Умарбаев с престижна номинация за играч на седмицата от Азиатската конфедерация

20
271

Футболистът на Локомотив Парвизджон Умарбаев е номиниран за международен играч на изминалата седмица в престижната класация на Азиатската футболна конфедерация. Таджикът попадна сред най-добрите 10 заради доброто си представяне срещу ЦСКА 1948.

За първи път играч на Таджикистан и Локомотив намира място в тази престижна класация. Сред номинирането попадат Хю Минг Сон (Тотнъм), Мехди Тареми (Порто), както и бившият състезател на “черно-белите” Осама Рашид.

На този линк можете да гласувате за него (номинациите можете да видите най-долу в сайта): https://www.the-afc.com/news/afcsection/vote-for-your-afc-international-player-of-the-week-x9516

20 КОМЕНТАРА

 1. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт

  АРКАДАШЛАР!!! МЛОГУ ВЪ УБИЧЪМ! В СЕРСЕТУ СТЕ МЕНИ НА НЕГУ!! ША СА ВРЪШТА ПРИ ВАС! ША ИДВАМ В РОДНУТУ СТУЛЮПИНСКУ ГНИЗДО ПРИ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФ!! ВЕЧНУ СТЕ МОИ НА НЕГУ АРКАДАШЛАРЪ!!!!!!!

 2. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  2
  1

  НЕ МИ ЗАБЕЛЯЗВАЙТЕ.АЗ СЪМ БОЛЕН.УЧИХ В СТЕФАН КАРАДЖА И НЕ МОЖАХ ДА ГО ЗАВЪРША.ЗАТОВА МИ СА ТОЛКОВА ТЪПИ И ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИТЕ.НЯКОЙ ПЪТ СЕ ПРЕДСТАВЯМ ЗА ФЕКАЛ НЯКОЙ ПЪТ ПРАВЕШ СИ ТАШАК ИЛИ С ДРУГИ ИМЕНА.ОБАЧЕ УМИРАМ ОТ ЯД ЧЕ ЛОКОТО НИ ЕБАХА МАМАТА ЗАВИНАГИ.ПУФ-ПАФ))))::ПУФ-ПАФ::::

  • Фекале вече и Стоян канара се отвращава от твоите слова ва да тейба.

 3. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  1
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=7O7tuOMQG2c
  ПО СДРАВИ ОТ ОРКЕСТЪР „ЛАУТАРИ“ МОЛДОВА!!!!!
  УБИЧЪМИ МИ ВИ КЛОАКОМОТИФФЦИ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 1
   2

   МНОГУ МИ АРЕСВАТ ТИЯ АПАПИ!!!! И МУЗИКАТА Е УБАВА И ЕКИПИТЕ ИМ ЦЪРНУ БЕЛИ, КЛОАКОМОТИФСКИ!!

 4. 3
  4

  70 % от пловдивчани са ботевисти,останалите са фенове на останалите 3 отбора в града.Всеки знае че е така,дори малките деца.За това е толкова голям комплекса на малцинството с лилавите джуки.

  • 4
   1

   Искаш да кажеш, че 70% от живеещите в Пловдив са селяни ли? Разбрахме те още първият път, но това няма да ти попречи да го изсереш това още милион пъти.

  • Наистина си прав 70% в Пловдив са само селяци като Стоян канара дошли от Стряма и околията и естествено фийенове на Бутвфъ ва да тейба.

 5. 1
  1

  МНОГУ МЪ Е ШУБЕ, ЖЪЛТИТИ ДА НЕ НИ ПОРНАТ АЛКАТА ПАК ОТ 49,12М…………..ПУФ ПАФ…….И СЕ ПО 2 ПАРЦАЛА…………….

 6. 4
  1

  Със или без стадион,сте си същите умрели хуйове!

 7. Венци Стефанов: Те и Ботев скачаха, но оп ... вкараха им гол с пета!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  5
  1

  https://www.plovdiv24.bg/sport/870552.html 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 8. 1
  7

  Тази година на Азиатската, а догодина на Полинезийската федерация. Останалите 10 футболисти на Локо, се очаква да станат носители на приза на Близкоизточната и Африканската федерация

 9. 10
  2

  Евала круша как го набута на курвите микре и

  антибиотик и путьоф и им взе купите под носа

  много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 10. 15
  1

  Густо майна,как „фйеновете“ на селското

  сдружение се изнизаха като насрани за

  отрицателно време след финала на финалите!!!

 11. 4
  16

  „Този път няма да взимам отношения, защото предния път отнесох много критики. Сега чакам и ще приема всяко решение. В Локомотив ще направим това, което ни кажат. Спазваме и до момента всички предписания и мерки. Самият аз вече съм възрастен човек и трябва да се пазя. Миналия сезон плащах заплати 8 месеца за нищо. Сега пак ще плащам, ако се наложи.“………………НО РАКЕТИТЕ СВЪРШИХА!!!! МАЙ СКОРО ЩЕ ГИ БАТАЛЯСВАМ ТЕЗИ НЕНУЖНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ! ПУФ ПАФ

Comments are closed.