КПБП дари парите от Каиза Колежа за спасението на Ботев Пд

33
1157
„Уважаеми ботевисти,
сумата от Кауза Колежа, възлизаща на 41890лв, вече беше преведена по сметката на кампанията „Да живее Ботев Пловдив!“. С това общата събрана сума надмина 515000лв. До крайната цел остават малко над 40000лв, които трябва да съберем в рамките на няколко дни. Затова призоваваме за пълна мобилизация в жълто-черните редици. Заедно ще успеем!
Да живее Ботев Пловдив!“

33 КОМЕНТАРА

 1. БОТЕВИСТИ!
  Вижда се, че ще успеем с изкупуването на дълга от 565 хиляди лева! От тук нататък следват още няколко неща, които трябва да направим, за да може СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ТОЕСТ НИЕ, ФЕНОВЕТЕ НА КЛУБА, да запазим контрола върху отбора си занапред:
  1. Да се изкупи и дълга към ТЦ ИМЕ за да можем да придобием 100% от акциите на БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  2. Поне 1000 БОТЕВИСТИ, ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, да заплатят по 200 лева членски внос и да станат членове на СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  3. Да се превърне самото СДРУЖЕНИЕ в нещо като акционерно дружество, в което могат да участват само членовете му. Тоест да се приеме в Устава, че СДРУЖЕНИЕТО има 50 хиляди гласа-акции. Всеки, който е приет и е платил 200 лева, получава 1 глас. Всеки член на СДРУЖЕНИЕТО да получи правото да купува колкото иска гласа за себе си, на цена 200 лева за глас-акция. След това да се се направи електронно управление на КЛУБА, като собственост на СДРУЖЕНИЕТО. Вместо да се събираме на Събрание, всеки ще има потребителско име и парола, ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, като чрез гласуване ще се взимат всички важни решения за КЛУБА – Управителен Съвет, Годишен Бюджет, Треньорски Щаб и т. н. КОЙ КОЛКОТО ГЛАСА Е КУПИЛ ЗА ГОДИНАТА, ТОЛКОВА ЩЕ ТЕЖИ И ГЛАСА МУ ПРИ ВЗИМАНЕТО НА РЕШЕНИЯ! Ако някой е дал 10 хиляди лева за годината (10 хил делено на 200 = 25), съответно получава 25 гласа при всяко ГЛАСУВАНЕ. Това ще се отнася и за ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА (ТОЕСТ СПОНСОРИ).
  ТАКА МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ПЪРВИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ШИРОКАТА СИ ФЕНСКА МАСА, ПРИ ТОВА ДАЖЕ ЕЛЕКТРОННО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НА ГЛАСУВАНЕ!
  НЕЩО, КОЕТО НЕ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ ПРЕЗ 2009 ГОДИНА, НО СЕГА ПОЛУЧАВАМЕ 2-ри ШАНС!!!

 2. АЗ СМЯТАМ, ЧЕ ВЕЛИКОЛЕПНОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АЙДЪНА Е ПОВЛИЯНО ОТ: Моцартовото Ноктюрно в ре, K.186 (Notturno in D, K.286), както и Serenata Notturna, K.239.
  НО ТОЙ КАТО ВИРТОЗ НА КЮЧЕКЯ, МОЖЕ С ЛЕКОТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ ALLEGRO В PRESTO И ДАЖЕ В PRESTISSIMO!!!! ………….А ТОВА СА ВЕЧЕ 200-208 УДАРА В МИНУТА!!!! ПОВЕЧЕ ОТ 200 УДАРА ПО КЛАВИШИТЕ НА ВЕЛИКОЛЕПНИЯ АЙДЪНОВ ОРГАН Е ПРИКАЗКА, БЛЯН, УНИКАЛЕН ЕКСТАЗ ЗА НЕЖНАТА КЛОАКОМОТИФФСКА ДУША!!!!! МУЗИКАТЕ СЕ ЛЕЕ ОТ СЕРСЕТО!!!
  ПОЛЮБУВАЙТЕ СЕ АПАПИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА НЕДОСТИЖИМОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ!!!
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:))))))))))

 3. Za golyamo sajalenie, neobhodimata suma ne moja da se sabere i sega vi chaka falit. A klub, koyto e obyavil falit ne moje da zapochne stroitelstvo na nov stadion. Dadenite vi ot Boyko 25 miliona shte se razpredelyat mejdu Lokomotiv, Spartak i Marica i vie shte go duhate. Za okrajnite grupi, trenirovachnoto vi igrishte shte e dostatachno. Nastapiha tejki vremena chukunduri krivoglavi. I taka shte bade dosta vreme. C’est la vie.

 4. Дерби, публикувайте новия призив на наглеците от Сдружението!

 5. 4
  2

  Шенола ми каза че Рашид Жинипотоку нъ взима и жъ прайм гулям утбор бат Рафо и той жъ пумага на нас само локо и рафо спор

 6. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  5
  4

  ОМРЪЗНА МИ БУФЕРИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ КУПИ,А НАС ДА НИ БИЯТ СЛАБАЦИ КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР.ОМРЪЗНА МИ И ДА НИ ПЪРЗАЛЯТ ПОСТОЯННО.ЩЕ ВЗЕМА ДА СЕ ГРЪМНА!А И ТАЯ ПЕТА ОБИВА ЛИ ОБИВА НА ДЮЗАТА…НЕ МОГА ДА СЕ ИЗСЕРА КАТО ХОРАТА…ПУФ-ПАФ)))):ПУФ-ПАФ))))):

 7. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  6
  3

  АПАПИ, ВЕРНИ НА ЛУБИМИЯ КЛОАКУМУТИФФФФФФФФФФФ!!!! ДА СЕ ИЗМИТАМЕ ОТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И ДА СПРЕМ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМЕ, ЗАШТОТУ ФЕКАЛЯ ША НА СПУКА ОТ КЮЧЕЦИ!!!!
  ПУСКАМ ВИ ХИМНА НА КЛОАКОМОТИФ ЗА ДА СЪ УСПОКОИТЕ И ДА СПРЕТЕ ДА СИРЕТИ!! ПУФ ПАФ:))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=264
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 8. 7
  6

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И.. ОП СА… ОП СА

 9. 8
  6

  НЯМА СТРАШНО КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА ЛЕТЯЩТ БЯЛ КОН И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО… КОЙ КУПУВА….. КОЙ ПРОДАВА И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ

 10. 5
  2

  АПАПИ, БРАТЧЕДИ!!!
  ЗАЧЕСТИХА ИНСУЛТИТЕ, ИНФАРКТИТЕ И АНАЛНИТЕ ПРОБОЙНИ СРЕД КЛОАКОМОТИФЦИТЕ ОТ СТУЛЮПИНУУ И ФЕКАЛОМОТИФЦИТЕ УТ ШЕКЕРЯ!!!! УМОЛЯВАМ ВИ АПАПИ, СПРЕТЕ ТАЗИ ТРАДИЦИЯ, БАШТИ ДА ПОСЯГАТ СЕКСУАЛНУ НА СИНОВЕТИ СИ КОГАТО СА СЪКРУШЕНИ И ИЗПАДНАЛИ В БЕЗИЗХОДИЦА!!!! РАЗБЕРЕТЕ БРАТЯ МИН ГЯНИ, ЧИ БОТЕВ СИ Е БОТЕВ И Е ВЕЛИК УТБОР!!! ША СИ РАЗПОРИМ АНАЛИТЕ И ГЬОТУВИТЕ, А ТЕ ПАК ША СИ ИМАТ СТЕЙД!!!!! УСПОКОЙТИ СЕ НАКРАЯ И СИ ПУСНЕТЕ НАШИЯ ЛЮБИМ И ВЕРЕН НА КЮСТИНДИЛСКАТА ИДЕЯ АПАП-БАТ АЙДЪН КЛОАКОМУТИФЕЦА!!!!!!
  СЪДЕ КЛОАКОМУТИФ И НАПРЕШ ВЕРНИ ЛАЙНУМЕТИ!:)))))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  ПУФТА ПАФТА И Ф КИРЕЧА!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 11. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  5
  7

  БАЩА МИ СНОЩИ МИ РАЗПРА ГЪЗА ОТ ЕБАНЕ.ИЗКАРА СИ ГО НА МЕНЕ ЗА ЗАГУБАТА НА ФИНАЛА ОТ БУФЕРИТЕ И ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ ДЪННИ РИБИ.ПУФ-ПАФ))))):ПУФ-ПАФ)))):

 12. 8
  9

  Със или без стадион,сте си същите умрели хуйове!!!

 13. 18
  6

  Събраната сума вече надмина 523 000 лева а купените виртуалните билети са вече над 2000 броя.Браво „канари“,за пореден път доказахте каква велика публика има „Ботев“Пловдив!Приятна вечер.

  • 3
   9

   И що просите още след като със парите от виртуални билети сте събрали тия 40000?

 14. 17
  10

  Да ви еба майката на гнусните мангуси!!! Такава злоба и завист от къде е събрахте да ви еба майката тъпа!! Срам сте за отбора си, Срам сте и за Пловдив.

  • 16
   11

   Не се гневи на тези получовеци. Не си струва! В тези тежки времена, в тая ненормална обстановка, кой с колкото можа – помогна! Доказахме, че си обичаме клуба!

   • 12
    15

    Доказахте че сте най-долните проститутки на света….и на кучето минет сте готови да направите само да сте в играта.

  • 10
   4

   Човече,това им е „представителна извадка“-злоба ,омраза и „простотия до шия“!Накратко,циганска им работа.Колкото до този сайт,повечето „мнения“са на един и същ психично болен индивид който прекарва 24 часа на денонощие тук под всякакви „псевдоними“.Сигурно има още 3-4 дебила подобни на въпросния олигофрен но те не са чак толкова психясали все още.

   • 4
    5

    Стоян канара ли ги каза тез слова дори и с пета в гъза.

   • ТЯ СИГАНСКА РАБУТА, АМА ПЕТНЯТ ИМИТУ НА НАШИЯ СТОЛИПИНСКИ КЛОАКОМУТИФФФФ С ТЕХНИТИ ЕДНУОБРАЗНИ ПИСАНИЯ!!! С КЛОАКУМУТИФ ТАШАК НЕ БИВА!!! ЩОМ СА КЮСТИНДИЛЦИ, ДА ГУ ДАВАТ ПО- СКРОМНУ, СЕ ПАК СА ГОСТИ ФЪФ ФИЛИБЕТУ!!! ПУФ ПАФ:)))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ

 15. 12
  8

  Това преводно нареждане е пълно менте ами хубаво че е Шиши та да сколасаме нищо че после ще сложим чалмичките.

 16. 15
  11

  Такова нагло обиране от спестяванията на хората и комунягите не успяха да направят ама бат Стоян канара е еркек…..хем с пета в гъза хем без пукната пара ва да гоейба.

 17. 6
  12

  ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРИ СА ОТ ШИШИ!!! Жълти курви на ДПС!

   • Дебелогъзия който ВСЕ още ви държи над водата , докато Кьовеши не го привика

 18. 8
  11

  Със или без стадион,сте си същите умрели хуйове!!!!!!!

Comments are closed.