Феновете на Локо помагат за оцеляването на приюта на отец Иван

18
602

Фенклубът на Локомотив Пловдив организира благотворителна акция за осигуряване на стоки от първа необходимост за приюта на отец Иван в Нови хан, който е на ръба на фалит. Акцията ще е в неделя (18 октомври) от 15,00 часа на входа на комплекс „Локомотив“.“

„Черно-бели братя и сестри,

Призоваваме за вашата съпричастност! Приютът на отец Иван от Нови хан е на ръба на фалит. Както всички знаем, в него се полагат грижи за деца, изпаднали в беда! Всички те се нуждаят от стоки от първа необходимост – боб, леща, ориз, брашно, сол, олио, други хранителни продукти, а също така и хигиенни продукти – жизненоважни в контекста на световната пандемия. Можете да помогнете с осигуряването на такива стоки, а също така и с финанси за закупуване на 2 кубически метра дървен материал за отопление.

Акцията ще се проведе в неделя, 18 октомври 2020 г., от 15:00 часа до бариерата на входа на комплекс „Локомотив“, а доставката на събраните продукти ще се осъществи през следващата седмица.“

18 КОМЕНТАРА

 1. 2
  5

  Аз занесе 2 кила боб за да може като легнат да фускам под завивката и да ин ги е топло. Занесе също грах,цвекло ,люти чукши през зимата да им пари на дупетата. Ние в Локо така даваме люто и акат преди мач и им пари на дупе тича повече. Дава основно меню боб да имат ряз и те за това тича много. Ние правим голем футболисти,ние ги надъхва с люта чушка и боб. Аз ги прави шампион с люти чушка и боб за много газове по време на мач. Аз топ треньор и прави шампион . Това рецепта работи . Даряваме такива продукти и на други това са шампионски продукти. Това е тайната на нас Локо ,това яде футболиста и по некое време зима дава и зелев сок за турбо ряз. С тези храна и публика от нашите братя цигани ние сме надъхани и с хъс цепим мрака . Да живее Локо,Да живеят нашите фенове циганите и да има пари за боб,зелев сок и люти чушки и така може бие всеки отбор у свет.Поздрави от мен и гледа Локо как става шампион у свет.

  • 3
   1

   Тази изродия ли можа да измяучи от минарето на Изгрев бойс джамия кривата ти и празна глава?!Като се смъкниш от минарето, да няма беш лиске да бягаме, а мършавел жълтурски?

  • Това ли успя да роди празната ти индианска кратуна?Ние събираме за децата лишени от родителска грижа,а вие за баталясалия ви клуб . Помашка работа.

 2. 3
  2

  Машинииии, уникални сте. Колко подобни инициативи се направиха !!!! Над 10. Едно голямо браво на вас

 3. 3
  1

  Браво на локомотивци- много добра инициатива. Ще се включим

 4. 7
  3

  Локомотив помага в благородната идея а селянките окрадоха държавата 52 000 000лв дълг а за сома от Белград да не говорим 5 000 000 000лв.Мръсни долни гадини само на сапун.

 5. Абе.вие.по.1лев,да,дадете,фен.клубът.зА….5,6,кубика.ще.събирете…картофи.фасул

 6. 4
  7

  Ало льоко, за 2 кубика дърва ли е докарахме да просим. Ми идете в Говедарци и ги съберете

  • 4
   5

   Двата изрода сте за заличаване! Едно, че сте злобари и долни проститутки и второ сте скарани тотално с българската граматика! Личи си, че сте завършили култовото училище Стефан Караджа! Изроди, щом върви те против кауза за помощ за малките дечица в приюта!

   • 5
    4

    Циганин прост,как се пише вървите или върви те ?Да ти еба майката циганска!

    • Ела аз те чакам на полянката! Ще прекараш чудесно! Ще докарам и Мама! Аз съм писал кои мразя, изродите като тебе, жълта проститутко, А не свястните ботевисти, които не са малко! Хората са организирали някаква помощ за дечица отхвърлени от почти несъществуващата вече държава, а ти и още няколко олигофрена като тебе се гаврите с тази инициатива! Не сте ли за мразене, мухльо?!

 7. 12
  3

  Ей това е благородна кауза. А не да събираш за кола на някакви си льольовци

 8. 11
  3

  Евала, голямо браво за поредната 10-15 инициатива организирана от фен клуба Браво

 9. 14
  3

  много се радвам за това призовавам всички хора независимо от клубната принадлежност да помогнат

 10. 25
  3

  Огромни уважения… Просто нямам думи, имате поклон от всеки човек, който не гледа футбол. След инициативите, които направихте по време на пандемията, ви следим страницата с цялото ми семейство. Ще се включим в настоящата инициатива, шапки долу за активностите по всички социални теми и помощта, която се опитвате непрекъснато да реализирате.

  • Извинявам се, но кои сте вие? Как ще разберем, че сте се включили, и че ни следите с голям интерес. Моля представете се

Отговор