Нападател на Ботев аут до края на годината

6
647

Нападателят на Ботев (Пловдив) Иво Казаков ще пропусне оставащите мачове до края на 2020 година. Той е с травма в левия крак, която ще го извади от игра за месец и половина. 18-годишният играч, който наскоро подписа професионален договор с „жълто-черните“, бе на преглед в елитна столична клиника.

Контузията си талантът получи на тренировка с мъжкия отбор, когато бе ударен от съотборник. Досега той има 4 мача за мъжете през миналата кампания, а сега редовно е в групата, но все още не е играл.

 

6 КОМЕНТАРА

 1. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  3
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

 2. 3
  5

  Бахти и тюфлека майна Стоян канара каза че не ни е нужен ва да гоейба.

 3. 2
  5

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 4. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  1
  5

  ОБИЧАМ ФА ЛАПАМ ЧЕРНО-БЕЛИ ПИШКИ И ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ДА НАМЕСТВАМ ТВЪРДАТА ПЕТА ЗАСЕДНАЛА МНОГО ЛОШО В СЕЛСКИЯ МИ ГЪЗ.ПУФ-ПАФ)))):ПУФ-ПАФ))))):

 5. 2
  2

  Момче фекал не ги ебавай по този начин фекаллокомотивците.Нашата чест се нарича вярност.

 6. 5
  1

  КОФТИ….. ДА ОЗДРАВЯВА БЪРЗО!!!!

Comments are closed.