Максимум 4 месеца за избор на строител за Лаута

22
845

В Община Пловдив днес от 14:00 часа бяха отворени офертите на фирмите, които ще участват в конкурса, който ще им даде право да реконструират стадион „Локомотив“. Кандидатите са 4 компании – „ГБС – Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД, ДЗЗД „Спортклуб – Лаута“ с водещ партньор „Некст Лоджистикс“ ЕООД и „Рудин“ ООД.

Обществената поръчка е за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Локомотив“ – град Пловдив“. Прогнозната стойност на изпълнението й е 9 999 950 лв. без ДДС, а строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни.

Оценителна комисия е в състав: Тодор Тодоров – председател, кметът на „Южен“ Костадин Язов, инж. Таня Петкова, инж. Илияна Събкова и Мая Бахчеванова.

Бяха оповестени и партньорите на третия участник – ДЗЗД „Спортклуб – Лаута“. Това са „Некст Лоджистикс“ ЕООД, „Ателие Серафимов – Архитекти“ ООД и „Валмекс“ ЕООД.

„До 24 януари 2021 г. е крайният срок за обявяване на победителя в конкурса. Мисля, че ще се справим много по- бързо. Това обяви директорът на дирекция Обществени поръчки в Община Пловдив Тодор Тодоров. Следва 14 дневен срок за обжалване и ако няма таков срокът за подписване на договор е 1 месец“, коментира Тодор Тодоров.

22 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Искам да видят Тиквата и ЗдраФко в затвора

 2. 6
  5

  На педала под мен казвам….селяните да не ги брои.

 3. 12
  14

  На цианчетата стадиончето щяло да е за 10 000 зрители. Дори това им е много, те нямат толкова фенове вече, трябва да и връщат масово от бовите им катуни в Дуизбург. Иначе въпреки че загубихме финала аз съм доволен, че най-накрая се преброихме публично с мангалите. Години наред заблуждаваха хорaта че Пловдив е едва ли не 50 – 50. Ние пловдичани си знаем кои са много повече, но малките комплексирани мангалчета се правеха на разсеяни. Истината, може и късно но винаги излиза наяве. На финала ботевистите бяхме тройно повече от малките локомангалчета, въпреки че те бяха с безплатна екскурзия с автобуси, осигурена лично от Крушарски. Това ги вбесява, гризат си ноктите, бият си конете и се припотяват от злоба. Сменяха години на разждане, измислиха си че те били „истинските майни“, „пловдивския любимец“, „отбора на културната общественост“ 🙂 и какви ли не други глупости и тъпотии, само и само да се надскочат, и да се доближат поне малко до името и авторитета на Ботев Пловдив. Но няма как да стане, славната жълто-черна история и традиция ще оттеква във времето докато съществува нашия хилядолетен град. Ние, многобройните и горди ботевисти, само можем да ги поздравим с един познат и напълно заслужен рефрен, ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ.

  • 9
   6

   добре, добре, Наполеони. Вие сте най-много на света и най-хубавитре. Спи сега спокойно.

   А ние ще се предържаме към реалния свят, ще си купим пуканки и бира и ще гледаме цирк Катунарски!!
   Новата серия се казва ГРОЗЕН И ВЕЧЕН ФАЛИТЪ

  • Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов
   8
   4

   Когато САМ се наречеш Гордостта на нещо си, то това е САМОЗВАНСТВО, Фекале

  • 7
   5

   Абе тъпанар, ние стадион си имаме, лицензиран от УЕФА. Играят Страсбург, Тотнъм. Вие си цъкате на село. И да има пари за стадиони и да няма, ние пак ще си играем на Лаута. А вие в Коматево. Аре довиждане, селски пръчки!

  • 5
   5

   Това за хилядите в повече не върви вече. На миналия финал, ЦСКА-София – Локо имаше 10 хил. Пусни си мача и гледай. Викаш, само вие сте били толкова и още половината. Само вие! Тотални смешниши сте, заклевам се. Трайте си, че се излагате.

  • 6
   3

   Като сте толкова много защо плащахте на всякакви хора да ви пълнят сектор А бе мангал смешен. Докарахте 4000 5000 човека дето даже не знаеха какво правят там, ама то се видя по пеенето, как бяхте тотално надвикани.

  • 5
   5

   Вервай си брат, вие само с бройките се успокоявате. Да не говорим, че вашият отбор беше в подем и се очакваше купата вие да я вземете. Локото бяха в много лоша серия тогава и много хора съжаляват, че не видяха как ви го напорихме. Цял живот ще ви тежи златната пета, ама цял живот и ти много добре го знаеш! Ние имахме безплатна екскурзия, а вие раздавахте безплатни билети в ПИМК и КЦМ, сега виждаш ли къде е разликата? Сега ако повторим финала, дали ще сте повече от нас, не мисля. Хайде лягай си, че стана късничко 🙂

 4. 10
  9

  Големия БОТЕВ ПЛОВДИВ победил Барса и Байерн Мюнхен колосите на Европа е вечен мингянии

  • 5
   6

   Догодина отивате в зоните коматевски.. Там ще биете Барца Избегли а ние вас на улиците

  • 3
   3

   Да, да. вечен е … в А окръжна знаеш ли колко селски отбора с името Ботев има?

   Ще има още един от Коматево и готово!
   Спи спокойно сега, Наполеоне

 5. 7
  6

  Локото ще имат стадион а ние вечно преебани.

 6. 7
  2

  Да, трябва да стане точно преди изборите! Ще закарат крановете на стадиона и след изборите ще измислят нещо и ще ге приберат! Цирк, в който участваме и всички ние! 😃

  • 8
   1

   нямат никакъв страх от народа, суверена. Те си мислят, че са ни господари и ние техни поданици, Бойко с парите на данъкоплатците се държи все едно той ги дава от неговия джоб и вика „Епа а кАжете едно браво“…

   • Сега ако изчезнат парите, считай, че тия ще го ядат голям. Парите са дадени и обещани да се построят и двата стадиона. Стане ли нещо, надигаме се и двете агитки и те тогава ще стане страшно! Много ги е страх властта от феновете, ама много!

 7. 8
  3

  После още 4, после още 5 и така докато не кажат. Пари няма замразяваме проекта. Общо взето това което го слушаме от 2010 продължава с пълна сила.

 8. 7
  3

  Да не би да се чакат избори ? Явно яко ще се краде

Comments are closed.