Феновете от „Лаута“: Локомотив Пловдив – едно голямо сплотено семейство!

64
969

Фенклубът на Локомотив Пловдив проведе днес благотворителна кампания за събиране на средства от първа необходимост за приюта на отец Иван от Нови хан:

„Локомотив Пловдив – едно голямо сплотено семейство!

Продължаваме акцията за набавяне на необходимите консумативи до петък. Насочваме усилията на всички ,които желаят да се включат към закупуването на перилни и почистващи препарати.

Огромни благодарности към всички отзовали се и дарили лични средства и неща от първа необходимост за приюта на отец Иван от Нови хан! „

64 КОМЕНТАРА

 1. Как искате да ви се обърне внимание, мангасари лилави, като ние събираме 200 хиляди лв за 10 дни, а вие 200-300 лв? Съжалявам, няма как някой да ви вземе на сериозно. Вижте там, направете нещо да приковете внимание.

 2. Много хора не харесват Локото, но само селяните се пукат от злоба и завист !
  Кои са те ли?
  Под мен има много, виждат се .
  Много се опитвате да ни е кофти, ама не се получава, напротив, много ни е яко.
  Браво чернобели машини, да са живи и здрави всички, които помагат, да са живи и здрави всички, дори и СОС-те/ СОС- селянина остава селянин, знаете кои сте нали/ .

 3. Много хора даряват за бай Иван. Ама само буферите се пишат по медиите.

  • Селски олигофрен, вярно е че и други хора помагат на ОТЕЦ Иван (не бай Иван), но теб те дразни това, че интелигентната част на футболен Пловдив в лицето на Локомотив ражда идеи от такъв тип и ги осъществява! Това твойто му казват завист, злоба или с една приказка идиотщина! Направете така, че да си спасите разпада щата се селска каруца и не се бъркайте във възвишените цели на ГОСПОДАРЯТ НА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!

   • Идиот си ти. Винаги си бил и винаги ще си останеш. И в никакъв случай не си от интелектуалната част на Пловдив. По коментара ти личи че си злобен чикиджия търсещ внимание.

  • Хахах селяния и пънк до гроб !!! А на 7:05 Много добре се чува как е пееха въпросната песен навремето като почнаха да ни е крадат а сега вече даже си е пеят едно към едно със нас !!!! Мръсни селски плагиати цял живот сте си такива .

 4. 2
  8

  Ето ги интелектуалците и културни дейци от лаута арми преди 20 години. Истинските майни 🙂 Цяла агитка от 300 мангала с тъпани и зурни, мятат мазни гюбеци и скандират Юве Юве :

  https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY

  Срааааммм Сраааааааааааааамммммммммммммммм

 5. На Андрейчо му дай да поства цигански лакърдии за парите и жълтите съотинки на ботьяфъ, а нито дума за чисто човешките инициативи на гражданите от Локомотив! Ама то това е въпрос на манталитет и ценностна система…

  ПФК Локомотив и Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Пловдив се обединиха за обща инициатива. Целта е да се обърне по-голямо внимание на децата със специални потребности, които са също като нас, и които имат нужда от същата любов и грижа, както всичко останали подрастващи.

  Във вторник (20.10) футболистите на Локомотив и Арда ще бъдат придружени от 22 деца от Регионалния център. Това ще се случи 5 минути преди началото на първия съдийски сигнал от 17:30ч. Децата, както и техните родители, ще бъдат специални гости на Локомотив за двубоя с Арда.

  Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование е специализирано обслужващо звено на Министерство на образованието и науката за изпълнение на държавната политика за приобщаващо образование в област Пловдив и функционира от 15 години.

  Центърът предоставя подкрепа от ресурсен учител, психолог, логопед, зрителен педагог, рехабилитатор, ерготерапевт, монтесори специалист.

  Функционират терапевтични кабинети, в които се прилагат съвременни методи за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците със специални образователни потребности – зала по психомоторика, сензорна зала, кабинет за биофийдбек, монтесори кабинет.

  Регионалният център подкрепя приобщаването в образователна среда на 550 деца и ученици от цялата Пловдивска област, като развива техния когнитивен потенциал, консултира учителите и родителите им.

  Освен добрата материална база и висококвалифициран персонал, центърът може да се похвали и с едни от най-младите колективи в образованието като средната възраст е 41 години. Един от най-младите ресурсни учители – 28 годишният Димитър Георгиев, завършил “Специална педагогика” , е картотекиран футболист.

 6. Дънните риби да си гледат потъващия кораб.

 7. 5
  14

  Ето ги древните беси. Това са интелектуалците и културната общественост, която подкрепя невзрачното тимче от Столипиново 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY

  Айййй Ювеееееееее ааааааааахахахаххахахахххахаххахаахах

 8. 15
  1

  ПОНЕ В ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ ЩЕ СМЕ ПО-НАПРЕД В КЛАСИРАНЕТО..

 9. 1
  5

  Аз ще даря всичко за моя любим отбор няма Локо няма димка,няма Арсенал няма и няма . Борислав е моя отбор защо за него не дарявате. Защо него не го бутат ,а само се ебават с нас. О ти Борислав завинаги си в моето сърце и няма и няма друг Борислав и най добрия отбор в света и глас и сърце ще дам за теб ооо ти мой Борислав. Да се махате с тези отбори едните даряват боб и зеле на манастири и хартия н стадиона другите не знаят какво искат Борислав е един и друг няма като него той е и ще бъде отбора на народа

 10. 7
  1

  РАДВАХМЕ СЕ КАТО БЯХМЕ ДОБРЕ ,КОГАТО ЦВЕТАН КРАДЕШЕ РОДНИНИТЕ НИ,НО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ГРЕХОВЕТЕ

 11. АДВАХМЕ СЕ КАТО БЯХМЕ ДОБРЕ ,КОГАТО ЦВЕТАН КРАДЕШЕ РОДНИНИТЕ НИ,НО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ГРЕХОВЕТЕ

 12. 2
  3

  Дарявайте Боб и зелев сок за ряз и се научете ,че Арсенал ( Розова Долина ) е отбора и ние сме силата , и за теб Арсенал аз ще умра ,кръв ще даря и ти си моя Арсенал най -великия в светаааааа

 13. 1
  7

  Аз съм родом от Мадара и тя е близо до Шумен ,но живея дълги години в Стралджа . Аз също ще подклепя тази инициатива защото виждам ,че шумнци я подкрепят. Всички в Стралжда стават Локомотивци . Имам и много приятели роми в Пловдив,знам,че те също са фенове на този велик отбор. Аз не съм ром ,но мисля ,че освен роми трябва и ние българите да подклепим и да сме фенове на Локомотив. От днес имате поне още 2 3 хил. стралджанци на ваша страна. Знам,че това може да и обедини българи и цигани и да не се карами ,а именно спорта и Локомотив Пловдив!

 14. 15
  1

  От днес нашето семейство официално ще подкрепя Локомотив… Не толкова, заради отбора, а защото феновете му са различни от всички останали. Синът ни, който учи в Пловдив, ни е разказвал за сърцатите привърженици на отбора, но след тази седмица се убедихме и ние. Бъдете горди локомотивци, от днес сте с двама повече!

  • 1
   5

   може да сте сплотено семеиство сега като има успехи но чак голямо не сте

  • 1
   5

   Що за логика? Да допуснем, че всичко казано от вас е истина. Вие подкрепяте Локомотив, инициативата, или всички локомотивци? Вие като шуменци не участвате ли в такива инициативи? Плитко, много плитко!

 15. Мауриньо: Впечатлен съм от Локо! ПЪЛЕН РЕСПЕКТ!! 18.10.2020 at 19:17
  11 4
  Здравейте,
  Не че нещо, но слеф 6:1 с Ман Юнайтед сега Tottenham vs West Ham 3:0 в 15-тата минута…

 16. 9
  2

  РАДВАХМЕ СЕ КАТО БЯХМЕ ДОБРЕ ,КОГАТО ЦВЕТАН КРАДЕШЕ РОДНИНИТЕ НИ,НО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ГРЕХОВЕТЕ.

  • 2
   6

   Този Ботев този Ботев, сън не ти дава. Изпотен ли се събуди, или въобще не си заспивал?

  • 3
   3

   Социалните и детските надбавки за седемте чавета там ли ги държеше, в КТБ?

 17. 7
  3

  Браво за поредната прекрасна инициатива на феновете на Локомотив Пловдив!

  Малко встрани от темата, но защо лидерът във временното класиране играе мач в 17:15 във вторник? Докога ще ни цакат с мачове през седмицата по никое време тези тъпаци (сини и червени) от София, от БФС и от не знам си още къде? То бива-бива тъпотия, ама тези минават всякаква граница…значи Левски и Литекс могат да си играят спокойно в събота и неделя, а нас не ни броят за живи дори. Болно ми е..

  • Черно- бели братко, на арда карантината им изтича ссъббота- неделя, вторник е идеално време да ги бием…

 18. 12
  1

  А ние жълтите катунари водени от нашия вожд Стоян канара освен да изакаме сюргюна на говняжа за друго не се сещам ва да сейба.

 19. 17
  3

  Браво локомотивци и всички, които подкрепиха инициативата! Децата ще се радват, а вие сте големи хора с големи сърца!

 20. 21
  1

  Поредната прекрасна кампания, пример за цяла България !!!!! Нраво на черно-белите фенове в Пловдив

 21. 15

  ПОНЕ В ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ ЩЕ СМЕ ПО-НАПРЕД В КЛАСИРАНЕТО

 22. 14
  2

  Дънните риби да си гледат потъващия кораб

 23. 3
  18

  Liokoto – edni golemi cigani s kupena ot VIS 2 titla i podareni kupi

  • 13
   1

   Ще се пръснеш от яд!Режи си вените и да се свършва!

  • 13
   2

   Майкооооо. Потен селяк от Дуванлиииии ли си ти канариеее. Къде са вашите успехи. Подарени от Биекапието преди 50 години. Мощен Димитър Христолов за вас – 2ри отбор на Най- престъпния режим в България

    • Гражданин с харманлийски корени, настанени трайно в Коматево!

 24. 15
  4

  Браво локомотивци. Поредната прекрасна инициатива. Пример за подражание

 25. 27
  4

  Поздравления за феновете на Локомотив Пловдив! На първа линия в борбата с COVID 19, сега отново помагат на хора в нужда! Това са истински Пловдивчани! Огромно БРАВО! Аз и моето семейство също ще се включим до края на седмицата.

 26. Мауриньо: Впечатлен съм от Локо! ПЪЛЕН РЕСПЕКТ!!
  16
  4

  Здравейте,
  Не че нещо, но слеф 6:1 с Ман Юнайтед сега Tottenham vs West Ham 3:0 в 15-тата минута…

   • 1
    5

    НА МАЙКА ТИ РАЗШИРЕНАТА И ГОЛАЯМА И НЕДОИЗПОЛЗВАНА ПУТКА , БЕ ПЕДЕРАСТ ГНУСЕН !

   • Може да отиде да изкара някой лев на Скобата, парички им трябват, за да спасят давенето!

  • 12
   1

   Селяцииииии- свикнали сте да цицате от Биекапието, ама нямааааааа вече . Учете се от истинските майни

Отговор