Крушарски за националите: Тези момчета нямат никаква воля за игра

5
249
Христо Крушарски, снимка: БТВ

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изгледа от ложата на стадион „Васил Левски“ снощната загуба на България с 0:1 от Уелс в четвъртия кръг от Лига на нациите. Бизнесменът се изказа доста критично спрямо националите ни.

„Просто нямам думи. Тези момчета нямат никаква воля за игра. По-добре да си отидат вкъщи и да си легнат при гаджетата. Да не се занимават с това, което не им е работата. Не ги ли е срам? И ние имаме малко вина. Това, което ще направя в Локомотив е още малко дисциплина и трябва да излиза нещо от школата. Без школа не става нищо. Тия 20 години нищо не е излязло. Просто нямам думи. Тъжно ми е, жално ми е, защото си харчим парите за глупости“, заяви Крушарски след края на мача.

„От тук нататък трябва да започнем от главата – да помислим кой може да управлява и кой не може. Да си чешеме само … яйцата – просто няма смисъл да се занимаваме. Без ред и дисциплина нищо не става. Защо в Локомотив има нещо – защото има треньор, който реже глави и крака.

Какво ще направя, ако аз управлявам? Първото нещо, което ще направя, е да изчистя всички кесачи и заплатаджии, които са в управата. С четири човека в управата на Локомотив направих нещо.

Съдиите да свирят това, което виждат. А не да си нагаждат задниците на тоя и оня. Никой не ги кара да свирят по този начин. Затова имаме този футбол. Нашите момчета чакат някой да ги бута и само да играят балет. А това не беше и балет.

Кой да сложиш за треньор? Като няма материал е едно и също. Кажете ми един, който ви хареса. Днес чета, че едно момче искал да става футболист на годината. Щял да става. За да станеш футболист на годината, трябва да си издереш задника от работа. А не да гледаш мачовете отблизо. Три мача го гледах. Той си гледаше мача отблизо. Играл в Шампионска лига?! Боже мой. Ако искаш играй… Ако и там така играеш, ще гледаш мача не отблизо, а малко по-отстрани.“

5 КОМЕНТАРА

  1. То изобщо някой има ли воля за футбол, играчи, президенти, БФС, само привържениците, останахме да се надяваме, че нещо може да се случи, а дано, ама на дали…..
    …..

  2. Въобще не съм фен на Крушарски, ама много, мнооооооооого е прав!

Отговор