КПБП: Кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ бележи страхотни резултати

14
870

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призова „жълто-черната“ общественост да продължи да дарява средства за кампанията „Да живее Ботев Пловдив“.

„Не спираме да се борим за свещеното за нас име Ботев Пловдив! Даренията в Хелпкарма продължават!

Кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ бележи страхотни резултати като до вчера вечерта жълто-черната общественост успя да събере 208 000 лв, което е и над 1/3 от крайната ни цел. Множество фенове отделиха от средствата си, за да продължи съществуването на 108-годинишния символ на Пловдив, минал през хиляди изпитания. Много ботевисти все още не са се включили в кампанията и тепърва ще направят своите дарения.

Призоваваме Ви за пълна мобилизация, защото времето наистина напредва. Сега повече от всякога трябва да действаме безкористно и да не мислим за друго, освен това как да съберем нужната сума за погасяване на дълга към Рент Мениджмънт. Делото на последна инстанция наближава и при наш неуспех клубът ни е обречен на фалит!

Нека всеки, който има възможност, се включи в кампанията, защото този път наистина сме изправени на ръба на пропастта. Спестете от друго, помогнете на Ботев, ако можете го направете повторно, защото ние ТРЯБВА да съберем средствата.“

14 КОМЕНТАРА

 1. 3
  5

  Много ми интересно как тези „15000“ от финала „изкупиха“билети от по 30-40 лева за 48 часа и като прибавим и 10 лева ако са ги платили естествено (някои от тях) за транспорт и 10 лева за храна стават около 60 лева са похарчили за един мач с отбор, който твърдят,че не им е дразнител!И така,ако досега тези „15000“ бяха отделили 1/2 от тези 60 лева парите щяхте да ги съберете, вземайки предвид и факта,че сте „стотици хиляди“ трябваше да сте събрали дори 26млн. Май нещата от финала относно публиката ви стават от ясни по-ясни?!!

 2. 1
  2

  В петък имаше събрани около 130 хил лв и бат Пальо заяви, че е събрал още 100 хил а сега имало 208 хил? Та нека се разбере кой лъже? Пальо ли не е дал 100 бона или който води кампанията не е отчел всичко?

 3. Факт е, че лайновоза Стикс не спира да живее с комплекса Ботев!

 4. 2
  2

  Една седмица преди края е събрана 1/3 от необходимата сума. Наистина страхотен резултат!

 5. 3
  11

  СМЪРТ ЗА БОТЕВ ОТ КОМАТЕВО!!!

 6. 4
  8

  Това от снощи ако е школата на Ботев чеп за зеле не стават

 7. 3
  11

  Андриоо минаха 3 дена какво става Сдружението даде ли акцийите на прокуруртиста молива, дето бил намерил някакъв богаташ, най големите циркаджии и мошеннижи са жълтите селяндури.

 8. 9
  11

  Ботев Пловдив стигна до минимална победа над аутсайдера Етър в опит да излезе от кризата, в която е попаднал клуба ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
  ДАВАЙТЕ ДАВАЙТЕЕЕЕЕЕ ЗА ЦИРКА

  • 1
   6

   Верно ли е пуснал новината за победа над Етър АГАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА

   Извод:щом индианците щели да излизат от кризата с победа, сега кризата се е задълбочила, щом Етър е аутсайдер, а взима точка в Коматево ,ботевЪ е курвето на цялата А група… всички ще им се изредят. А ЛОКОМОТИВ ще им направи най- мощния ГАНБАНГ в живота(7-?)

   Циркът е пълен, давеайте жълтури, можете и повече. С вас сме, това е вашата съдба, да забавлявате Локомотив…

  • 12
   3

   „КЛАУЗА“!!!! СМЕШКО ,СМЕШКО! Каква „клауза“ бе неграмотнико?Въобще знаеш ли значението на думата“клауза“?

 9. 12
  7

  как може да сте толкова нагли бе? кога ще излезе някой да обясни защо събираме чернилки, когато съществуването на клуба е несигурно и очаквате ние да го спасяваме?!

 10. 13
  8

  Само Ботев. И аз още не съм се включил в кампанията, но скоро ще го направя. Всички ботевисти трябважда участват макар и с малко.

Comments are closed.