Ботев Пд публикува отчет за събраните пари от срещата с бизнесмени миналия петък

6
769

Уважаеми Ботевисти,

В петък (16.10) ръководството на Клуба проведе бизнес среща с представители на бизнеса в Пловдив. Изказваме благодарността си към фирмите, които подадоха ръка и подкрепиха кампанията „Да живее Ботев Пловдив“.

Събраната сума от даренията е на стойност 118 000 лева. Ето и списък с фирмите, участвали в събитието, както и техните управители:

ПИМК (г-н Илиян Филипов)
Транспортна компания „ПЕТКО АНГЕЛОВ БГ“ ЕООД (г-н Петко Ангелов)
АТАРО Клима (г-н Атанас Рогачев)
АСПИ Билдинг (г-н Владимир Кисьов)
Galaxy Investment Group (г-н Константин Бояджиев)
ХЪС ООД (г-н Александър Асенов)
ЮГ Маркет (г-н Пламен Георгиев)

От началото на настоящата седмица ръководството на Клуба стартира преговори с представители на малкия и средния бизнес в града за подпомагане на кампанията „Да живее Ботев Пловдив“. В края на седмицата ще бъде публикуван отчет със събраните средства.

6 КОМЕНТАРА

 1. Простете за невежи ето ми, но някой може ли да ми обясни защо е тази кампания „Да живее Ботев Пловдив“. Понеже дарих не малка трицифрена сума в хелпкарма за изкупуване на дълга от рент мениджмънт. Малко се обърквам.. нали идеята беше да се изкупи дълга и Ботев да е чист. Защо изведнъж се пуска нова кампания и едно опорочено лице се появата и събира пари в клубната каса без да се знае за какво ще се изразходват… Не е ли редно въпросните фирми, които дариха общата сума от 118к.лв да ги вкарат в кармата…

 2. 3
  3

  Да се даде точен отчет, коя фирма колко е дарила, иначе оставаме със съмнението,че са дадени повече пари, а бате Ачу Сервитьора си е прибрал малко ресто и обявява някаква сума. И още нещо. Колко пари е дарил Ачу Сервитьора ??? 0-НУЛА-00000. Ачу-Селския №2

 3. 8
  8

  Интересно ми е Палийски като какъв се явява ?
  Няма го в борда няма го и сред дарителите, защо се изпъчи пред камерите да говори как „събрахме парите за Ангел“ ????

  • 18

   В момента „Ботев“Пловдив се ръководи от директорски борд от трима „директори“Ангел Палийски,Петко Ангелов и Васил Наумов.Така ще бъде до януари 2021 година когато изтича 6 месечния срок от подадените им молби/оставки/.Трима са напуснали по-рано /срока на молбите им е изтекъл и автоматично са отписани от борда/-Самуилов,адвоката му Радев и Иван Йотков.Това е истината и тя трябва да бъде достояние на всички Ботевисти!Палийски за пореден път се опитва да играе „Спасителят в ръжта“както се изрази преди Румен Чандъров , в смисъл други да дават парите а той да „ръководи“…..

Comments are closed.