Белия поискал Балтанов и Бандата?

30
1976
Николай Киров - Белия

Освободените от Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов (32г) и Иван Бандаловски (33г) вече имат предложения от родни тимове, в които да продължат кариерите си. Двамата играха във всичките 6 мача на жълто-черните от началото на кампанията.

Към тях интерес проявява отборът на Арда (Кърджали). Треньорът Николай Киров – Белия отлично познава качестватата на Балтанов, който стана капитан на „канарите“ именно по негово време в Ботев. Засега обаче Балтанов и Бандаловски, които са юноши на Левски, няма да бързат с избора си на нов отбор, твърди „Тема спорт“. Те ще поизчакат няколко дни, за да видят дали няма да получат и предложение от чужбина.

30 КОМЕНТАРА

 1. 8
  3

  Пичаги тук има един с ник 1912…..не го закачайте той е болно момче и баба му го гледа и е на социални.

 2. 14
  6

  Стоян канара каза че вече му е през оная работа какво става в Бутвфъ ва да гоейба.

  • Ела, ще те кача да те повозя. Свят ще ти се завие, въшко циганска.

 3. 12
  4

  Гиздак дай и ние да тръгваме за Кърджали.

 4. 12
  7

  Ботев е в много тежка криза, това е видно от резултатите на отбора. И тази година, ще се люшкаме в края на таблицата.
  Футболистите са добри, но не се раздават на терена. Ясно е, че им е малко „храната“. Има футболисти, които дават основно на заден – тези освободените са част от тях. От страни се вижда – клуба е в хаус и интригите са всекидневие – така е!
  Нещата ще се променят – това трябва да чакаме!

  • 11
   3

   Тежката криза е предизвикана от конкретни хора, които трябва да се прогонят с камъни по алчните им, неграмотни и тъпи глави. Няколко месеца лъжат, че Самуибов им е хвърлил акциите и си е тръгнал, а в същност, тези ненаситни идиоти са го изгонили. Излизте шкембелии в телата, но с малко мозък в главата и си кажете какво поискахте от Самуибов и той Ви каза – тая няма да стане! Писах го и пак ще го повторя: Да, Сружението спаси клуба след селския Христолов, но сега с неадекватните си искания, първо изгони Самуилов , сега ще затрие отбора. Дори да се продаде Неделев, дори да се получат парите на куп, това само ще отложи погребението, но няма да възкреси „мъртвеца“!

 5. 13
  4

  Измислена новина.Тия никой не ги иска и всеки вика-вземи ги ти.

 6. 10
  11

  Значи аз отново искам да се обърна към всички привърженици на най – големият клуб на света ( Ботев Пловдив ) , относно разделението на публиката ! Значи има разлика между критиката и плюенето ! Не е плюене когато у след слаба игра не си доволен и изразяваш своето мнение ! Има фенове , които казват ,, Отборът трябва да да се подкрепя и при загуба и при победа , А вие не сте фенове щом мрънкате ! Сменяйтее ки отбора ! ДА АЗ СЪМ НАПЪЛНО НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С ТОВА , ЧЕ ОТБОРЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ И , ЧЕ КАКТО И ДА МРЪНКАМЕ НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ СИ ЗА БОТЕВ ПЛОВДИВ ! ОБАЧЕ , ако си затваряне очите винаги и гледаме само с розовите ото очила , то ние ще затънем направо , а пък има вероятност и да изпадне! Сега за мене трябва да се вземат незабавни и спешни мерки в клуба, голяма ЧИСТКА НАПРИМЕР ЗА мене ще е много хубава и добре ! Относно управлението на клуба , и там трябва да има чистка ! Тези долни мърльовци , ч които не играят трябва да се гонят без да им се дава повече време ! Напълно съм съгласен и за събличането ! э Трябва да имаме високи цели и критиката трябва да е я има ! Може би и за това говеда и свине са много напред в класирането винаги ! Обичайте си отбора , но и не чакайте повечее времето ! Чашата ни пречи и времето ни свърши ! Няма повече да чакаме ! Смело напред за отборът на Нашите Г сърца ! БОТЕВ ПЛОВДИВ !

  • 9
   5

   Не се оправдавай боклук ….такива лайна като теб затриха любимия ми отбор.

  • 4
   4

   Кък тъй най-гулемийъ нъ свитъ ве прошляк? Ний сми нъй гулемийъ утбор не ф свитъ ъми ф гълактикътъ и дажи фъф всиленътъ ва дътъевъ!

  • 2
   3

   Едно ще ти кажа аз в Коматево повече няма да стъпя както и много други верно ботевист! Ще питаш защо, заради такива като тебе който искат единствено Ботев да затъва! Докато тези са на стадиона другите няма да имаме постижения! И спокойно догодина в Б група като изпадне заради тея ще ти дойде акъла!

   • 4
    3

    Значи ! Никога не съм казвал , че Ботев искам да е изпадне ! Точно заради такива фенове , като нас , които изискват критики го има отборът и той върви напреде ! Ако си затвяряхме очите за всичко лошо примерно когато не играят и си слагахме постоянно розовите очила и цайси щяхме сигурно вече да сме изпаднали ? А ти помниш ли онова събиране на Коматево на базата след поредните брой загуби ? 🤔 Ами не майй !!! Ами ННненей и да идваш , щом не искаш ! Седи си у вас на дивана и коментирай и разсъждавай от там ! А ние .. ,, не истинските фенове на отбора , които сигурно се притеснявам толкова много за развитието на клуба ще ходиме и ще си мрънкамее ! „ А вие ,,големите фенове „“ стойте пред телевизорите и подкрепяте тази бездушна игра ! БОТЕВ Е ВЕЧЕН !

 7. 11
  15

  С червено знаме с полумесец над главите,
  във джоба със на ДПС парите,
  с фенове селски, прости кат овце,
  България ведно към вас зове –
  ТУРЦИ СТЕ, ТУРЦИ СТЕ, ТУРЦИ СТЕ…

 8. 20
  14

  Успех и на двамата в новите отбори.А сега един сутрешен и ободряващ поздрав към черно – белите курви.Всички мощноооооооо ЦИГАНИИИ ЦИГАНИИИ ЦИГАНИИИ ЦИГАНИИИ ЦИГАНИИИИ 🙂

Comments are closed.