Петър Пенчев: Резонен успех, турнирът е важен за нас

13
673

Треньорът на Ботев Пловдив Петър Пенчев коментира успеха с 4:0 над Оборище Панагюрище в двубой от първия кръг в турнира за Купата на България.

„Доволен съм от представянето, с уважение подходихме към съперника, насочваме мислите си към мача за първенство, този турнир е важен. Трябваше да търсим бърз гол, което се и получи, това облекчи задачата ни“, коментира Пенчев след успеха.

„Разликата е обективна между двата тима. След ранния гол отбелязахме и втори, след това и трети, заслужено продължаваме. Имаше лека разконцентрация в началото на второто полувреме, един гол за съперника можеше да направи последните минути по-нервни, удариха греда. Сисе има добри характеристики, впечатленията ми са от няколко тренировки. За нас е много важно в първенството, идва мач срещу Ботев Враца, нямаме предпочитание за съперник за Купата. За мача с Ботев Враца ще бъдем в оптимално състояние“, добави той.

13 КОМЕНТАРА

 1. Пепо, треньорите и служителите в клуба, няма ли да дарите за кампанията за откупуването на дълга? Не разбирате ли,че ако клуба фалира вие няма да продължите да взимате заплати?

 2. 7
  7

  Селски курви,ебете си майката!

 3. 7
  7

  17.02.2020
  Закрито/разпоредително заседание
  Решение от 17.02.2020 ПРЕКРАТЯВА на основание чл.632 ал.5 във вр. с ал.4 от ТЗ производството по търговско дело по несъстоятелност № 120/2010г. по описа на ПОС, XIХ с. ПОСТАНОВЯВА ЗАЛИЧАВАНЕ на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ 1912 – ПЛОВДИВ” АД в несъстоятелност ЕИК 115344271 със седалище и адрес на управление гр.Пловдив, Район Източен, ж.к. Стадион Ботев, бул. „Източен“ № 10, от търговския регистър. Решението може да се обжалва пред Апелативен съд гр.Пловдив с жалба в 7 – дневен срок от вписването му в търговския регистър. ДА СЕ ИЗПРАТИ заверен препис от решението на основание чл.622 от ТЗ и чл.14 от ЗТР на АВ

 4. 4
  3

  Еий този новия вкарал 2 гола на отбор от А група ли ве ЦИГАНИ!
  🤣🤣🤣🤣

 5. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море!
  12
  8

  Браво момчета! Отборът на Пловдив!

 6. 9
  6

  Стоян канара раздава безплатно на всечки стрямалийски юрдаци крем от куромела против пета ва да гоейба.

 7. 10
  5

  Дреме ми кура за армейското футболно дружество

 8. 12
  11

  Тоя Сисе е новият ни ебач да са ебъ в гъза Локомотиво – Цигански, искам го да ме ебе тоя Сисе.
  Да се паднем сега със Ботев да ни сцепят не митите задници баси кефа ще е.
  Тия ще фалират ама нас де ни хванат ще ни ебът.

Comments are closed.