност на членовете на СД Ангел Палийски, Петко Ангелов и Васил Наумов

Точка 2: Избиране на нови членове на СД

190 КОМЕНТАРА

  • 2
   1

   На фекала 6 шпека в дивия за вечни времена.Амин.

 1. 3
  1

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му…………………………………………………………..

  • И Стоян канара е на това дередже ва да гоейба.

 2. 1
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
  МУУУУУУУУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КЕНЦ!:)))))))
  НЕКА МОШТНУ ДА СИРЕМ В НОВИНИТИ ЗА БОТЕВ!!,…УСОБИННУ В ТАЯ РАДУСНА НУВИНА ЗА НАС:)))))))))))))))))))))))))
  ПО СДРАВИ ОТ НАШИЯ ВИЛИК СЪСТАВ „ФАНФАРА ДЕ ЛА КЛОКУ“ СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФФ ПУФ ПАФ
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 3. 4
  3

  НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ КЮСТЕНДИЛСКИЯ КОМПЛЕКСИРАН МАНГАЛ ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХА

  • Старите филибелий са го казали селянин на снимка във вестник да го видиш го смачкай……Стоян канара и неговите стрямски юрдечки затова са смачкани ва да гоейба.

 4. 5
  1

  Ако Паисий Хилендарски беше жив сега и беше решил да се порови днес из българската футболна история, щеше да открие интересни неща… Откривайки къде са първоначално регистрирани футболните дружества Локомотив, Берое и ЦСКА-София, щеше да напише – ‘О НЕРАЗУМНИ ЮРОДИ, ЗАЩО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ КЮСТЕНДИЛЦИ, ТЕТЕВЕНЦИ ИЛИ ЛОВЧАНЛИИ!’ 😉

 5. 5
  7

  Помак, бегай за шишарки и приятно изкарване на празниците, хубав подарък Ви направихме да го помните дълги години!

  • 1
   6

   Нищо няма да помнят. Тези самодоволни селяни не са никакви фенове. Един истински фен го боли, когато любимият му отбор пада, да не говорим когато го разгромяват. Но те побързаха да обяснят, че това 6:0 не е нищо за тях.
   Интересно е как 5:0 за тях го говорят от 30 години, а сега казват, че 6:0 не е особено постижение, и най-добре изобщо да не го споменаваме.

   • 5
    3

    Това 6 – 0 г – н Циганино никой не го интерисува.
    1.Такъв цигански отбор като Локо може да се бие и със 10 – 0 и това го очаквай най скоро време.
    2.Кой фен на Ботев му пука,че някакви цигани ги били били със 6 – 0 по време на пандемия когато никой не е подготвен.
    3.Очаквай те скоро да има ново постижение като гледам май ще има още два мача със вас.

    • 2
     3

     Лицемерно, селски, твърде лицеменро, но характерно за манталитета на жълтите. Вие след загуба в най-важният мач между двата отбора и след 6:0 не си затворихте мръсните усти, представям си какви усти щяхте да отворите ако бяхте взели Купата или вие бяхте били с шест гола.

   • 1
    1

    Няма по нагли същества от жълтия курваляк….да те изнасилят ритуално и да искаш още и още……мазохисти…..като Стоян канара ва да гоейба.

 6. 8
  3

  На мангалите така им са се свили дребни и злобни души пропити от омраза,че даже нямаха времето да се зарадват на победата си заради това, което се случва в гранда на Пловдив.

 7. 6
  4

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му…………………….

 8. 4
  5

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете!!!!!!

 9. 7
  5

  В Локомотив (Пловдив) не бяха подминати от финансовата криза. На играчи и треньори са били забавени заплатите. „Черно-белите“ все още не са взели възнагражденията си за октомври.

  Това просрочване е нетипично за собственика Христо Крушарски и е породило притеснения на Лаута, пише „Тема спорт“. „Смърфовете“ се опасяват, че в скоро време заплатите може да станат и две.

  Отделно футболистите и спортно-техническия състав имат да взимат и някои премии. Според запознати част от бонусите са за спечелената Купа и Суперкупа на България.

  Затрудненията във финансово ествество е възможно да се отразят и върху зимната селекция на отбора. На „Лаута“ са категорични, че се нуждаят от поне 3-4 футболисти, които да засилят конкуренцията и да дадат по-голяма вариативност на треньора Александър Тунчев.

  • 7
   4

   Най добре ще е Крушарски да ни премести в Говедарци или да ни обедини със Рилецо и да си ритаме селски футбол този фрад не е за мангали много ни мразят.

  • 5
   2

   Абе мармот смотан само да спомена Ангел Палийски който е отказал Крушарски и който ви го набута тоя клоун ще ви закрива догодина рабрали кой е курва на ДПС и кой ви уриди спасението.Един финал за купата три години съществуване ми сега накъде като парата свърши и Крушарски не плаща кажи Аби на всички мангали какво ще става ,кажи си курво смотана.

   • 2
    1

    Уриди ли бе неграмотен помак дейба вашта мама тъпа дейба

 10. ПОТОМСТВЕНИЯ СТРЕЛОЧНИК ОРХАН ОТ АДЖАСАНА................ТАШАКЛИЯТА:)))
  2
  3

  А ВА ЯШАРЕ, ТИ ШТОТ СИ НИГРАМОТИН И НЕ ЧИТЕШ!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ИМЪЛ ОБШТ БИЗНЕС С БАШ АПАПА ДМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ, ТИ ГУ ИЗКАРВАШ ХАИРСЪЗИН???????? КЪФ ИНТИРПОЛ БЕ АБИ????:)))))))))))))))))))
  Я ДА ТИ ПУСНА БАТ АЙДЪНА, ЧИ ША СА ЗАДАВИШ УТ ПЯНАТА НА ДЖУКИТЕ БЕ АЛАНКОЛУ!!!!!!! АМА Я, ПУФ ПАФ…….:)))))))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  СИРСЕМИН СЪС СИРСЕМИН……………:)))))))))

 11. 6
  12

  Помаци на бляд и от Луната някой да дойде си оставате същите мърши с ПЕТА И ШЕСТ ШПЕКА В АНУСА пу да ви сера в устата кривоглави клошари

 12. 11
  4

  Баси тоз Гочо са насра може ли така? Верно ,пие му се ама защо така излага клуба. Още повече да казва ,че е в Столипинова и бие кючеци . СТИГА! СПРЕТЕ ГО ДА ПИШЕ И ДА ПИЕ

 13. 13
  5

  Ша ви сера у апапите ве аз съм ЦСКА аз съм всичко. Аз бях Локомотив сега съм ЦСКА Вие сте гниди

 14. 21
  10

  За кой ли път пиша за омразата на Локомотивци към нас! Преди години се базикахме бях приятели! А сега те немогат да ни гледат ! Незнам защо ! И двата отбора имат успехи! Но това нестига на тъпаците!Стават и лягат с Великия Ботев!Те нямат публика!Аз съм трето поколение Ботевис и се гордея!

  • 5
   12

   бонке, ти си тък по 24/7 за да ръсиш омраза към Локо. Точно ти ли ще ни говориш за комплекси

  • 6
   13

   Бил трето поколение Ботевис и се гордеел. Селски бек. Трето поколение значи, че не той, не баща му, а дядо му е дошъл в Пловдив от помаклъка, и поколението му си показва провинциалния манталитет.

   • мангал ти даже не знаеш кой е баща ти незнаеш коя година е създаден локу говориш за нас локу е единствения отбор в света играл сам с себеси официялен мач и загубил според вашата история която всеки ден се променя според случая

 15. 9
  11

  Локото отпраха задниците на лилавите с 6:0 на 28.11.20

 16. 20
  8

  Най после мъките свършиха.От днес има вече засилено присъствие на работници по стадиона.Следващата седмица вече трябва да се сложи нивият брояч и да се започва отброяването за строителството на стадиона.
  Новините за гранда не спират до тук ,извънредното събрание само ще оповисти новият собственик и целият екип който ще отговаря за Ботев.
  Време беше да видим Ботев отново по високите етажи на първенството.
  Тази година лига Европа догодина шампиони и най вече влизане гръмко във групите на Ш.Л.
  За мангалите само мога да кажа едно Ангел Палийски ви докара Крушарски той ще го изгони от градът.

  • 8
   7

   Стоян канара каза че и това 6-0 вече няма да се брои ва да гоейба.

   • 8
    5

    Стоян Канара каза че Локото беше до тук.Следващите мачове са по 13 – 0 заБотев.

  • 4
   6

   според мен ШЛ е малка цел за вас – н иска топка

 17. 14
  8

  ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛЧЕТА СЕ НАСИРАТ ХАХАХАХАХАХХААХХАХА КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО БЕ ДЕВСТВЕНИ МУСТАЦИ ??? МОЖЕ БИ ИДВА НЯКОЙ ДА ДАВА ПАРИ НА ПЛОВДИВ . МИ НАЛИ АКО ГО НЯМА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И ВАЗ НЯМА ДА ВИ ИМА НА КАРТАТА !! НЯМА ПО ТЪПИ АМЕБИ ОТ КЮСТЕНДИЛЦИ

 18. 10
  7

  На събранието ще посрещат братушките.

 19. 8
  13

  Помаците от Коматево изтрещяха от петата и шесте шпека Гочо ли си фекал ли си все тая какво нещо е Пловдивския любимец да те изчука в гъзЪ на сухо

 20. 10
  9

  Очаквам фк ЦИНГА1912-6 до края на годината да е на предпоследно място днес Етър биха Ч Море

 21. 5
  2

  Айдееее Бат Гочо е с нас . Да си ни жив и здрав и винаги с нас. Наздраве бат Гочо ,един си и ние сме с теб. Аде бат Гочо това е за теб Поздравииии ша са пие до зори Гочооо
  https://youtu.be/0M5Ar3VnBho

 22. 5
  2

  Абе аз съм Бат Гочо ве! Ко ша ми кажете аз ко да прая . Бат Гочо е Марадона са футболистите другото са подобия. Ай Наздраве от мен и от цялата компания в Изгрев. Тук е супер. Черпня и свирня Ай Наздравеееее

 23. 9
  10

  Върнете парите от КТБ, аз ще върна тези, които съм взел от банките в Русия и тогава пак ще дойда и ще говорим. Досвидания.

 24. 11
  15

  Съвсем нормално! Жълтите тъпунгери след финала вместо да си затворят простите човки, започнаха да убеждават и да доказват как със загуба в Дербито на Дербитата са се превърнали в Господари на Пловдив. Някой съмнява ли се, че предстои да разберем как 5 е повече от 6? Също както с всички простотии които се изляха след Купата, предстои много забавление.

  • 7
   5

   Както са тръгнали селянките може да ни убедят че вече се казват Сопот-Ъ и нямат нищо общо със загубата от 6-0.

   • 3
    3

    Чудехме се дали да не преместим Сопот в Пловдив и да го преименуваме на Ботев, ама решихме, че няма да сме оригинални и се отказахме.

   • вие как се казвате велбъжд юве ювентина локу вагон буфер тото курва беси наполитанци германци или обикновени мангали

 25. 9
  4

  НЯМА СТРАШНО КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА ЛЕТЯЩТ БЯЛ КОН И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ КУПУВА.. КОЙ ПРОДАВА… И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ

 26. 7
  4

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА… ОП СА

 27. 4
  1

  Бат Гочо стига вече излагаш се .Пии си ама не пиши тук глупости . Само ни се подиграват ,моля те.

 28. 4
  5

  На събранието ще се обсъжда предложението на Цингаревич отбора да се казва ЦИНГА1912-6

 29. И кой каза Наздраве! Бай Гочо ви поздравява ,ай наздраве

 30. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  5
  4

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
  МИЛИАРДЕРА ИДВЪЛ!!!! ВАЙЙЙЙЙЙЙ, ЖАЛНА НИ АНА СТУЛЮПИНСКА! А ДОН КРЮШО ХВЪРЛЯЛ КЪРПАТА?!!! БАТАЛЯСВЪЛНА, ШТОТ СНЕ БИЛИ НЕНУЖНИЦИ И САМО СИ ТРОШЯЛ РАКЕТИТЕ! ПУФ ПАФ
  АЙ СЯ ПО ИДИН КЮЧЕКЬ СТУЛЮПИНАРИ ДЕ МАНГАСАРИ И КОТО А ТВА А:))))))))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 31. 6
  7

  Стоян канара каза че има готов човек да поеме греблата на потъващата гемия и това е бай Върбан от Стряма ва да гоейба.

 32. 4
  6

  Ботевь66666666 мъжете ни пак ни писаха 6 6 6 6 6 6 побърквам за отличен 6666

 33. 2
  5

  Идвам и тая година шампиони! Догодина пред шампионите, а по– догодина преди тях!
  Казах!
  Ай назароровя!

 34. 4
  9

  Циганите обиколиха чужбина видяха света,ние селяните от село не сме излезнали.Представете си колко сме нещастни щом и циганите видяха живота и света а ние от пустото село никъде не отидохме нямаме 2 лв в джоба и си седим с домашната ракия и закланите пилци от двора и преживяваме

  • 6
   5

   Дуйсбург го наводнихте дейба и смрадливата напаст.

   • 3
    3

    За теб Дуисбург са Малдвите,селски.Ти от село къде си бил-до бостана и обратно.

  • Има нещо вярно в мнението ти. Първата дума…

 35. Ама как ви шибахме без вазелин!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  6
  6

  https://youtu.be/glKnQ0-FnuQ

  https://youtu.be/wKxRuz1gqWM

  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   • Като на поляната ли, селска курвичке?

 36. 9
  11

  Лъгали туснака, че като стане стадиона ще има по 10к средно на мач….. хахаха

  • 9
   1

   Ама аз много изпускам с туй пиене бре? То минали мачове,Бруно заминал някъде ко стаа бря? Май нещо не ми е наред. Чакам и на мен някой да даде боб и лук да мое си пия рикията. Ай Наздраве! Ако някой знае къде е Бруно да каже,че аз вече са напих и не мое се оправа да го търся. Ай Наздраве!

  • 9
   1

   Ай Наздраве! И кой каза Наздраве! Цял ден си пия в Столипиново и не ми пука ,нашите фенове ме черпят пък иначе Армито един лук и боб не ми дава. Хич ми нее Ай Наздраве! Столапиновци се грижат за мен ,само да съм чул ,че ромите не ни обиат отбора . Само! Ай наздраве! Бат Гочо Гочоооо

 37. 17
  3

  Гледам, че има мангали тука, само да попитам, ако може някой да отговори, ако може да пише все пак, защо всички фенове в България ви посрещат с“ цигани, цигани“ – аз имам някакъв отговор, бат Ицо също каза, ама все пак.

  • 3
   11

   Нека ни викат цигани а ти запомни от мен едно.ЦИГАНИН ДА ТЕ ЕБЕ ЗНАЙ ЧЕ ТОЙ ЕБЕ КАТО ЛУД И ЩЕ ТИ ПРЪСНЕ АНАЛА И ВАГИНАТА ЕДНОВРЕМЕННО-СПРАВКА 6-0 И ПЕТАТА!

   • 11
    3

    Разбирам че те е ебал циганин така добре го обясни

    • 1
     6

     Ти сам си признаваш че са те ебали цигани.Нали сме цигани а те се изредиха в на майка ти в дивака цели 6 пъти,само Крушата и Карагерен не можаха да се вредат на гангбанга.

 38. 32
  7

  Мангусти крастави цигански, цял живот 3 пъти по малко от ботевистите. Като стане стадиона и повече ще стаа разликата. Пловдив мрази мангали,,,,

  • 27
   5

   Майна,можеш ли да си представиш изобщо,колко мизерен живот трябва да е техния?Да „живеят“от злобата и омразата си към „Ботев“Пловдив…Боклуци!

  • 5
   8

   Селски, в момента Локомотив има отбор и на това се дължат успехите. Хайде обясни, вие ако имате стадион, но нямате отбор, как ще ни опонирате?

   • манго лкоу имаше отбор вече не и както ви казвам предстои обиране на крушите

 39. 8
  16

  Циганите са здрави ебачи, усетихме го за пореден път като поехме 6 черни надървени цигански кура обляти с адски много сперма която ни засити страшно много

 40. 5
  15

  В средата на декември се връщам да залича Коматевско то клубче от картата на футбола. За да го сторя първо ще обещая че ще залича петата и онова 6-0 от 28.11! Само ботев6

 41. 12
  18

  Изтече много интересна информация за Антон Зингаревич – той е посъдим в Русия, за дело за измамно присвояване на кредит от около 25 милиона евро, от МТС-Банк. Делото уж било прекратено през Януари 2019, но МОЖЕ БИ малко след това е възобновено. И ако е така, към днешна дата – ако Зингаревич влезе в родната си Русия, ще бъде арестуван… Изникват няколко въпроса:
  1.Наистина ли е така и ако ДА – какво ще стане с този дълг ако вземе Ботев?
  2. Тези които го докараха в Ботев – толкова ли не са го проверили какъв е и какво дължи за 3 месеца преговори?
  3. В качеството си на какъв и КОЙ е преговарял с него през последните 3 месеца?
  4. Каква по-точно би била сделката с него – какво ще придобие ако вземе клуба и КОЙ ще е в Борда на Директорите на клуба?
  5. Заслужава ли такъв човек да придобие клуб като Ботев Пловдив, ще му бъде ли позволено?
  ВСЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ ВЪПРОСИ…

  • 1
   7

   Има един единствен приемлив вариант за акциите на Ботев. Публично-частно предприятие! Феновете и Сдружението притежават 61% от акциите. Бъдещия инвеститор изкупува останалите 31% от ТЦИМЕ.

   • 11
    4

    Феновете и Сдружението ли ще издържат Ботев, умнико? Гиздаков & Тервел Златев нали пробваха и след 2-3 си биха камшика.
    Кой инвеститор ще дава пари срещу миноритарен пакет?

    • Никой не може да има повече от 39% тъй като 61% ще са собственост на десетки хиляди фенове. Контролния пакет от 31% притежание на Зингаревич или който и да е друг инвеститор ще му дава право на глас със тежест, но без право на еднолични решения.

  • 8
   1

   Той и Гриша Ганчев трябва да е още подсъдим ,за Божков да не говорим ,съвсем скоро и Гела ще е подсъдим така,че споко …

  • 6
   7

   Приличат си по резултата, но се различават от това, че вторият е в дербито! Иначе срама за пумаците в жълто е огромен. Особено след 28.11.2020.

 42. 7
  10

  Новият състав на борда щял да е от 6 члена….🤣🤣🤣

  • 12
   6

   Буферите се дразнят ,че на никой не му дреме за резултата в дербито . Споко , не се вълнувайте толкова

   • 1
    4

    Не ви дреме за мача, защото ме сте никакви фенове. Един истински фен се радва на успехите и страда за загубите. Вие понеже сте едни самодоволни селяни, когато Ботевь бие – много сме велики, когато пада – не ни засяга. Селяни!

 43. 20
  5

  Буферите ,нещо се амбицирахте в темите за Ботев ????!!!!Споко олигофрени ше си докарате некой инфаркт !!!

  • 19
   3

   А в кои теми да се активират? В тези за Велбъжд ли? Мангала се чувства най добре в чужда къща.

   • 7
    12

    Maнгала се чувства най-добре в чуждия анус когато влиза цели 6 пъти!

    • 13
     2

     Мангала никога не е излизал от кучия гъз. Наврян е там пожизнено.

  • 13
   3

   Лудогорец направиха отбор, спечелиха 9 титли и незнам си колко купи….но това не прави по горди феновете им от тези на Ботев, Левски, Ч.Море, Славия, Берое, Етър…..те знаят че са проект, че са дърво без корен, което рано или късно изсъхва и се сгромолясва. Същото се отнася и за проекта Велбъжд-Локо 19?6

  • Мълчаха 4 месеца и сега излязоха като червеи след дъжд. Скоро пак ще са насрани и ще мълчат.

 44. 4
  12

  Братя кънарие милиардера е обещал да докара 3-4 купи на Кумативу. Убищал е да ни Локуту с 7-0 очи първия мач и всеки следващ с гол повече. убещал я тилти купи и по 3 кибапа и биричкъ му всеки мач. Локуту да мрът ут яд. Ся ла им земът купути питатъ и пубедити и ла ги закрият. Милиардеръ губе убищал.
  Ай кънариееее

 45. 4
  6

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му

 46. 5
  9

  Жълтите курви продължават да се навеждат на Делян и ДПС! Те са горивни на всичко само и само някой да им даде, построи или подари!

 47. 7
  6

  Абе кога ще може да се гледа тренировката на отбора. Искам да гледам как Бруно тренира мойто Локо! Ай Наздраве

  • 8
   10

   Как завърши дербито събота че бях в чужбина и нз

   • 1
    1

    АНОНИМЕН ,ко правиш в чужбина бре та не гледаш. То докато вървеше дербито го нанизвахме на майка ти и сестра ти у кухнята. Дабъл пенетрейшън отнесоха. Ти стой в чужбина

 48. 7
  5

  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  И ПРУЪДЛЖАВЪЙТИ ДЪ СИРЕТИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!! НАЛИ СНЕ СИ АПАПИ, КЪДЕ БЕЗ НАС?:))))))))))))))))))))))))))))))))))
  АЙДИ С МУЗИКЪТА НА ФАНФАРЕ ДЕ ЛА ШЕКЕРИ КЛОМОМОТИЕРИ:)))))))))))))))))))))))))))))

 49. 9
  6

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
  МУУУУУУУУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КЕНЦ!:)))))))
  НЕКА МОШТНУ ДА СИРЕМ В НОВИНИТИ ЗА БОТЕВ!!,…УСОБИННУ В ТАЯ РАДУСНА НУВИНА ЗА НАС:)))))))))))))))))))
  ПО СДРАВИ ОТ НАШИЯ ВИЛИК СЪСТАВ „ФАНФАРА ДЕ ЛА КЛОКУ“ СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФФ ПУФ ПАФ
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 50. 5
  4

  ЧИ КОЙ ТИ Е КАЗЪЛ ЧИ МУ СЪС СЪРДИМ НА ФЕКАЛЯ??? НАПРОТИФ, РАДВЪМИ СЪ ДА ГУ ЧУЕМ…………..Я КВИ КЛОАКОМУТИФСКИ ПАРЧЕТА ПУСКА!!! НАПОМНЯ НИ РОД И НАЧАЛО, НАПОМНЯ НИ РОДНИЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФ!:)))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=lzJegJA8VSE

 51. 6
  6

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му……………..

 52. 8
  11

  Здравко Димитров може да се счита за сигурeн за затвoра

 53. 8
  7

  Фекал,баща ти скоро плющял ли те е много си превъзбуден,помак грозен,намести петата и шесте шпека и не се излагай повече

 54. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  5
  4

  ЕТО ЗАШТО НЯМА ДА КУПИ КЛОАКОМУТИФФФФФФ!!!
  ЗАШТОТУ СЛУШАТ ТАКАВА МУЗИКА!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=lzJegJA8VSE
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  https://www.youtube.com/watch?v=7VG5HU9U4QY
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 55. СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА КЛОАКОМОТИФ, ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))
  5
  3

  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  И ПРУЪДЛЖАВЪЙТИ ДЪ СИРЕТИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!! НАЛИ СНЕ СИ АПАПИ, КЪДЕ БЕЗ НАС?:))))))))))))))))))))))))))))))))))
  АЙДИ С МУЗИКЪТА НА ФАНФАРЕ ДЕ ЛА ШЕКЕРИ КЛОМОМОТИЕРИ:))))))

 56. 9
  8

  6666666666666666666666 шестацииииии наместете шпековете и петата тъпи гнусни помаци

  • 5
   2

   Баа с толкоз ли бихме? Аз забравих ,кога туй бря? Ай Наздраве от Бат Ви Гочу! Садее Локу Сааде мене

  • 4
   3

   Ша ви сера на Лакомотивците у пазвите ялате ми само на мача ша ви сера у пазвите ! Само ЦСКА

 57. 6
  7

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му.

  • СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА КЛОАКОМОТИФ И ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))
   6
   2

   ЧИ КОЙ ТИ Е КАЗЪЛ ЧИ МУ СЪС СЪРДИМ НА ФЕКАЛЯ??? НАПРОТИФ, РАДВЪМИ СЪ ДА ГУ ЧУЕМ…………..Я КВИ КЛОАКОМУТИФСКИ ПАРЧЕТА ПУСКА!!! НАПОМНЯ НИ РОД И НАЧАЛО, НАПОМНЯ НИ РОДНИЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФ!:))))))
   https://www.youtube.com/watch?v=lzJegJA8VSE

  • 4
   2

   И на теб ша сера у пазвата както ти срах ! АБЕ КЪДЕ Е БРУНО! МУУУАХАХАХА.САМО ЦСКА ЕЛАТЕ НА АРМИЯТА ДА ВИ СЕРА

 58. 14
  5

  аз ли не разбирам нещо или??? значи хора като гиздаков стефунски и други след толкова години опити да се доберат до власта в отбора и всяваве на интриги най накрая успяха, и то успяха защото просто ги оставиха да се доберат да им видим целия град сейра,без нито едно изказване и с докарването на доказани хора които са крали и като видяха че няма да им мине номера, и че никой не иска да се повери парите или името на тях, и ги отсвириха от всякъде,а след това се покриха като мишки и забравиха колко милеят „уж“за любимият им Ботев,Господин Палийски колкото да искаха да го оплуят не успяха защото стана ясно на всички
  може би,че за момента само той може да докара някой спонсор в отбора както го е правил хиляди пъти,както преди години във В група даваше пари и благодарение на него и още няколко човека ботев се запази,както и купата и много други неща който са доказани включително и в момента за сабирарането на дълга, и дали е крал,дали се е възползвал са само ваши думи по форумите и на хора който явно това е тяхната идея ако се доберат до неговото място да го направят това нещо и си мислят че всеки го прави,но явно много бъркат.Защо трябва да се приеме оставката на някой който милее за този отбор?? и колкото и лош да е поне се вида че прави нещо и че е представителен човек който може да доведе хора???? човек който има достатъчно пари да участва в дребните интриги на сегашното управление??? всички го плюете,но насреща няма една доказана причина затова нещо??? или като отряза кранчето на много хора включително и Вилизар и на хора който през годините бяха свиканли да получават облаги от ботев макари безпалтен вход за мача и ви стана крив??? никой не казва че е цвете за мирисане,но на фона на всички останали е Прекрасен…Много ми е интересно загрижените хора който искаха да го свалят по всякакв начин и с единственото им изказване август месец къде отидоха ??? абе господа не видяхте ли че вас никой не ви брой за живи??? минаха 4 месеца 1 нещо не сте казали освен да се криете, нали бяхте намерили спонсори ??? нали фирми бяхте намерили??? къде са ?????? не е ли време любимият ни отбот да се обедини и да сме всички заедно???

  • 6
   17

   Виж, вуйче, ужасно си неграмотен – словоред, синтаксис, правопис, логорея си пипнал някъде. Мъдрите хора се изразяват кратко и ясно, а на твоето словоблудство почти нищо не се разбира. Заради такива като теб ни викат селяни!

   • 5
    4

    Zaradi takiva kato teb sme na tozi hal, zashtoto dali e pravilno napisano dali ne e, vseki normalen chovek moje Sam da si dade smetka za systoqnieto na kluba I koi kakvo pravi za otbora, az syshto ne haresvam ot chasti paliiski, no za momenta alternativa ne vijdam, dadoh me shans na drugi hora I kakvo stana???

    • 1
     3

     Кой съм аз, ве педал? Какъв фактор съм в Ботев? Обикновен фен съм! Как заради мен, моят любим клуб е на такъв хал? Цялата държава е на хал, който е дължи на НЕГРАМОТНИ ПЕДЕРАТСИ като теб, които пишат на шльокавица. Да го тура на майка ти в гъза, после в устата. Селянин некъпан!!!

   • 12
    1

    Лошото е, че Гиздака така ви е облъчил, че казвате на черното – бяло! Който не вярва – да попита за Камарата на оценителите какво се случи след неговото избиране в УС на Камарата! Същата работа- безкрайни интриги и хората се отказаха да ходят даже и на събранията! Всеки вика – Палийски краде, а няма нито един документ, нито едно доказателство – освен от тези: една баба каза! Хора, разберете: докато се изясни кой е по- голям- Гиздака или Палийски клуба загива, няма ръководство, няма треньори, демотивирани футболисти, вече и школата се разбива! Трябва час по- скоро обединение и всички да се обединим в намирането на спонсор, собственик или собственици! Това е!

     • Отивай да я ебеш ти, изроде- тя е на оня свят от 23 години и ти си за там!

  • 8
   6

   Не е Палийски. Делян Пеевски намира спонсорите! Палийски е просто неговият изпълнител!

   • 3
    2

    Нито кмета ще си занесе стадиона у тях, нито собственика ще си занесе отбора в къщи. Дреме ми на измисления Ви идеализъм. Нека има отбор и стадион, пък ми е все тая от къде са парите. Вие у вас, все с честно изкарани пари ли си купувате хляб? Питам за анкетата „Ние българите сме най-честното племе на планетата и чуждо никога не пипаме – нито материално, нито сексуално“

    • Да, с честно изкарани пари си купувам хляба. Ти като го купуваш с крадени, сладък ли ти е?

 59. 10
  3

  Въх едно време кът ритах топка исках да играя в Ботев ,но не ме взеха за туй сега съм им ядосан и не ги обичам. Баси сега и стадион ще имат и всичко. А нашите купи кво няма ги в Пловдив ,поне стадион имаме.
  Момчета от Старо Железаре не пишете тук. Обърнете се към централата в Кюстендил и към некой в Пловдив. Така няма да стане. Ша въ заебат ,ако не пишете на по високо ниво. И сте объркали годината не беше ли 1929…вечи забравям ко говоря ,ко значение има аз вече не играя.

  • 5
   8

   Абе проЗ помак измисли нещо оригинално то бива тъпотия ама като тоя бълвоч,пу да ти еба майката тъпа и грозна

   • 5
    2

    Аз забравих ние 1929 ли беше рожденната дата или 1936 как писаха момчетата от Старо Железаре? Ко стана одъртях и зех да забравям. Ко стана бря? Абе ти Помак ли си или не ? Отивам да си допия рикията ,че и нея щях да забравя. И само Нашия клуб и най важен. Само годината да се сетя и пак ще ви пиша. Въх как забрайх ,някой да помага кой година бяхме бря? Май сЪ напих

    • Напротив, Гочо, игра в Ботев на едно турне в ГДР. Питай го да ти разкаже! И, ако се сети, нека разкаже и за ония обувки в магазина…..

     • Като сте нямали качествени футболисти, той ви е подсилил за да се представите достойно.

 60. 10
  2

  Баси ко става. Направихме клуб в Старо Железаре и никой ни нъ отразява ?

  • 2
   8

   muahahahahhahaa почват новия кауфланд наистина щял да бъде най-красивия

 61. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  10
  4

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
  МУУУУУУУУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КЕНЦ!:)))))))
  ПО СДРАВИ ОТ НАШИЯ ВИЛИК СЪСТАВ „ФАНФАРА ДЕ ЛА КЛОКУ“ СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФФ ПУФ ПАФ
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 62. Локомотивци ће вам сере у пазухе као што знате, а вређајући мене, сераће вас по свему. Ја сам Бруно, ти си ништа

 63. 1
  9

  Много скоро си идвам у нас на старото място,да направя Ботевъ лидер на долните групи мухгхахахахаа

 64. 11
  5

  Мангусти крастави цигански, цял живот 3 пъти по малко от ботевистите. Като стане стадиона и повече ще стаа разликата. Пловдив мрази мангали

 65. 11
  11

  ВЕЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА ИГРАЕМ ДАМИ И ГОСПОДА.ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ ВЗЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО-ШАМПИОН 2004 СУПЕРКУПА 2004 КУПА НА БГ 2019 КУПА НА БГ 2020 СУПЕРКУПА 2020 РАЗГРОМНИ ПОБЕДИ НАД СЕЛЯНИТЕ 7-3 6-0 4-0 4-0 ПЕТА 0-1 ВЕЛИКИ МАЧОВЕ СЪС СТРАСБУРГ,ТОТНЪМ

  • 11
   4

   Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив

 66. 11
  5

  Мангусти крастави цигански, цял живот 3 пъти по малко от ботевистите. Като стане стадиона и повече ще стаба разликата. Пловдив мрази мангали

 67. 8
  9

  ГАДНИТЕ ЦИГАНИ НИ РАЗКЪРВАВАХА АНУСА МИ ЦЕЛИ 6 ПЪТИ И МИ ЗАБИХА НАНОВА ПЕТАТА В ШИРОКИЯ ГЪЗ.

 68. 4
  6

  Ето защо руския олигарх ще купи Ботев Пловдив… вhttps://youtu.be/O5hvgkYN8LI

 69. 12
  7

  Това са 2-3 диви селяндури с по 2 пръста чела,които драскат с различни имена!Безработни и ненужни малоумници с 2 скъсани лева в джобовите си!В Ботев предстои развитие и успех!Не всяко дерби ще го свири черно-белият безсрамник и клоун Кабаков!Само Ботев!

  • 2
   6

   Сега Кабаков ли ви е виновен. Аххаах ами малко и вас бели дни да има, че то вие лижете лайната от много години

 70. 9
  9

  Нали ги знайш глупаците 😂😂😂😂

 71. 8
  10

  Тия наще мошенници пак ще ни намажат ските и ще ни пуснат по пързалката.

 72. 14
  7

  Тъпите мангали пак първи в темите за Ботев!Не е лесно да си аутсайдер!

Comments are closed.