Продават виртуални билети за Колежа

29
968

Ботев Пловдив осъществи още една идея за набиране на средства за спасението на клуба:

Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. „Христо Ботев“ – Колежа.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

„Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания “ Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион „Христо Ботев“:

– билет на стойност 19.12 лв. – „Верен фен“

– билет на стойност 50.00 лв. – Bultras Family

– билет на стойност 191.2 лв. – „Топ фен“

– билет на стойност 1912 лв. – „Корпоративен билет“ – притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с Клуба на e-mail: pr@botevplovdiv.bg

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim – онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

СПАСИ КЛУБА СИ!

САМО БОТЕВ!

29 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Виртуален стадион с виртуални билети купувани от фенове на виртуален отбор 😄

 2. 2
  2

  Аз си купих. 19,12. Вече дарих 29 лв. за клуба и смятам да спра дотук. Нека още 20 000 фена да направят като мен и работата е готова. А ние имаме много повече. Гледам фенове на Цска дарили, от Гърция и други държави. Под всичките форми хелп карма, банк.сметка, кутии, виртуални билети смятам, че може би около 2-3000 човека дотук са дарили. Който се чувства ботевист да даде едни 10 лв. от себе си. Парите ще се съберат, но има още много бакии за оправяне – Жалко, футболистите и те заплати искат и т.н. Редно беше който е забъркал кашата да си я оправя, а не да се изнизва като пръдня из гащи. Ще видим какъв “инвеститор“ ще докарат. Някое ново или старо добре познато лице, подставено на някой, което ще забърка нови каши

 3. 3
  3

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И.. ОП СА.. ОП СА

 4. 4
  13

  Абе вие тотално изтрещяхте гнусни гадни просещи цял живот същтества.Как не ви омръзна да занимавате хората с вашите глупости и тъпоти.Какъв колеж бе клошари малоумни сънувате,цял живот на село ще стоите не го ли разбрахте тъпаци. Какви виртуални билети продавате за нещо което не съществува и няма да го видите никога. Спрете да занимавате хората с вашите измислици турско помашки поклоници .

  • А вие, колко събрахте за Локу, 86 лв., помним🤣🤣🤣

 5. 7
  8

  Стоян канара пита жа има ли тескерета и за стрямалий ва да гоейба.

 6. 12
  4

  Вижте лаута арми преди 20 години.300 чистокръвни мангала от Столипиново мятат мазни гюбеци, с тъпани и зурни и скандират юве юве аахахахахаахахааха СРААААМММММММ СРАААААААААААМММММ

  https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY

  Пу майка ви дейба долна мангалска, ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ

 7. 6
  15

  Пичове, от Сдлужението БУЛТРЪ пуснаха нова тарифа за билетите:
  За наивници – 20.11 лв.;
  За педали – 33 лв. – очакванията са по тази тарифа да има най-много постъпления!
  За пълни олигофрени – 100.32 лв.

  • 5
   3

   Това не бяха ли тарифите за сезонните карти на Централната трибуна на Лаута ?

   • 2
    6

    Дали са били или не, локомотивци цяла година издържаха отборо САМИ. Нещо невъзможно във вашето село. Айде пътувай

  • 1
   3

   Извинявай, но най-много ще се харчат тези от 100-е лева! След 15.05.19г всички полумаймуни от скелето в Коматево са регистрирани в психиатрията!

 8. 4
  11

  След всичко това, което става в Ботев, няма луд, който да си даде парите навятъра. Ами нали идва нов собственик. След като вземе акциите пак ли ще събираме мангизи, а? Или някой ни подведе и сега ще гушне събраното?

 9. 4
  9

  Хахаха дано отидите в Б регион всеки ден паля свещи комунисти такива

 10. 21
  6

  Вече си закупих 2 билета и отново ще бъда на любимото си място на стадион Христо Ботев-семейно.Макар и виртуално, но с надеждата скоро да се случи и реално. САМО БОТЕВ!!!

  • 7
   14

   С тази твоя постъпка доказа на обществеността, че си доказано изперкал глупак!

   • 14
    4

    Не ме интересува мнението на циганин. Само БОТЕВ!

    • 2
     3

     Защо тогава създадохте в центъра на Столипиново култовия Изгрев бойс?! Не се прави на българин, там сте 42000 цигани – мюсолмани, а ти си един от тях!

 11. 8
  16

  А билет за полягване на поляната няма ли? Например:“ банда вдигнати ръце“ ,само с е дно обаждане на телефона??? Напълно безплатно…

  Левски искат 19 лева за членска карта, а лакомата паплач от Коматево иска същите пари за виртуален билет!!! Само така!Кошински , дръж се, да не заслабнеш, ей!

 12. 7
  13

  За да може някои от по-влиятелните фьенуви да си купуват алкохол и дрога ли? Ще пропусна.

 13. 13
  15

  Виртуални билети, за виртуален стадион, за виртуални фенове, за виртуален отбор…Закривай, стига излагации.

 14. 16
  7

  ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ победил Барса и Байерн Мюнхен колосите на Европа е вечен. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ

  • 1
   3

   В КРАТА НА ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В! Това е факт, а не виртоалност както е в редиците на коматевски те полумаймуни!

 15. 7
  18

  Да си ги продават. Нали идва нов собственик. Стига лъжи.

Comments are closed.