ПФК Ботев: Благодарим ви, ботевисти!

95
1317

Ръководство на ПФК Ботев Пловдив изказа огромната си благодарност към всички привърженици на клуба, които се включиха в кампанията „Да живее Ботев Пловдив“:

Уважаеми ботевисти,

От името на цялото ръководство на ПФК Ботев Пловдив искаме да изкажем огромната си благодарност към всички вас!

Благодарим на всички чуждестранни и български футболни фенове, които дариха, въпреки футболните си пристрастия.

Благодарим на всички малки хора с големи  жълто-черни сърца, които се лишиха от своите спестявания, за да ни има нас!

Благодарим на всички фирми, които дариха и отделиха големи суми въпреки кризата, която е настъпила в България и по света.

Не на последно място искаме да благодарим на нашите привърженици, благодарим Ви, че за пореден път показахте, че Ботев – това сте ВИЕ! Днес можем гордо да кажем, че всеки от вас, който дари, записа името си със златни букви в историята на клуба! Днес с гордост ще се поздравим с победата и с гордост ще се обърнем назад към хората създали преди 108 години този клуб и ще кажем „Горди сме, смели сме, че по ботевски живеем!!’’

БЛАГОДАРИМ ВИ!

95 КОМЕНТАРА

 1. 7
  1

  Густо майна,как „фйеновете“ на селското сдружение се изнизаха като насрани за отрицателно време след финала на финалите!!!

  • Мангал, Скрапа яко ли ти се изхрачи в грозната муцуна?

 2. 4
  9

  70 % от пловдивчани са ботевисти,останалите са фенове на останалите 3 отбора в града.Всеки знае че е така,дори малките деца.За това е толкова голям комплекса на малцинството с лилавите джуки.

 3. 12
  8

  Густо майна,как „фйеновете“ на селското сдружение се изнизаха като насрани за отрицателно време след финала на финалите!

  • 6
   9

   Едва ли ти е толкоз густо, ама бутай за гарата и нека да вее накъдето духа….

 4. 1
  4

  две студентки, които учат за медицински сетри в Медицинския университет в Пловдив, стават доброволки в първата COVID-болница в страната МБАЛ “Свети Мина“ в Пловдив.

  Момичетата са в четвърти и втори курс. Днес те се срещнаха с областния управител Дани Каназирева, която ги представи на директора на болницата проф. Петър Петров, за да договорят условията. По думите на областния управител още една студентка има готовност да започне работа на половин работен ден в отделението на общинската болница.

  След срещата стана ясно, че медицинските сестри могат да започнат още тази седмица, а проф. Петров им благодари, за готовността да станат доброволци и да са част от екипа на първа линия в борбата с Ковид-19.

  „Правим всичко възможно да бъдем полезни на всяка болница без значение дали е частна, държавна или общинска. Надявам се с екипите и доброволците, които пращаме, да сме полезни на лекарите от ковид отделенията, които месеци наред работят без почивка и са много уморени“, коментира Каназирева. Тя също благодари на момичетата, които споделиха, че са приели предизвикателството и осъзнават отговорността на избраната от тях професия в тежката епидемиологична ситуация.

  Днес новите случаи на COVID-19 в Пловдив и областта са 361. Регистрираните в Националната информационна система са общо 11402. Под карантина са 4911 лица. На домашно лечение са 6240 лица. Оздравели към днешна дата са 5323 души от областта, като за изминалото денонощие са 131.

  Свободните легла според Областната информационна система към 13 часа днес са 194 терапевтични и 15 за интензивно лечение.

  През изтеклите 24 часа от Спешна помощ са изпълнени 254 случая, от тях 52 свързани с ковид-19. Хоспитализации: 9 в областта и 17 в Пловдив, оставени на домашно лечение са 26 души.

  Сред новодиагностицираните са 10 медицински лица. От тях в болничната помощ –1 лекар, 1 рехабилитатор и 3 мед. сестри. В доболничната помощ – 1 общопрактикуващ лекар от Пловдив, 3 фармацевти и 1 рехабилитатор на частна практика.

  Новоустановени с Ковид -19 в детски заведения и училища – един учител, преподаващ на 9 клас от ОУ „К. Величков“ в Пловдив и четирима заболели учители от 4 детски градини, три в Пловдив и една в община Раковски. Контактните деца и персонал са под карантина.

  Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай.

  Починали през изминалото денонощие са 9 души на различна възраст. Сред тях е мъж на 35 години, за когото към момента в системата няма информация за придружаващи заболявания и жена на 53 години с придружаващо сърдечно заболяване и диабет.

  • 10
   3

   МАЛИЙЙЙ, ТУК НЕ САМО ШИШИ, АМИ И АМЕД ДУГАНЬ Е ПОМАГАЛ!!!!

   • 7
    3

    Ти остави, ами и Принц ЧарлИ и неговата вечно покойната…..

    • 3
     6

     За вечно покойния Бутвфъ ли ми гълчиш ва тюфлек.

  • 5
   5

   До сега не съм се интересувал от Цветан Василев. От това което си постнал, реших на бързо да проверя героите в статията. И сега разбирам, защо този човек е в Сърбия. За 5 мин търсене се рчзбира, че е продавал оръжие на Турция, Севена Корея и Ислямска държава. Може да провериш без да ти помагам. Департамента на САЩ го е казал това!!!!!!

   • 3
    3

    Ако е продавал оръжие в Сърбия ли ще е братчето ми?

  • 1
   1

   Нормално. Все пак медиите са на новия-стар господар на БотяфЪ.
   Естествено, че ще пишат глупости и ще викат: Дръжте крадеца

  • 1
   2

   А кражбата на 52 милиона и сега на още толкова не е ли скандална.
   Да, сега „фена“ се обайда, но рано или късно всеки мафиот отива на едно място

 5. 7
  3

  След като фенове на Ботев Пловдив, фирми и най-различни деятели спомогнаха за събирането на сумата от 567 хиляди лева за изкупуването на дълга към КТБ, сега от клуба обявиха подробен финансов отчет, който показва какви суми и от кои места са постъпили с цел спасението на „канарчетата“.
  Кампанията стартира на 07.10.2020 г. и приключи на 23.11.2020 г.
  Събраната сума по всички дарителски канали е 567 170 лева.
  1. Helpkarma – Хелпкарма „Да живее Ботев Пловдив“ :
  Общият брой на всички дарили по този канал е 935 души, като сумата събрана от канала е 104 285.00 лв. (в тази сума се включва голяма част от Онлайн търга).
  Най-високите суми дарени по канала са:
  Centrum Crew 3928,57 €
  Лудата банда 3060 €
  US Bultras 2125 €
  Многобройни са и даренията от чуждестранни отбори и фенове на българския футбол.
  2. Онлайн търг „Да живее Ботев Пловдив“
  Събрана сума от търга е 9 365 лв. (сумата е включената в сумата на Хелпкарма и банковата сметка),
  Над 40 дарители, дарили 130 артикула, като най-скъпо продадените артикули са:
  Екип на Ботев Пловдив от 1994г. – за 650лв.
  Екип-реплика на шампионския от 1967г. с номер и автограф на Динко Дерменджиев- Чико – 600 лв.Екип на Ботев Пловдив от 1994г. носен от Стефан Драганов – 470 лв.
  3. Тениски „ Да живее Ботев Пловдив“
  Събраната сума от тениските е 24 840 лв. , като последното зареждане на тениски беше изкупено за по-малко от 15 минути.
  4. Дарителски кутии
  В периода от 22.10 до 23.11.2020г. даренията в дарителските кутии са на стойност 5 473,03 лв.
  5. Виртуални билети „ Да напълним Колежа“
  Общата сума събрана от канала е 77 225.20лв., продадени са 5 корпоративни билета.
  В двете онлайн игри се включиха 182 души, като във втората игра за по-малко от 2 часа се включиха над 60 души.
  6. Членски вноски за Сдружение ПФК Ботев
  Сумата от членски вноски е 15 242 лв. (като цялата сума е включена в сумата банковата сметка)
  7. Дарителска банкова сметкаПо дарителската сметка е постъпила обща сума от физически лица – 189 380лв. ( в тази сума е включен част от Онлайн търга)Юридически лица – 151 023лв.8. Платформа 565Закупени 782 299 пиксела, включили се 31 фирми, от които и физически лица.Общата сума събрана по канала е 14 944.08 лв.В кампанията се включиха: 2 чужди фракции – US Bultras и London Bultras, както и Centrum Crew, Лудата Банда, Бригада Тракия, Bultras Company, Бултрас Асеновград, Гаднярите, Канари София, Ботева чета Раковски, Kichuka & Frends, Сдружение фен клуб Ботев 1912.От Клуб на привържениците на Ботев Пловдив дариха сумата събрана по кауза Колежа, която е в размер на 41 890лв. Сумата е дарена по дарителската банкова сметка.

  • 4
   7

   Хелпкарма тези които крадат от дарителите….това сте вие селяци долни.

  • 3
   2

   Къде ша одиш, нъл си ут ДЕПЕСЕТУ!:))))😃 ФЕКАЛОМУТИФЕЦ НЕ ИДИН….МУ ХАААААА

 6. 6
  1

  МНОГУ БОЛИ АПАПИ!!!! ША СА ПУКНА ОТ ЯД!!!!! ЗАШТО НАС ЛАЙНУМЕТИТЕ КЛОАКУМУТИФСКИ, НИКУЙ НИ НЪ БРОИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ??? ПУФ ПАФ:((((😞!

 7. 7
  4

  НЯМА СТРАШНО КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА ЛЕТЯЩТ БЯЛ КОН И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО… КОЙ КУПУВА…. КОЙ ПРОДАВА И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ

 8. Правещ си постоянен ташак с жълтите курви след 15.05.2019
  8
  8

  15.05.2019! Всичко друго е жълта мъка за облекчаване на аналните им болки!

 9. 5
  12

  Шиши, Гергов и другите накарани да платят някоя хилядарка за измислената „кауза“ ли са ботевистите? Защото от фенове са събрани по-малко от 25 000 лева! Всичко останало е от Шиши и негови, подчинени фирми! Това го знаят дори самите жълти селяни, ама нали трябва да преекспонират лъжата, защото така им изнася!?
  Тези 565 000 са една жалка сума, която Самуилов даваше за 2 месеца при престоя си на село! Просто една смешна, рекламна кампания подобна на тези на говедата от шопия която в същност беше финансирана от Шиши, а за пред хората , уж били феновете? Глупости!
  За 565 хиляди останахте курвите на ДПС!
  И то ефтини курви! Жълти курви!

  • 11

   Чети бе мангал побъркан.Чети и се комплексирай още повече

   След като фенове на Ботев Пловдив, фирми и най-различни деятели спомогнаха за събирането на сумата от 567 хиляди лева за изкупуването на дълга към КТБ, сега от клуба обявиха подробен финансов отчет, който показва какви суми и от кои места са постъпили с цел спасението на „канарчетата“.

   Кампанията стартира на 07.10.2020 г. и приключи на 23.11.2020 г.

   Събраната сума по всички дарителски канали е 567 170 лева.

   1. Helpkarma – Хелпкарма „Да живее Ботев Пловдив“ :

   Общият брой на всички дарили по този канал е 935 души, като сумата събрана от канала е 104 285.00 лв. (в тази сума се включва голяма част от Онлайн търга).

   Най-високите суми дарени по канала са:

   Centrum Crew 3928,57 €

   Лудата банда 3060 €

   US Bultras 2125 €

   Многобройни са и даренията от чуждестранни отбори и фенове на българския футбол.

   2. Онлайн търг „Да живее Ботев Пловдив“

   Събрана сума от търга е 9 365 лв. (сумата е включената в сумата на Хелпкарма и банковата сметка),

   Над 40 дарители, дарили 130 артикула, като най-скъпо продадените артикули са:

   Екип на Ботев Пловдив от 1994г. – за 650лв.

   Екип-реплика на шампионския от 1967г. с номер и автограф на Динко Дерменджиев- Чико – 600 лв.

   Екип на Ботев Пловдив от 1994г. носен от Стефан Драганов – 470 лв.

   3. Тениски „ Да живее Ботев Пловдив“

   Събраната сума от тениските е 24 840 лв. , като последното зареждане на тениски беше изкупено за по-малко от 15 минути.

   4. Дарителски кутии

   В периода от 22.10 до 23.11.2020г. даренията в дарителските кутии са на стойност 5 473,03 лв.

   5. Виртуални билети „ Да напълним Колежа“

   Общата сума събрана от канала е 77 225.20лв., продадени са 5 корпоративни билета.

   В двете онлайн игри се включиха 182 души, като във втората игра за по-малко от 2 часа се включиха над 60 души.

   6. Членски вноски за Сдружение ПФК Ботев

   Сумата от членски вноски е 15 242 лв. (като цялата сума е включена в сумата банковата сметка)

   7. Дарителска банкова сметка

   По дарителската сметка е постъпила обща сума от физически лица – 189 380лв. ( в тази сума е включен част от Онлайн търга)

   Юридически лица – 151 023лв.

   8. Платформа 565

   Закупени 782 299 пиксела, включили се 31 фирми, от които и физически лица.

   Общата сума събрана по канала е 14 944.08 лв.

   В кампанията се включиха: 2 чужди фракции – US Bultras и London Bultras, както и Centrum Crew, Лудата Банда, Бригада Тракия, Bultras Company, Бултрас Асеновград, Гаднярите, Канари София, Ботева чета Раковски, Kichuka & Frends, Сдружение фен клуб Ботев 1912.

   От Клуб на привържениците на Ботев Пловдив дариха сумата събрана по кауза Колежа, която е в размер на 41 890лв. Сумата е дарена по дарителската банкова сметка.

 10. 7
  7

  Шиши, Гергов и другите накарани да платят някоя хилядарка за измислената „кауза“ ли са ботевистите? Защото от фенове са събрани по-малко от 25 000 лева! Всичко останало е от Шиши и негови, подчинени фирми! Това го знаят дори самите жълти селяни, ама нали трябва да преекспонират лъжата, защото така им изнася!?
  Тези 565 000 са една жалка сума, която Самуилов даваше за 2 месеца при престоя си на село! Просто една смешна, рекламна кампания подобна на тези на говедата от шопия която в същност беше финансирана от Шиши, а за пред хората , уж били феновете? Глупости!
  За 565 хиляди останахте литри на ДПС!
  И то ефтини курви!

 11. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  6
  7

  СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПОМОГНАХА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!! СТРАМ МЕ Е, НО САМО ЯЗ И БРАТЧЕДИТЕ ЗЕКИ И ЛЕВЕНТ НЕ КИХНАХМЕ НИШТО!! ЗА БРАТЧЕДИТЕ СЕ ЗНАЕ, ТЕ СА ДУХОВНИТЕ КРЕПИТЕЛИ НА КЛОАКОМОТИФФ!!! ЯЗ СЪШТУ СЪМ СМРАДЛИВ ФЕКАЛОМОТИФЕЦ, НО БИХ ДАЛ КИЛО БАКЪР АКО ИМАХ, ЗАШТОТУ ТУВА Е ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, КОЙТО Е ПРАВИЛ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНДОВЕ ЗА ПОСМЕШИШТЕ!!!
  ЗА МЕН ОСТАВА САМО ДА СИ ПУСНА АЙДЪНА ДА УДАРЯ ЕДИН КИЧЕК И ДА РЮКНА: СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 12. 12
  13

  Голямия Ботев,пък от две години все дишаме праха на Локомотив………

  • 4
   6

   Цял Пловдив не ви търпи миризмата, въобще не искаме да ви дишаме. Потни и миризливи цигани.

 13. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  6
  8

  Никой не ни е причинявал толкова болка и мъка,колкото Локомотив в последните две години……

  • 3
   3

   САМО КАДЕТО ДО ПОБЕДА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДОКОПАМЕ.ЖАЛКО ЧЕ ОТЛАГАТ МАЧА ИНАЧЕ ЩЕХА ПАК ДА НИ КЛАТАТ,ТО ЗА ЕДНА КУПА ПОНЕ 10 Г. ЩЕ НИ ЕБЪТ И ТО СЕ ОЧАКВА ПО ГОЛЯМО ЕБАНЕ.

 14. 15
  5

  Мангал знаещ. Теб срам ли те е, че сте единствения отбор със собственик турчин Зеки Байрям и Левент. Надгробна плоча на полумесеца ви на най-голямия мафиот в България въобще Жоро Илиев, единствения отбор с жена собственик протеже на турските собственици. Цяла България, всички стадиони ви посрещат с „цигани, цигани, цигани“. Откраднахте историята на един от големите клубове в Пловдив преди социализма. Видяхме колко пари събрахте с вашата кампания нещо, което мен е срам да спомена, защото това минава за почерпка в една компания от 6 души. Кой ще вземе акциите на клуба, ще поживеем, ще видиш. Вие не сте цигани, вие сте циганите на България!!! Само кражби и лъжи!!!

  • 8
   12

   Ава уй Караибрахим еба мамата на държавата с 5 000 000 000 лв. и си тръгнал да се плюнчеш….айде забий си петата в дивия и на село че има карантина копач стрямски.

 15. 7
  8

  Стоян канара призовава всички юрдечки да се стегнат в кръста да олабят петата че започва новата кампания до 52 000 000 -я дълг.

  • 3
   2

   КАЕ ДА СИ ХАНЪМА НА БАТ СТОЯН КАНАРА А СЕЛСКИ БЕК.ДОБРЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ПИШЕШ ТУК.ДНЕС ДА СИ ОБРЪСНАТ ИЗКЪПАН И ОБЛЯКАН С КУСТЮМА,БАТ СТОЯН ЩЯЛ ДА ТЕ ПРАВИ ПОРНО ЗВЕЗДА СЕЛСКИ.

   • 4
    1

    Споко ва помак жа ма разбийш от съобщения ва да тейба и стрямската мастия дейба.

  • 3
   2

   КАК Е ДА СИ ХАНЪМА НА БАТ СТОЯН КАНАРА А СЕЛСКИ БЕК.ДОБРЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ПИШЕШ ТУК.ДНЕС ДА СИ ОБРЪСНАТ ИЗКЪПАН И ОБЛЯКАН С КУСТЮМА,БАТ СТОЯН ЩЯЛ ДА ТЕ ПРАВИ ПОРНО ЗВЕЗДА СЕЛСКИ.

 16. 14
  4

  Циганите от Локо да гледат как цял Пловдив е зад Ботев, без Столипиново което е твърдо зад локо

  • 12
   4

   70 % от пловдивчани са ботевисти,останалите са фенове на останалите 3 отбора в града.Всеки знае че е така,дори малките деца.

   • 4
    7

    Стоян канара жа са обиди ва тюфлек……със стрямалий ставате 71% ва да тейба.

    • КАЕ ДА СИ ХАНЪМА НА БАТ СТОЯН КАНАРА А СЕЛСКИ БЕК.ДОБРЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ПИШЕШ ТУК.ДНЕС ДА СИ ОБРЪСНАТ ИЗКЪПАН И ОБЛЯКАН С КУСТЮМА,БАТ СТОЯН ЩЯЛ ДА ТЕ ПРАВИ ПОРНО ЗВЕЗДА СЕЛСКИ.

   • 70% са точно навлезлите от село и бежанци от Македония живеещи в Кичука квартала на Тъпука!
    30 % са кореняци Пловдивчани и са от останалите 3 отбора Селяк!

 17. 5
  13

  Благодарим ти, г-н Пеевски!! Ние сме вечно твой!
  Много сме горди, че си нашия стопанин. Ще ти служим вярно!

  • 5
   1

   И НИЕ СНЕ ТВОй, БРАТЕ АМЕД!:))))))))))))
   ……….АПАПИТЕ ОТ ШЕКЕРЯ ТЪ ПУЗДРАВЯВЪТ! ПУФ ПАФ:))))))))

 18. 19
  4

  Само Ботев!!!

  Мангалите мрат от злоба и завист – жлъчките им се пукат! 😀 😀 😀

  • 5
   10

   Честно казано би трябвало да ви е срам! Но явно вие сте оперирани от това чувство! Когато за два месесеца от многохиядната, не многомилионната жълто-черна общност си събрал пари колкото за един апартамент, а голямата част ги даде ДПС,редно би било да се скриеш от срам! Сега очаквам тихичко да прехвърлите акцийте на Ачо и сие и да застанете в поза партер, която най ще ви отива😂

   • 8
    3

    Мангал, кое ДПС ги даде? Аз и моето семейство сме дали колкото ти никога не си дал за твоето отборче. Гърчи се от мъка, гнидо!

   • Лъжлив смешен циганин.Ще се пръснеш от комплекси 🙂

 19. 3
  16

  Да не ми правят някакъв 20 хиляден стадион, ами с капацитет Алианц Арена минимум. Байерн и Барселона треперят.

  • 12
   2

   Байерн и Барса трепериха преди много години !Но виждам как буферите треперят сега !

 20. 4
  20

  Най-голяма измама през 60-те години. Отнеха титлата на Спартак Пловдив.

  • 17
   2

   хахаха, мангал – комунистите на никого не са помогнали толкова, колкото на Вагон Пд – жалко, че наркошефът ликвидира Вагона

  • 13
   1

   Ненормалник! Спартак са шампиони за 1963 година и титлата им стои в биографията. Ботев са шампион за 1967 година. Коя титла сме им откраднали? То бива да сте дебили……

  • 15
   1

   Ти нормален ли си? Кога, на „Спартак“ Пд е отнемана титла? Отборът е създаден 1947 година по подобие на софийските им събратя, като отбор на милицията. След като ЦДНА отнема правото на „Ботев“ да играе в А група, ОК на БКП решава и отнема и стадиона на „Ботев“ и го дава на „Спартак“. Хубаво, лошо, всеки се развива по своемо и двата отбора правят страхотна борба за титлата през 1962/63 година, спечелена от „Спартак“. В следващите няколко сезона „Спартак“ просто върви надолу и едиснственото което ще се запомни е мачовете му с „Бенфика“ и гостоването на Еузебио. Когато „Ботев“ е шампион, „Спартак“ остава 10-ти и тогава идва нелепото обединение.

   • 7
    1

    …благодарение на което обединение Бай Мангал излиза на сцената в града пред Спартак. Довършвай си мисълта де!

 21. 2
  12

  Ачо Сълзата поеме пак Руляяяя. Той спаси отбора от разпад. Няма пара, няма

 22. 3
  10

  Никой не ни е причинявал толкова болка и мъка,колкото Локомотив в последните две години.

 23. 22
  3

  70 % от пловдивчани са ботевисти,останалите са фенове на останалите 3 отбора в града.Всеки знае че е така,дори малките деца.За това е толкова голям комплекса на малцинството с лилавите джуки.

  • 70% са точно навлезлите от село и бежанци от Македония живеещи в Кичука квартала на Тъпука!
   30 % са кореняци Пловдивчани и са от останалите 3 отбора Селяк!

   • 30% кореняци на Хаджихасан махала, Столипиново, Шекера и Хармана!

 24. 19
  1

  Ботев је много велик тим од Јувентина из Столипинова.Браво Ботевисти, јебете мајку Цигана,као ja јебех цигана црно бела

 25. 2
  12

  Голямия Ботев,пък от две години все дишаме праха на Локомотив

  • 9
   1

   Вие преди това го дишахте 10 години манго.

 26. 14
  2

  Анонимен, палячо! Приложи доказателства за лъжите си! Защо не излезете с името си? Стига с тези цигански номера! Колкото и да повтаряте циганските си лъжи, те истина никога няма да станат!!! Ето за това винаги и навсякъде сте посрещани с едно и също: ЦИГАНИ … ЦИГАНИ … ЦИГАНИ!!!

 27. 8
  2

  БОТЕВИСТИ!
  УСПЯХМЕ! От тук нататък следват още няколко неща, които трябва да направим, за да може СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ТОЕСТ НИЕ, ФЕНОВЕТЕ НА КЛУБА, да запазим контрола върху отбора си занапред:
  1. Поне 1000 БОТЕВИСТИ, ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, да заплатят по 200 лева членски внос и да станат членове на СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ! ЗА ЦЕЛТА БИ БИЛО ДОБРЕ ДА СЕ НАМЕРИ ВАРИАНТ ЧЛЕНСТВОТО И ПЛАЩАНЕТО НА ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ДА МОЖЕ ДА СТАВА ЕЛЕКТРОННО, ОТ СМАРТФОНА НА ВСЕКИ ФЕН НА БОТЕВ ПЛОВДИВ! ТАКА МАСОВО ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ И ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ОТ ЛОНДОН И ОТВЪД ОКЕАНА, НАПРИМЕР.
  2. Да се превърне самото СДРУЖЕНИЕ в нещо като акционерно дружество, в което могат да участват само членовете му. Тоест да се приеме в Устава, че СДРУЖЕНИЕТО има 50 хиляди гласа-акции. Всеки, който е приет и е платил 200 лева, получава 1 глас. Всеки член на СДРУЖЕНИЕТО да получи правото да купува колкото иска гласа за себе си, на цена 200 лева за глас-акция. Ако не искаме Бащица, ВСЯКО ФИЗИЧЕСКО ИЛИ ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ ЩЕ ИМА ПРАВОТО ДА ЗАКУПИ МАКСИМУМ НАПРИМЕР 1000 ГЛАСА-АКЦИИ, може и да няма лимит за покупка на гласове-акции, както ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ решат! След това да се се направи електронно управление на КЛУБА, като собственост на СДРУЖЕНИЕТО. Вместо да се събираме на Събрание, всеки ще има потребителско име и парола, ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, като чрез гласуване ще се взимат всички важни решения за КЛУБА – Управителен Съвет, Годишен Бюджет, Треньорски Щаб и т. н. КОЙ КОЛКОТО ГЛАСА Е КУПИЛ ЗА ГОДИНАТА, ТОЛКОВА ЩЕ ТЕЖИ И ГЛАСА МУ ПРИ ВЗИМАНЕТО НА РЕШЕНИЯ! Ако някой е дал 10 хиляди лева за годината (10 хил делено на 200 = 25), съответно получава 25 гласа при всяко ГЛАСУВАНЕ. Това ще се отнася и за ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА (ТОЕСТ СПОНСОРИ).
  3. Да изкупим и дълга към ТЦ ИМЕ и така БОТЕВИСТИТЕ да придобием 100% от акциите на БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  ТАКА МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ПЪРВИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ШИРОКАТА СИ ФЕНСКА МАСА, ПРИ ТОВА ДАЖЕ ЕЛЕКТРОННО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НА ГЛАСУВАНЕ!
  НЕЩО, КОЕТО НЕ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ ПРЕЗ 2009 ГОДИНА, НО СЕГА ПОЛУЧАВАМЕ 2-РИ ШАНС!!!

 28. 26
  4

  БРАВО НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!!! УСПЕХ И МНОГО ПОБЕДИ!!!!

 29. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  9
  2

  АПАПИ, ВЕРНИ НА ЛУБИМИЯ КЛОАКУМУТИФФФФФФФФФФФ!!!! ДА СЕ ИЗМИТАМЕ ОТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И ДА СПРЕМ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМЕ, ЗАШТОТУ ФЕКАЛЯ ША НА СПУКА ОТ КЮЧЕЦИ!!!!
  ПУСКАМ ВИ ХИМНА НА КЛОАКОМОТИФ ЗА ДА СЪ УСПОКОИТЕ И ДА СПРЕТЕ ДА СИРЕТИ!! ПУФ ПАФ:))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=264
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 30. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  1
  11

  ОБИЧАМ ФА ЛАПАМ ЧЕРНО-БЕЛИ ПИШКИ И ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ДА НАМЕСТВАМ ТВЪРДАТА ПЕТА ЗАСЕДНАЛА МНОГО ЛОШО В СЕЛСКИЯ МИ ГЪЗ.

 31. 23

  ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА БОТЕВИСТИ!!!!! НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБНИТЕ КРИВИ КРАТУНИ ОТ СТОЛИПИНОВО!!!!
  САМО БОТЕВ!!!!!

  • 13

   Ще благодариш, манго, защото няма нагласен конкурс за ракети- няма Локо, нама Шлоко!

    • На кое да завижда ,че събрахте само на 100 лева от кампанията ви преди годни ли

     • 1
      6

      А живи ли сме без да събирсме? Издържахме ли си отбора без да събираме? Айде сега да ви видим как ще си издържате отбора и да не забравяме и другите дългове

 32. 1
  14

  СПОКОЙНО БРАТЯ КАНАРИ!ПАК ЩЕ МУ ЯДЕМ ГЛАВАТА!

 33. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  5
  2

  НИЕ ФЕКАЛОМОТИФЦИТЕ СНЕ ВЕЧЕ НА ТЕРЕНА!!!! НИЕ ЗЛОБНИТЕ СТОЛЮПИНЦИ СНЕ ОТНОВО ТУК И ПУСНАФМИ ЛАЙНУМЕТА!!!ЗАТОВА С ЦЕЛ УСПОКОЯВАНЕ НА ТОПКАТА ВИ ПРЕПУРЪЧВЪМ: ВЕЛИКОЛЕПНОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АЙДЪНА ПОВЛИЯНО ОТ: Моцартовото Ноктюрно в ре, K.186 (Notturno in D, K.286), както и Serenata Notturna, K.239.
  НО ТОЙ КАТО ВИРТУОЗ НА КЮЧЕКЯ, МОЖЕ С ЛЕКОТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ ALLEGRO В PRESTO И ДАЖЕ В PRESTISSIMO!!!! ………….А ТОВА СА ВЕЧЕ 200-208 УДАРА В МИНУТА!!!! ПОВЕЧЕ ОТ 200 УДАРА ПО КЛАВИШИТЕ НА ВЕЛИКОЛЕПНИЯ АЙДЪНОВ ОРГАН Е ПРИКАЗКА, БЛЯН, УНИКАЛЕН ЕКСТАЗ ЗА НЕЖНАТА КЛОАКОМОТИФФСКА ДУША!!!!! МУЗИКАТЕ СЕ ЛЕЕ ОТ СЕРСЕТО!!!
  ПОЛЮБУВАЙТЕ СЕ АПАПИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА НЕДОСТИЖИМОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ!!!
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:))))))))))
  Reply

 34. 7
  11

  Няма вече индианци, няма вече жълта сган.

  Амин
  Амин
  Амин

 35. 6
  11

  КАКВО СЪБРАХТЕ БЕ ВЪШКИ ЕХ ДЕЙБА ВАШТА МАМА ЛЪЖЛИВА КОГО ЛЪЖИТЕ БЕ ДЕЦА ЛИ СМЕ ПРОСЯЦИ

 36. 16
  4

  Големия БОТЕВ ПЛОВДИВ показа коя е най великата публика и кой е отбора на ПЛОВДИВ оле….

 37. 25
  2

  Ботевистите пак се доказаха че са най-големите в България.За месец и половина събраха около 600 000 лв.Ние черно белите калайджии преди няколко години събрахме едвам 3200 лв за 6 месеца,когато нашата любима ювентина беше изпаднала в криза..На шестия месец събрахме едва 86 лв и прекратихме кампанията,да не се излагаме повече.Това е разликата между великите ботевисти,и нас черно белите запъртъци от крайречна и шикера 🙂

  • 1
   10

   Кои ботевисти бе палячо? Ако не беше
   шиши и кмета да обикаля и да заплащва фирмите щяхте да ми съберете хуя

   • 10

    Мангал крастав завистлив,повечето които познавам се включиха в кампанията.Фирмите които също се включиха бяха все на ботевисти,или те нямат право да дарят пари за любимия си отбор,като всички останали?Тъп си като столипиновски мангал,комплекаиран,злобен ижалък циганин. 🙂

 38. 3
  22

  Ей сега започва големия цирк. Големите увъртания и лъжи.
  Само гледайте и слушайте 🤡🤡🤡

  • 22
   2

   Почва наистина.Почваме стадиона и няма да спиш от комплекси и злоба,мангал крастав.

 39. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  13
  2

  САМО БОТЕВ!!!!

Comments are closed.