Мартин Луков: Нямахме късмет

4
184

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков бе избран за Играч на мача при равенството с Арда 0:0.

„Не успяхме да вкараме гол. Имахме ситуации и контролирахме двубоя. Арда играеше на контраатака и добре се бяха подредили в защита. Просто нямахме късмет“, заяви Луков.

„Момчетата са тренирали много добре, но това не е оправдание, защото Арда бяха две седмици под карантина. Не трябва паузата да ни служи за оправдание. Не сме ги подценили. Влязохме по-лежерни, но през втората част играхме много по-агресивно. Просто нямахме късмет. В края можеше да решим всичко, но не успяхме. Оставаме на върха и тази точка може да се окаже важна по-напред в първенството. Всички знаехме, че при победа ще увеличим разликата. Но е много рано да се говори за това. Лудогорец имат мач по-малко и остават много двубои до края на първенството. Ще се борим, за да браним първото място, докато можем“, добави още.

4 КОМЕНТАРА

  1. 1
    2

    Аве, Кромидов, национал смешен, ти пък какво място ще пазиш ве рибоооооо? Нали те знам, колко си смешен ве, шаран такъв. От където ти я ритнат и влиза, само да уцелят вратата, а не теб и е вътре. Щом ти си национал и Митко Илиев стана футболист на годината, правете си сметката на кво ниво ни е футбола.

  2. 4
    3

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

Comments are closed.