Фенове на Спартак отново с остри думи: Плазмодии не ни трябват!

7
406
Спартак стартира подготовка, 02.07.2020

 

Във фен страницата на Спартак бе публикувана нова остра реакция към ръководството на клуба. Тя отново е свързана с присъствието на Тодор Симеонов и Крум Георгиев в Спартак. Последният покани феновете на разговор. Ето и публикувания текст фен на страницата на „гладиаторите“:

„Истинските привърженици на Спартак не искаме Тодор Симеонов и Крум Георгиев да присъстват по никакъв начин в любимия ни клуб. Това да се знае от всички, включително и от някои псевдо фенове от обкръжението на въпросните особи. Не бъдат ли махнати от нашия клуб войната, с рушащите името на този велик клуб, ще продължава. Ние не робуваме на имена, шефове и поставени лица, те идват и си отиват, но сътвореното от тях остава. Тези думи отново няма да се харесат на някои подложки, но Спартак е на първо място, а не някакви временни индивиди, докоснали се до великия клуб и помислили се за голямата работа. Плазмодии на нас не ни трябват. Говорете си каквото искате срещу истинските фенове, но вашата няма да мине. Времето ви изтича. НЕ направихте доста, тръгнете си с добро!!!“

7 КОМЕНТАРА

  1. Бахти, никой не ги иска тия двамата, а само се натискат. То в интерес на истината и Миленчев е поставено лице на някой, къв шеф може да бъде тоя с потника, лика прилика с Крум глупака и другия.

  2. И ако може не си пускайте синовете много ги излагате кикито да сваля номер 10 много е далеч от този номер

  3. Тези смешници ще има да чакат тези 3 лева вход дълго време

  4. Спартак е на феновете не на Крум помака Тошко ташака и синове

  5. Тошко Симеонов и в Ботев и в Спартак си беше една продажна курва! Не вярвам да се е променил!

Comments are closed.