Райчев: 4 седмици са реалистичен срок за избор на изпълнител за Колежа

23
1335

Съобщение от Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на стадион „Христо Ботев“.
Вчера 21.09.2020, в Община Пловдив, се проведе среща със заместник кмета Пламен Райчев. На срещата се обсъди срока по процедурата за избор на изпълнител и процедурата за избор на надзор на строежа.
Във връзка със срока за избор на изпълнител, от Общината считат, че
четири седмици за избор на изпълнител са реалистичен срок, в който експертите ще се справят.
Четиримесечният срок, за който говори юриста на общината при отваряне на офертите, е максимално възможният по закон. Господин Райчев увери, че ще направят всичко възможно да се включат в посочения от тях срок.
Другото, което предстои, е подписване на договор за авторски надзор с архитект Савов – авторът на проекта за Стадион Христо Ботев.
Процедурата за Конкурса за надзора на строежа в момента върви, има три оферти и вероятно ще има избран изпълнител преди изпълнителя на стадиона.
На въпрос от Гражданския съвет, дали има възможност за участие на представител от съвета при заседанията, свързани с обществената поръчка, се отговори, че няма процедура, по която да участваме дори със съвещателен глас, защото не следва да имаме достъп до информация, съгласно правилата на ЗОП.

23 КОМЕНТАРА

  • Ако е друг ще режеш вени, смрадлив селски циганин – рая на дпс!!!

 1. 6
  15

  А ние питаме от къде ще дойдат дтугите 28 милиона? Защо се страй НЕНУБЕН стадион за фалирал клуб?
  Защо държавата строй стадион на частен клуб?
  Тези въпроси още днес ще бъдат пратени на отровното трио и от там в Европа
  Гешев, защо се оравиш че невиждаш?

  • 13
   4

   аве шматко проста селска , по същата пречина по която на вас ще ви строи . дейба и селските селяни прости

 2. 17
  5

  На черно белите мангали защо всички им викат цигани? 🙂

 3. 5
  6

  МАХ-МАХ, жълтия сирак от аджисана вече е пил само 2 пъти 🤣
  Тоя нещастник трябва да го приберат. Разкатала му се е фамилията горкия🤣

 4. 10
  11

  Пичаги в сайта има едно помаче което е пило само 2 пъти през живота.Аз предлагам да му извадим петата да го ебнем и ще го напием за трети път ва да гоейба.

 5. 5
  8

  Ааааа,този „пил съм само 2 пъти през живота“ направо е изтрещял!Много му се е насъбрало на кривата селска кратуна.Бухахахахааа!😂😂😂😂😂😂

 6. 19
  10

  ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ победил Барса и Байерн Мюнхен, колосите на Европа е вечен…

  • 7
   14

   Отборът на Христолов, за чиито успехи говориш, бе официално закрит в Търговския регистър /процедурата по ликвидация завърши/. За какви пет лева говориш?

 7. 14
  7

  И сега мощноооо ЦИГАНИИИ ЦИГАННИИИ ЦИГАНИИИИ ЦИГАНИИИ ЦИГАНИИИИ ааахахххахахахахахахhttps://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY

 8. 12
  12

  …и последният вторият път беше като циганите ни биха на финала.Първият беше като отидохме в окръжните групи.Сега май ще пия за трети път.Истината е че пиша тук от мъка,защото от две години все ми е вътре черно-белият кур

 9. 15
  15

  Завърнат ли се един ден багерите на Колежа,това ще е края на малкото мангалско тимче от столипиново с 136 циганина публика. https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY 🙂

Comments are closed.