272 000 лв по сметката на Ботев! Половината път е извървян

26
1330

Половината пари нужни на Ботев Пловдив за изкупуването на дълга са вече събрани. По сметките на канарчетата има вече 272 000 лева. И трите пера по кампанията вървят уверено нагоре всеки ден, а средствата не спират да се трупат.

Припомняме, че всеки, който има желание да помогне за спасението на най-статия клуб в България може да го направи по банков път, през хелпкарма или през евентим.

26 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Коя фирма, колко е дала ? Иначе оставаме с чувството, че келнера пак е чопнал малко ресто, защото така в общото, няма как да го хванат.

  • 1
   1

   Фактите са, че на него дават, а Гиздака, Радо и Стафунски не ги бръснат за слива, знаят само декларации да пишат и празни, виевати сказки да разказват!

 2. 1
  4

  Хора, ние парите ще ги съберем, но да ви кажа нещо, в което се съмнявам.идват избори, съмнявам се че точно преди тях ще ни кажат кой ще строи и всичко ще е готово на 100% да се започне. Случайно или не вие си правете изводите за кой да гласувате, ако това се сбъдне

 3. 7
  5

  Копирам без редакция коментар, който написах на страницата на клуба:

  Мисля, че за всички желаещи да дарят е важно уверението, че даренията им ще се използват ефективно и целево в помощ на клуба. Възникват важни въпроси, които зададох към Вас по email преди седмица и ще ги задам отново тук:
  1. Какви други задължения има клубът, с какъв срок за плащане са и как смятате да се справите с тях?
  2. Разполага ли клубът със средства да покрие останалите задължения поне до края на 2020г: обезщетението на Желко Петрович, заплатите на футболистите и останалата част от щата, както и др. задължения?
  3. Какво ще предприемете, ако кампанията не събере необходимите средства в срок и клубът не успее да закупи дълга? Ще изразходвате ли средствата за други нужди или ще ги върнете на дарителите?

  Правя пояснение относно целта на въпросите: при успешно изкупуване на дълга парите ще отидат при синдиците на КТБ, т.е. неофициално при #кой. Добре е да имаме уверение, че успех на кампанията би означавал успех за клуба, т.е. че клубът ще продължи да съществува. В момента това изобщо не е видно.

  • 5
   7

   НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.. КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА КРИЛАТ БЯЛ КОН.. СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО… КОЙ КУПУВА… КОЙ ПРОДАВА И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ

 4. 7
  8

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И.. ОП СА… ОП СА

 5. 5
  19

  Като играем като снощи – хората ще си искат парите обратно.

 6. 16
  3

  Спокойно сюргюни. Тея пари сме си ги събрали само ние, има към 50 хиляди от бизнеса. Утре другите.

  • 2
   18

   Според солташака на Палийски Пчелата сте събрали парите с бизнеса, помаче

 7. 40
  1

  Браво ботевисти! Голям отбор с велики фенове!

 8. 6
  15

  Пичаги бат Стоян канара каза да се стегнем че да може ударно да влезем и в другата кампания за Желко ва да гиейба.

  • 9
   2

   И за майка ти някой лев ще заделим, че е много грозна и дори на Скобата не върви

 9. 26
  8

  И 1000 кюнеца да се представяте с ботевистки никове, парите ще ги съберем не се притеснявайте. Просто сме могъщи спрямо вас, съвсем друга галактика.

  • 7
   24

   Половината пари са мръсни от тъмен бизнес не са от вас.

   • 12
    2

    на наркомана и на коко динев парите бяха чисти нали манго на единия даже паметник му направихте

  • 3
   14

   Могъщи сте само по сюргюна….лее се ката стрямската река.

 10. 4
  19

  Андриоо минаха 3 дена какво става Сдружението даде ли акцийите на прокуруртиста молива, дето бил намерил някакъв богаташ, най големите циркаджии и мошенници са жълтите селяндури.

 11. 6
  17

  Още 300 бона. Трудна работа, на хората им писна да ги лъжат.

 12. 23
  4

  Можем да купим всички лилави венци и да ги направим от Ботев. Ясно е, че циганите за пари лайна биха яли. Разликата между гранда и джуджетата е, че едните за няма и 2 седмици събират 260 хиляди лева, а другите 89 за цяла кампания. Хахаха как въобще да обърнеш внимание на такива микроби. Винаги винаги и властта, и бизнеса, и добрите и лошите ще са с Ботев. Всички ще искат да са там, защото другите са на практика невидими.

  • 3
   18

   Мегаломани селски.
   Затова ще се гърчите като червеи
   Жълти курви

  • Султрас си ти, Султрас, я от Рогош, я от Маноле

  • Да, циганите ядат не само лайна, ами лапат и турскипишки на ДПС-то. Жълтите сфинктер-нинджи предадоха всички налични дупки за вътрешна проверка на Шиши, Доган и другата депесарска пасмина, само и само да продължат да бъдат в ролята на вечните курви на Пловдивдкия Любимец! Справка – 15.05.2019!

 13. 5
  26

  Да дава новия богаташ който Молива го е намерил. Аз бях до тук.
  След тези лъжи. След тази игра на футболистите аз казвам стига са ме правели ма глупак.

  • 20
   3

   Тебе никой не те прави на глупак. Ти просто СИ глупак. Мангал

Comments are closed.