Балтанов: Не ми бе позволено да изпълня мечтата си

38
1751
Лъчезар Балтанов

Лъчезар Балтанов се раздели с Ботев Пловдив. Новината обяви самият полузащитник във Facebook, като подчерта, че напуска клуба не по свое желание, но с високо вдигната глава.

Ето какво написа капитанът на „канарчетата“:

Раздяла се пише трудно, когато си тръгваш, но оставяш сърце… Ботев Пловдив се превърна в мои роден клуб, тук ми се случиха наи-хубавите неща, които се случват на човек. Тук намерих приятели, семеиство, усетих, какво е хората да те обичат и подкрепят. Аз си тръгвам с достоинство, макар НЕ по мое желание, заради две неща. На първо място, това е, че винаги съм бил честен и лоялен като професионалист и никога не си позволих да опетня името на отбора. На второ място, че винаги давах 100% от себе си, дори когато съм бил в слаба форма, дори когато ме обиждаха и обвиняваха, това е забравено.

На момчетата, които са мои братя благодаря с цялото си сърце, че бяха рамо до рамо с мен. На тези, които ще доидат след мен пожелавам да усетят топлината и обичта на феновете, както ние, когато спечелихме купата. На тези, заради, които си тръгвам, които се скриха зад мен и тези, които не ме харесват пожелавам търпение, за да разберат истината в живота и разум, за да различават лицемерието от доблеста. Не ми беше дадено да изиграя своя мач 200 с жълто-черния екип след само 6 мача… Както и да сбъдна мечтата си да изведа отбора на Колежа.

Не търсете сензация от мен и не очакваите да сложа петно на клуба, които 7 години беше на първо място в моя живот. Аз си тръгвам с гордо вдигната глава и вярвам, че добрите времена предстоят за всички нас, защото аз винаги ще бъда част от Ботев Пловдив и Тои от мен.

38 КОМЕНТАРА

 1. Нали много си го искахте Феро, ай ся му яжте хоя!
  Като разправях на мои приятели ботевисти, че тоя страхливец е свършил като треньор в момента, в който е взел тапията, не вярваха…Също като нашият Чечо – що президенти излъгаха, що пари взеха на гърба на футбола…

 2. 3
  5

  НАЙ НАКРАЯ! ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПОНЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ! СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РОБУВА НА ИМЕНА, А ДА СЕ ТЪРСЯТ ПРОГРЕСИРАЩИ И ЖАДНИ ЗА ИЗЯВА ФУТБОЛИСТИ. А ОСТАНАЛИТЕ ПО ВЪЗРАСТНИ ФУТБОЛИСТИ ТРЯБВА ДА СИ НАУЧАТ УРОКА, ЧЕ МОГАТ ДА ПОСЛЕДВАТ ЗАМИНАВАЩИТЕ СИ! СЛЕДВА СЕЛЕКЦИЯ, ВДИГАНЕ НА ОБОРОТИТЕ, КОНКУРЕНЦИЯ И БОРБА. САМУИЛОВ ДА СЕ ВРЪЩА И ДА ФИНАНСИРА НОВИЯ ОТБОР!

 3. 6
  2

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА…. ОП СА

 4. 8
  6

  ВЕРНО ЛИ В СЕЛСКОТО КИНО В КОМАТЕВО ПРОЖЕКТИРАТ СЪВЕТСКИЯ ФИЛМ „ТАБОРА ОТИВА КЪМ НЕБЕТО“. ЗА ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ – ХОДЖИ ОТ ЯКАТА ПИТАМ.

 5. 8
  11

  Вие мухлясалите жълти СИГАНИ, ако не получавате три месеца заплата, и как ще си гледате семействата, ако имате кредити, наем, ток, вода, и още още.

  • 7
   6

   Алоо селтак. Тези същите взимат за 3 м. Толкова, колкото ти за 3 години. Не ги жали.

 6. 14
  2

  ,, Аз съм човек, който има достойнство и след като отбора не може да реагира на моите идеи, естествено, че ако се прецени, че съм се изчерпал аз ще си подам оставката.,,
  Феро, тези думи са твои. Не си забравил, нали? Или забрави много бързо какво каза пред цяла България? Поне излез и кажи защо освободихте трима.

 7. 14
  8

  Кой голям, кой малък ще покаже времето. Кой добър, кой слаб също. Но, тези които се именуват в момента ръководство, ще погребат отбора!

   • 12
    7

    Колко пъти Стиксчо, да ти повторя, че си педераст. Но, иначе си прав – всички Вакарелски спирачи, сте и сие с Кошински и имате една цел – да за триете „Ботев“.

    • 1
     1

     И защо му я повтаряш тая лъжа? Всички знаем кои са педалите

 8. 12
  13

  Какво го плюете че не играел
  Ами по 2-3 месеца без заплати вие ще играете ли

 9. 27
  13

  НИКОЙ не е по-голям от Ботев! Интересите на клуба винаги са над интересите на който и да е играч. Благодарим ти за това, което си направил за отбора, но в момента много повече пречиш. Жив и здрав да си!

  • 14
   25

   Сега разбра ли къде беше попаднал Лъчо……при най-долното и неблагодарно племе на Земята.

   • 14
    5

    Ами той и Камбуров ви разбра.Как ви викаше-дейба вашта мама циганска,а пък преди това ви беше лИгендЪ

 10. 20
  10

  Погледни си последните 2-3 г. , пълно нищо !

 11. 26
  8

  Всяко нещо си има начало и край. Лъчо трябва да си отиде с достойнство, ако може разбира се, а не да реве сега. Той заедно с Мекичката и Вутов са главните готвачи в отбора. Да продават Тошко Мекия и да започваме от нулата. Явно от тях повече нищо не може да се очаква. Пък и пари няма – проблем !

 12. 34
  11

  Лъче, БЛАГОДАРЯ ТИ, винаги в сърцата на ботевистите!
  Успех!

 13. 43
  9

  Благодарим ти, Лъчо, за всичко! Дано не остане горчивина у теб. Нещата са прости, когато дойде в Ботев, ти беше най-добрия опорен халф в БГ. В момента си сянка на себе си… Ние, ботевистите, сме ти благодарни за всичко, което даде на клуба! А аз лично ти пожелавам отново да намериш старата си форма, там, където отидеш! Успех и завинаги един от нас!!!

 14. 16
  30

  Това е „ботевизма“ момче! Там няма нищо човешко! Планета на маймуни и индианци!

Comments are closed.