„Рудин“ ООД спечели поръчката за стадион „Локомотив“

122
2550

Старозагорската „Рудин“ ООД спечели обществената поръчка за реконструкцията на стадион „Локомотив“.
Кандидатите бяха 4 компании – „ГБС – Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД, ДЗЗД „Спортклуб – Лаута“ с водещ партньор „Некст Лоджистикс“ ЕООД и „Рудин“ ООД.

До последния етап обаче е допусната само „Рудин“ ООД.

Обществената поръчка е за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Локомотив“ – град Пловдив“.

Ценовата оферта на „Рудин“ ООД е 9 986 846, 65 лева без ДДС, като строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни. Финансирането ще е с помощта на отпуснатите от правителството 12 милиона лева с ДДС.

122 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Честито на некъпаните, добре е че и те ще имат стадион…с баня. Намазаха покрай Колежа.

 2. Бруно Акрапович е бил в доста обтегнати отношения с Локомотив Пд в седмиците преди да напусне клуба.
  След като е научил за категоричното решение на Христо Крушарски да изгони Анте Аралица, треньорът поискал от шефа да освободи хора от ръководството на клуба.

  В черния списък на босненеца били отговарящият за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев, административният директор Румен Руйчев и администраторът Тома Цилев.

  Крушарски обаче категорично отказал и обяснил на специалиста, че неговата работа е да подготвя отбора, а не да кадрува.

  Причина за гнева на Акрапович бил фактът, че чрез администратора Цилев спортният директор Георги Иванов е прибрал картотеката на Анте Аралица вечерта преди мача със Загорец за Купата.

  Целта е била да се попречи на треньора да пусне нападателя на терена въпреки изричното нареждане на боса и по този начин да задълбочи напрежението вътре в клуба./Мач Телеграф

 3. 5
  1

  АЗ СМЯТАМ, ЧЕ ВЕЛИКОЛЕПНОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АЙДЪНА Е ПОВЛИЯНО ОТ: Моцартовото Ноктюрно в ре, K.186 (Notturno in D, K.286), както и Serenata Notturna, K.239.
  НО ТОЙ КАТО ВИРТОЗ НА КЮЧЕКЯ, МОЖЕ С ЛЕКОТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ ALLEGRO В PRESTO И ДАЖЕ В PRESTISSIMO!!!! ………….А ТОВА СА ВЕЧЕ 200-208 УДАРА В МИНУТА!!!! ПОВЕЧЕ ОТ 200 УДАРА ПО КЛАВИШИТЕ НА ВЕЛИКОЛЕПНИЯ АЙДЪНОВ ОРГАН Е ПРИКАЗКА, БЛЯН, УНИКАЛЕН ЕКСТАЗ ЗА НЕЖНАТА КЛОАКОМОТИФФСКА ДУША!!!!! МУЗИКАТЕ СЕ ЛЕЕ ОТ СЕРСЕТО!!!
  ПОЛЮБУВАЙТЕ СЕ АПАПИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА НЕДОСТИЖИМОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ!!!
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:))))))))))

  • 3
   7

   Ама Скрапа как ви го набута без вазелин?

   И то след като ние ви го набутахме двоен в първия кръг. Без вазелин естествено. 😀

   • 1
    2

    ВЕЯТ НАШИЯТ ГОРД ДОГАНСКИ БАЙРЯК!:)))))))))))))))))
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
   1
   1

   ВИНАГИ СЪМ УВАЖАВАЛ ТАШАКЛИИТЕ!!!!! МУ ХАААААААААА ДА ПОКАЗВАШ ГОЛОВЕ, СЛЕД КАТО СИ БИЛ СВИДЕТЕЛ НА 49,12М. ЦЕНТРАЛНО МЕШЕ НОКАУТИРАЩО СТОЛЮПИНУВУ ЗА ВЕКОВЕ, Е ГОЛЯМ……ТАШАК!!!! ПРИЗНАВАМ ТЕ ЗА ТАШАКЛИЯТА НА ШЕКЕРЯ!!!! МУ ХААААААААААААААА ПУФ ПАФ:)

 4. 11
  1

  ОМРЪЗНА МИ БУФЕРИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ КУПИ,А НАС ДА НИ БИЯТ СЛАБАЦИ КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР.ОМРЪЗНА МИ И ДА НИ ПЪРЗАЛЯТ ПОСТОЯННО.ЩЕ ВЗЕМА ДА СЕ ГРЪМНА!А И ТАЯ ПЕТА ОБИВА ЛИ ОБИВА НА ДЮЗАТА…НЕ МОГА ДА СЕ ИЗСЕРА КАТО ХОРАТА…ПУФ-ПАФ)))):ПУФ-ПАФ))))):

 5. Венци Стефанов: Те и Ботев скачаха, но оп ... вкараха им гол с пета!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  12
  1

  https://www.plovdiv24.bg/sport/870552.html 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  • 2
   5

   Локо е пример за горното. Кой не го е казал….от Наков до Крушарски и от Бонев до Камбуров. Що треньори бяха уволнени и върнати и пак изгонени, край нямат. Да, факт е че Самуилов се беше обградил с послушници и бездарници, но къде не е така. При вас положението е дори по лошо, обвинения и недомлъвки, тихо съскане на змии, явно подлагане на динена кора, дезертиране и уволнения….

 6. 11
  1

  Защо говньо, не дойдеш на полянката, да ми го подушиш, или те е страх, да не се спънеш и на 30-та секунда, да забиеш и счупиш окончателно миризлива та си човка! На полянката няма да си изобщо ербап, както се правиш на мъж пред лаптопа, жълта полумаймуно!

 7. 3
  6

  Сумата от 89 лева и 24 стотинки e постъпила по сметката на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ от началото на 2015 г. от СМС-кампанията в подкрепа на финансово закъсалия „Локо“ (Пд). За целия месец януари са били изпратени едва 93 съобщения на телефон 17 777 с текст DMS LOKO. Това прави малко повече от три СМС-а на ден по 1.20 лв. с ДДС, което е рекордно нисък резултат от старта на акцията преди началото на сезона.

  От 1 август 2014 г. до момента са изпратени 3308 мобилни съобщения, а общият чист приход за 6 месеца за сдружение „Бъдеще за Локомотив“ възлиза на 3175,68 лв. Близо 60% от СМС-ите (1933) обаче са пуснати още през август 2014 г. Докато през останалите 4 месеца на миналата година техният брой варира от 231 (през ноември) до 399 (през декември)..

 8. 2
  7

  Крюшо нали щеше да си прави строителна фирма,за да не дава парите на друг.Клоуни,цигани

  • Крушарски понякога е много наивно старче. Още не е схванал някои промени настъпили след прехода…..

 9. 11
  1

  Стрямалийски циганин гледай си селското отботче, където е в клинична смърт ! Няма президент няма стадион сираци бездомни ОТИВАТЕ НА КИНО . К*РВЕНСКАТА ЖЪЛТА СГАН И УМРЯХА ТЕ ОТ СРАМ ЕЕЕЕЕЕ ДОГОДИНА ПАК В “ Б „

 10. 3
  7

  Сумата от 89 лева и 24 стотинки e постъпила по сметката на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ от началото на 2015 г. от СМС-кампанията в подкрепа на финансово закъсалия „Локо“ (Пд). За целия месец януари са били изпратени едва 93 съобщения на телефон 17 777 с текст DMS LOKO. Това прави малко повече от три СМС-а на ден по 1.20 лв. с ДДС, което е рекордно нисък резултат от старта на акцията преди началото на сезона.

  От 1 август 2014 г. до момента са изпратени 3308 мобилни съобщения, а общият чист приход за 6 месеца за сдружение „Бъдеще за Локомотив“ възлиза на 3175,68 лв. Близо 60% от СМС-ите (1933) обаче са пуснати още през август 2014 г. Докато през останалите 4 месеца на миналата година техният брой варира от 231 (през ноември) до 399 (през декември).

  • 2
   6

   За 6 месеца събраха 3 бона въшливите мангали.

 11. 20
  1

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!

 12. 10
  19

  Един рефрен, който всички стари майни знаят: Локо, Локо, што ‘злагаш нас…

  По-модерните фенове на кюстендилския вариант също да го запомнят.

  • 3
   2

   На комина на Ванко 1 …
   На 100% съм сигурен,че повечето драскачи в този сайт са били в „ташкен“ тогава и ще кажат,че това са наши измислици….. Но,те са специалисти в конспирациите 😂😂😂

  • 1
   1

   Силното биеш,слабото падаш.Арменец,циганин такъв,гледай колчав българин си

 13. 15
  4

  Фекала е бил изнасилен от копанари като малък.Затова е изперкал.

  • 6
   15

   Дамире, КУГАТ ТОГАЗ, НА ТЕБИ КВО ТИ ПУКА??? ПРЕДПУЛАГАМ ЧИ СИ ЧУЗДИНЕЦ, ЩОМ ПИШЕШ С ДУРУГИ БУКВИ? ВАЖНУТУ Е ДА СНЕ С КЛОАКУМОТИФФ Ф СЕРСАТА!! ПУФ ПАФ:)))…ПЪК И ИМИТУ ТИ БИЙ НА ФРАНЦУЗКО…..

    • 5
     14

     БРАТЧЕТ, СТИГА С ТИЯ КЮСТИНДИЛСКИ НУМЕРА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ, ДРУЖНО ДА ВИКНЕМ, ПУФ ПАФ:)))))))

   • Selski, na men mi puka zashtoto sam lokomotivetz. Ama na teb zashto ti puka kakvo stava na Lauta? Vas vi zakrivat v Ponedelnik a ti si sednal da mi razpravyash lakardii.
    Otivate v „B“ Okrajna grupa a Koleja shte go gledate samo na snimki. A, i Toshko shte otide v CSKA-to na Grisho. I togava stavate valat. Ay nazdravi…

 14. 8
  10

  СЪС ЦОКО ЩЕ ПРАВИМ ОТБОР ШАМПИОН ТРЯБВА КАТО НАС ВЗАИМНО ДА СЕ ОБИЧАТЕ ЗАЩОТО СМЕ ГЕЙ БАНДА И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИ ДАВА НАКЛОН НА ОНАЯ МИ РАБОТА.
  ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ СКОРО ВРЕМЕ .

 15. 11
  9

  СелскоЦигански Мангали от Коматево, събрахте ли мангърите. Идват и за заплати, дългове, май ще го духате под вода.

 16. 13
  10

  ПФК Ботев: Бъдещето отново е мрачно и несигурно – пак сме на ръба!

  • 12
   7

   Дано феновете на Локо се завърнат на трибуните, защото вече ми изтъняха джобовете от голямата посещаемост.

   • 10
    6

    Сипвай им Круша, сипвай с големия черпак.

    • 9
     6

     Ама на вас как ви сипа!Всеки ден умирате,селяк!

  • 3
   8

   А ве,психар,вземи да се гръмнеш!Да та еба в насраният селски чикиджия!Тая пета до гърлото ти е заседнала.Да ти еба майката селска!

 17. 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕Ама как ви шибахме без вазелин!
  5
  9

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!

 18. 8
  11

  Евала Крушарски, голяма лисица си. 3 купи за 2 години, Европа, Стадион. Онези чершафи, селяни, орли и прасета с 5 пъти по-големи бюджети и пак по-малко трофеи. Мачкай Локоо

  • 5
   2

   Лудогорец също имат 3 трофея. Пробвай с по-малък период.

 19. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  8
  3

  ПОДГОТВЯМИ СА ЗА УТКРИВАНИТУ НА СТАДИУНА В ЛАЙНУТА!!! ТРЕНИРАМЕ РЕДОВНУ ЗА ПАРАДА ПРЕД СКЕЛИТУ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=2eaxzv6obf8
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ:)))))))))))

 20. 6
  5

  Еееех Локомотивци. Продължавайте в същия дух. Отбор фенове и президент !!! Заедно към успехите

  • 1
   3

   Вие да не мислите, че Колиежа ще е готов изцяло за 9 месеца!! Тогава ще е на ниво колкото да приема срещи. Финалният проект ще е завършен след 2 години.

 21. 10

  „Рудин“ ООД Стара Загора…

  • 6
   2

   12 Милиона за Колежа както и да е добре ще е.Хаха тия Буфери как само си вчрват.

   • 1
    10

    Вас няма да има ви има до тогава. Кой го ебе за вашия отбор. Парите още не са събрани !!!! До кога ще ви чакат няма го БКП. Ме разбрахте ли, че сте 20 години назад

 22. 4
  7

  КАК ПУТЯФЪ ЩЕ ПОСТРОЯТ ГУМНЕЖЪ ЗА 10 МЕСЕЦЪ ПЪК ТИЯ ЗА 3 ГОДИНИ….ШАШМА НАМИРИСВА!!!

 23. 5
  3

  https://www.youtube.com/watch?v=TsU_t2lqNFE
  ПО ПОВОД ПРЕМЕСТВАНЕТО НА СЕДАЛИШТЕТО НА БЕЛЖДЪБ В СТУЛЮПИНУУ!!
  ПУСВЕШТАВА СЕ НА СИЧКУТУ КЛОАКОМУТИФФФФФФФ
  ПУФ ПАФ:))))))))))
  ПАРАДА ЗА КУПАТА!:))))))))))))))))))))))))

 24. 8
  8

  Братя канари някой ще каже ли ляк на бат ви Стоян канара как да си извади петата от дивия ва да гоейба.

  • 5
   4

   Ляк има само ако ходиш по 5 пъти на ден да та ебе ама си бил доста грозен и не та ще ва селяндур черно бял.Бат Стоян исака да си му робиня ама ти пак са праш на бяло чаве.За туи ходи с Дон Крушон при Цоко да са гушкате и мушкате заедно.

   • 3
    4

    За петата за петата става на въпрос ве жълт измекяр.

 25. 14
  4

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България

 26. 13
  9

  Със или без стадион,сте си същите умрели хуйове!

 27. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  12
  7

  ПРАВЯ СИ ТАШАК ЗАЩОТО БУФЕРИТЕ НИ ЕБАХА МАЙКАТА НА ФИНАЛА.СЪЩО И ЗАЩОТО МОНТАНА И ДРУГИ СЛАБАЦИ НИ ПЛЯКАТ С ПО ПЕТ ШЕСТ ГОЛА.ПУФ-ПАФ))))):ПУФ-ПАФ)))):

  • 5
   4

   ГУЛЯМ СИ ТАШАКЛИЯ АБИ! ………….НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЛУШАШ БОДРИТЕ КЛОАКОМОТИФСКИ КИЧЕЦИ? ДА ГЛЕДАШ КРИВИТЕ ГЛАВИ НА ХРАБРИТЕ СТУЛЮПИНСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ЛАЙНОМЕТИ?……..МАЗОХИСТ СИ ЧОВЕЧЕ!:)))))))))))))))))))))))))))) ША ТА НАГРАДИМ ЗА ХРАБРОСТ И СПОСОБСТВАНЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФФФСКИЯ ФОЛКЛОР!:)))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 28. 21
  19

  СЛЕД 15.05 ТАШАК ЩЕ СИ ПРАВЯТ САМО ЛОКОТО. НИЙ ШЪ МЪЛЧИМ КАТ НАСРАНИ.

  • 10
   5

   Крушарски за Цоко, Акрапович и изтънелите джобове.Ще видим как изкарах тая купа на 15.05.ама дупе дадох да го знаете е миндили смотани.Тая пета солена ще ми остане за век и веков в моя гъз не във вашия.

 29. 7
  11

  АМИ НИЙ В НАШЕ СЕЛУ ЧУВАМИ, ЧИ ЦАЛАПИЦА ПРОДАВАТ ЛИЦЕНЗ ЗА А ОКРЪЖНА . НАШТИ ХАЙРСЪЗИ ДА ЗЕМАТ ДА ГУ УГУВОРАТ, ЧИ НИЩЕМ ДА СЪ БОРИЧКАМИ В Б ОКРЪЖНА.

  • 11
   3

   ТАКА Е АБИ! ША ПРАТИМ ЦЪРНИЯ ИЗВУР(ЗЪБЛЮ ОТ ДОЛНИ ВОДИН) ДА ПРЕГОВАРЯ!!! …КАКТУ Е ТРЪГНАЛУ, ДОН КРЮШО СВЪРШИ С РАКЕТИТИ!!! ПУФТА ПАФТА:))))

  • 5
   1

   АМА АБИ НИ И ЗА Б ОКРЪЖНА НЯМА СИТГНЕМ БЕ ДОН КРУШОН ГА НА ЗАИБЕ.

 30. 19
  13

  като строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни.

  мангали, благодарете на ботевистите за тези 12 млн, защото без нашите простести за Колежа, нямаше да получите нищо. цигански просяци

  • 7
   4

   да бе ша благударим даже дванайсе милки са малку да на интигриръти бат боко оште да дава

  • Шматка,
   Добре, че излеохме да ви покажем как се протестира, иначе нищо нямаше да видите дееба и карикатурите…

 31. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  15
  2

  2010-10-04
  Промяна седалище
  – БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. МЛАДОСТ, 27
  + БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Свети Княз Борис І, 136 А, ет. 1
  Промяна предмет на дейност
  – ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA BCИЧKИ BИДOBE TECTEHИ ИЗДEЛИЯ, MECO И MECHИ ПPOДУKTИ, ФЪCTЪЦИ, OPEXOBИ И БAДEMOBИ ЯДKИ, CEMKИ, ПЪPЖEHИ KAPTOФИ, БEЗAЛKOXOЛHИ HAПИTKИ, COKOBE, CИPOПИ, KAФE, AЙPЯH, ПPИHЦECИ, XOK-ДOГ, ПЛOДOBE И ЗEЛEHЧУЦИ, KOHФEKЦИЯ И БEЛЬO, TЪPГOBИЯ C ЦИГAPИ, AЛKOXOЛHИ HAПИTKИ, CЛAДOЛEД И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, ИЗBЪPШBAHE HA ШИBAШKИ И TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ, KOЗMETИKA И ФPИЗЬOPCKИ УCЛУГИ, PEMOHT HA EЛEKTPO И БИTOBИ УPEДИ, ИЗBЪPШBAHE HA EЛ. ЗABAPЪЧHИ И EЛ. MOHTAЖHИ PAБOTИ, ABTOTEHEKEДЖИЙCKИ УCЛУГИ, KOЯTO ДEЙHOCT ЩE CE ИЗBЪPШBA KAKTO HA BЪTPEШHИЯ TAKA И HA MEЖДУHAPOДHИЯ ПAЗAP ПO PEД И HAЧИHИ HOPMATИBHO PAЗPEШEHИ.

  ШТОМ ИМА ТЕНЕКИДЖИЙСКИ УСЛУГИ, НИЙ КЛОАКУМУТИФЦИ СНЕ ДОВОЛНИ!!!………ША ПАДНИ ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР!:)))))))

  • СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))
   12
   2

   НАЙ-ВАЖНУТУ Е, ЧИ СА ПРУФЕСУРИ Ф СТРОИТЕЛСТВУТУ НА СТАДИОНИ И………….МИСО, ФАСТЪЦИ, ДЮЛИ, КРУШИ…………………… ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))

   • 11
    2

    А НА МЕНИ МИ АРЕСВА, СЛАДОЛЕДА И ФРИЗЬОРСКОТО УСЛУГ!!!!!
    ПУФ ПАФ:))))))))

    • 10
     2

     А НА МЕН, ТАКСИМЕТРОВИТЕ УСЛУГ!!!!:))))))))))))))) ПУФ ПАФ:)))))))))

  • 8
   1

   …………….АРЕСВАТ МИ!!! И ТЕ СА СИ МЕСТИЛИ СИДАЛИШТИТУ КЪТ НАС УТ КЮСТИНДИЛ НА ЛАУТЯ!!!!!
   СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФ! ПУФ ПАФ:))))))))))))

 32. 7
  3

  Рудин….по-помашко име няма как да измислиш.

 33. 2
  2

  ЧУДЕСНА НОВИНА!!! От тази новина печелят и двата пловдивски отбора: БОТЕВ – намери/осигури още 2 013 153,35 лв. за дострояването на КОЛЕЖА; ЛОКО ще получи дългоочакваният ремонт на стадиона!!! ЧЕСТИТО!!!

  • 5
   11

   Ей жълт примат, това е 12 милиона с ДДС.

   Знаем, че вие селските душички сте свикнали ДДС-то само да го точите, ама няма как.

   • Ей, анонимен, черен – кюнлия, циганино … Да, прав си, че сумата е БЕЗ ДДС, но отдалеч ти личи, че като болшинството цигани – фенове на локУ си стигнал едва до трети клас!!! Дори и след начисляването на ДДС, отново остава сумата от 15 784,02 лева. Та както вече казах – ЧУДЕСНА НОВИНА, ЧЕСТИТО И НА ДВАТА ОТБОРА!!!

 34. 13
  3

  Рудин ООД – една от фирмите на Пеевски? Управител – човек на Доган? Ще строи обект на близък до ДПС – Крушарски?

 35. 19
  6

  В интервюто си снощи по Диема Акрапович в прав текст заяви,че ако още малко го подразнят ще каже каква е истинската причина за напускането му и „ще защити името си“!!! Както сами можете да се досетите явно говори за хората „които не се радват на успехите“на отбора.Гонзо и Бонеф имат ли да кажат нещо по въпроса?!

  • 6
   12

   Папагал, и защо Гонзо и БонеВ не се радват?
   Просветли ни!

   • 9
    4

    Ами откъде да им знам циганските номера? Тях питай…

   • 6
    3

    Папагал е жена ти малоумник.Скоро истината ще излезе наяве.

  • 2
   8

   Истинската причина е, че е лаком гъз. Надявам се скоро да видим как сере кръв.
   Какво достойнство може да има в това да изоставиш граденото с години по средата на сезона за пари?!

 36. 12
  4

  Поздравления. Рудин са сериозна фирма с десетки милиони оборот и милиони печалба годишно. Занимават се основно със строителство в енергетиката – далекопроводи, електро централи и т.н. Случайно ли не са от Стара Загора, както и Крушарски. Случайно или не търга за стадион Локомотив също завършва с една фирма и няма сравнителни цени.

 37. 10

  Сега очакваме някоя от фирмите „случайно“ да обжалва? Кралев днес по БНТ обаче каза, че строителството на стадионите в Пловдив започва със сигурност ???

 38. 8
  6

  Бравос НА РУДИН!!!! ША СТРОИ НА НЕГУ СТИДИОН Ф ЛАЙНУТА!!!! Пуфта пафта и гутоу!:)))

  • 9
   1

   С тези монтажни и заваръчни работи, със сигурност ще сменят скелето!

 39. 12
  14

  Няколко линейки полетяха с бясна скорост към родопската яка

Comments are closed.