Играч на Левски на бар по време на карантината си, клубът го наказва

0
259
Илия Димитров, "Левски" (София)

От ръководството на Левски излязоха с официална позиция относно инцидента с техен футболист през уикенда, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки. Най-вероятно става въпрос за Илия Димитров, който според бивш шеф в ЦСКА е нарушил карантината, излизайки на заведение в Студентски град.

Бившият шеф на ЦСКА-София Милко Георгиев алармира, че видял заразения играч на „сините“ Илия Димитров да пуши наргиле в столично заведение, въпреки че би трябвало да е изолиран.Сигналът на Георгиев е стигнал до органите на реда, които са започнали да правят проверка на играчите на Левски, поставени под карантина. Един от тях бил хванат в издънка, която освен 5 бона ще му струва и присъда от 3 години условно. При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева.

Левскари,

Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на „ПФК Левски“ заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник.

Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България.