Феро: Безкрайно разочарован съм! Готов съм да си тръгна и го обмислям!

128
4189

„Наистина това бе най-слабия ни мач под мое ръководство. Монтана ни превъзхождаше. Безкрайно разочарован съм от нашата игра. Не съм очаквал такова игрово поведение от футболистите. Не показахме футболни аргументи. Не отговорихме нито на агресията, нито на желанието, показани от съперника. Търся причините в мен. За пореден мач констатирам, че не показваме достатъчно, че да печелим точки и мачове. Поемам отговорността и вината, че сме в това състояние. Не мисля да хвърлям упреци към никого. Не мога да повярвам, че изглеждаме по този начин! Поведохме в резултата и буквално заспахме. Не мога да си обясня, защо се получава така. Никой не иска да ни вижда в такова състояние. Аз съм човек, който има достойнство и след като отбора не може да реагира на моите идеи, естествено, че ако се прецени, че съм се изчерпал аз ще си подам оставката. Нито ще ми е за първи път, нито ще ми е за последен. Ако трябва аз ще напусна, за да се постигне нов облик на отбора. Може би този момент настъпи и го обмислям. Днес чашата ми преля и разочарованието е много голямо. Нещата, които ще кажа днес на отбора, едва ли ще помогнат.“

128 КОМЕНТАРА

 1. следващия треньор трябва да е канарата Димитър Младенов…

 2. 8
  2

  Интересен феномен: Ботев е коментиран много повече от локомотивци, отколкото от Ботевисти. Коментарите съдържат от злоба и жлъч до клетви. Сега разбирам колко много ви пречи нашия отбор. Вместо да се радвате на успехите на Локо, вие злобеете на временните проблеми в Ботев. Ако сте чели малко повече, щяхте да знаете, че се самонаказвате по този начин! Дерзайте, продължавайте, ние можем само да ви съжаляваме!

 3. 10
  5

  Валери Станков пита: https://dsport.bg/alo-botev-ima-li-dano-videoanaliz.html

  И констатира, че ботевЪ няма стадион, няма президент, няма спонсор, няма ръководство, няма треньор, няма отбор, няма и феноове(4 човека в монтана)

  Моят извод е, че няма и бъдеще ботев. 11- те години на ХРИСТОЛОВ се оказват успешни за жълтата паплач- тогава имаха стадион, имаха президент, имаха фенове. Плюеха ХРИСТОЛОВ, а при него са били златни години, гледайки ситуацията днес.

  Г- н Валери Станков, отдавна съм писал, че само жълтите с глупостта си могат да прокопаят тунел от единия до другия край на земята…

  САМО ЛОКО

  • 5
   9

   Три манафа да те ебат до смърт даноооооооо.

  • 7
   3

   Пичаги поради създалата се ситуация бат Стоян канара ще направи брожение сред феновете поне да преминат вече към големия Спартак Пд и да се свършва с тая мъка ва да гоейба.

 4. 16
  2

  Овчата глава идва и ще има шутове в съблекалнята.

 5. 15
  1

  ЛАПАЙ ПИШКИ С МИРИЗЛИВАТА УСТА!!!!

 6. 19
  5

  Какъвто бе Камбуров в Локомотив, такъв е сега Неделев в Ботев! Двама готвачи – Шеф Камбуров и Шеф Неделев!

  • 15

   Готвачи на терена, готвачи – лИгенди, готвачи от трибуната? Резултат – един гол, с извинение. Затова Локото върви напред. Но, основната заслуга е на Крушарски. После е тренера, с пълен карт бланш и тогава са играчите и по възможност, родени извън България. Защото, не можеш да сравняваш, говорим за спорт, а не за дискотека, млади мъже, физически здрави, с ръст и мускулна маса, гарантиращи издръжливост и момченца с ръст 1,60, килограми 60 макс, нежни на лице и душа, за да им се радват, нискостеблени фльорци. Защото, първите, могат да изпълнят всяка заръка на треньора, а вторите, може Господ да им дал най-добри таланти за футбол, но никога няма да имат сили, да ги покажат на терена.

 7. 14
  3

  Къде са големите началници – големи на килограми, лакърдии и празни кратуни?Къде сте, бе, гробокопачи?

 8. 17
  2

  А ва сига жъ махаме ли надписъ гурдуста на Пловдив? Или жъ съ излагъми ощи?

  • 13

   Стоян канара каза да сложим гордоста на Стряма ва да гоейба.

 9. 20
  3

  Първият изгонен и то веднага дисциплинарно е говедото Вутов. Всички знаем защо.

 10. 13
  8

  Феро, Храсте, вземай си багажа и дружките в щаба и си ходи. Не си за Ботев! Станахме за смях! Баста! И Молива с вас! За нищо не ставате.

 11. 6
  1

  Кой е градския съперник на локо …, марица ли нали те са жълти

 12. 1
  4

  Господи какъв егоцентрик????!!! „ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ОКАЗАХ ПРАВ“ Ти си пророк?! Не! Месия си
  И какво като си написал неща които ги знаят всички. На всичко отгоре си се разкрещял с главни букви сякаш си снесъл малка планета?! Да това което си написал е така но защо е необходимо да го крещиш???!! Следващия път по-малко усърдие-повече скромност.

 13. Който кълне от свойте клетви страда Ботеб-сопот 2011 . R.I.P.

 14. 11
  14

  ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ОКАЗАХ ПРАВ, КОГАТО ПРЕДУПРЕЖДАВАХ, ЧЕ С ИЗГОНВАНЕТО НА БЕЛИЯ, ИСТОРИИТЕ ПРЕДИ НЕГО ЩЕ СЕ ПОВТОРЯТ. НЕ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА, А ПО СКОРО МЕ Е ЯД, ЧЕ НИКОЙ НЕ ЧУ И НЕ РАЗБРА МОИТЕ ОПАСЕНИЯ. ЯД МЕ Е, ЧЕ ИМА ХОРА В БОТЕВ, КОИТО В ИМЕТО НА СВОЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ СА ГОТОВИ ДА СЪСИПЯТ ОТБОРА. ЯВНО Е, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА И В РЪКОВОДСТВОТО, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, ФУТБОЛИСТИТЕ, САБОТИРАЩИ ОТБОРА ЩЯХА ДА БЪДАТ ПРОГОНЕНИ ДО СЕГА. ВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ КОИ СА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ГОТВАЧИ. ПРЕЗ ЛЯТОТО ИЗГОНИХМЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ, НО ПОВЕЧЕТО ОСТАНАХА. НЕ ЕДИН ПЪТ СЪМ ПИСАЛ ВЪН ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ, НО ВСЕ МИ СЛАГАХА МИНУСИ. СЕГА ВСИЧКИ СА УБЕДЕНИ, ЧЕ БАЛТАНОВ И ВУТОВ НЯМАТ ПОВЕЧЕ МЯСТО В ОТБОРА. И ВМЕСТО ДА ГИ ИЗГОНИМ, ВЗЕХМЕ БАНДАЛОВСКИ, ШОКОЛАРОВ И ГЕНЕВ. ТОВА СА ХОРА, ИЗГОНЕНИ ОТ ВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА СВЪРШИЛИ ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ И ЗАЩОТО НАВСЯКЪДЕ ПРАВЯТ ЗАВЕРИ, ПРОДАВАТ МАЧОВЕ, СМЕНЯТ ТРЕНЬОРИ, ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ЩЕ ИГРАЕ И КОЙ НЯМА ДА ИГРАЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, СЛЕД КАТО ИЗГОНИХА НАЙ УСПЕЛИЯ ТРЕНЬОР НА БОТЕВ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, СЕГА СГОТВИХА И ФЕРО. САМУИЛОВ ВМЕСТО ДА СЕ РАЗПРАВИ С ТЯХ ПО ПОДОБИЕ НА КРУШО, СЕ ПРЕДАДЕ И СЕ МАХНА, А СДРУЖЕНИЕТО РАЗВЯ БЯЛО ЗНАМЕ. ДАНО ТЕЗИ, КОИТО ДОЙДАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ПЪРВАТА ЗАДАЧА Е ДА ИЗЧИСТЯТ ОТБОРА ОТ ГОТВАЧИТЕ! ТЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНАТ ЗАД НОВИЯ ТРЕНЬОР, ДА МУ ПОМОГНАТ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЯХ, ДА НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЯ ОТ АМБИЦИОЗНИ ФУТБОЛИСТИ, ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ДОКАЖАТ И ДА ПОСТИГАТ УСПЕХИ. ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВАТ И ОТ СТАРИЯ БОРД. ХОРА КАТО ПАЛИЙСКИ, МОЛИВА И КО. НЯМАТ ПОВЕЧЕ МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОТБОРА. КАКВОТО СА ДАЛИ, ДАЛИ. ДА ИМ СЕ БЛАГОДАРИ И СБОГОМ! УЧУДВАМ СЕ, ЧЕ ФЕРО С ТОЛКОВА БОГАТ ОПИТ, ВМЕСТО ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ СТАРИТЕ ПУШКИ, ДОКАРА И ДРУГИ. КАК С ТЕЗИ ЗАСТАРЕЛИ ИГРАЧИ ЩЕ ПРАВИШ ИНТЕНЗИВНИ ТРЕНИРОВКИ, КАК ЩЕ ГОНИШ ВИСОКО ТЕМПО В МАЧОВЕТЕ, КАК ЩЕ ДЪРЖИШ НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА? ЯВНО, ЧЕ ДОБРОТАТА МУ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА, СТИГАЩА ДО НАИВНОСТ. ЖАЛКО, ЧЕ ВЕЧЕ В БОТЕВ НЕ Е БЕЛИЯ, НИТО ЩЕ БЪДЕ ФЕРО! И ДВАМАТА ИМАТ СВОИТЕ КАЧЕСТВА, НО НЕЩО НЕ ИМ ДОСТИГА, А СА ТОЛКОВА БЛИЗКИ НА БОТЕВ! НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИМ ВЕЧЕ ДОБЪР ТРЕНЬОР, СЪЧЕТАВАЩ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ТВЪРД ХАРАКТЕР. ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ! НЕКА ПЪРВО СЕ РЕШИ ВЪПРОСА СЪС СОБСТВЕНОСТТА, ПОСЛЕ С ФИНАНСИРАНЕТО, А ЧАК СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТЪРСИ ПОСТОЯНЕН ТРЕНЬОР. ХУБАВО Е ФЕРО ДА БЪДЕ ВЪРНАТ В ШКОЛАТА, КЪДЕТО Е НАЙ СИЛЕН. ЯВНО Е, ЧЕ ЗАГУБИХМЕ И ТАЗИ ГОДИНА И ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ПОДИГРАВКИТЕ НА СТИКС, МИКС И ПОДОБНИТЕ ИМ! ДАНО БОГ ДА Е С НАС! САМО БОТЕВ!

  • 14
   1

   А ушатия боклук Тошко защо не си го споменал??? Няма по-голям готвач от него и винаги ще е така, докато е в отбора!!!

  • 17
   5

   Кви оптимисти да бъдете бе селтак? Имате над 55 млн дългове! Ако не е Делян Пеевски отдавна да ви нямаше!
   Вие сте долнопробни селяни с просташки манталитет и сте свикнали всичко наготово. Ще се оправите само ако постоите десетина години по долните дивизии. Настъпват глобални промени в държавата и света и подаянията свършват! Нови шефове, треньори и играчи винаги може да има, но селския манталитет на публиката ви никой не може да смени!!! Докато продължавате да сте завистливи, злобни и комплексирани към другите отбори и да се мислите за голямата работа, вечно ще бъдете за смях!

   • 4
    9

    Да ти ейба майката тъпа! Ти си един селски бек с мозък аспиринче и вмирисан от всякъде. Вчера дойде от село, свали галошите, нахлузи обувки и буферска тениска и стана„гражданин”. От такива кюнлии селтаци Пловдив заприлича на голямо село. Я си еби майката и не коментирай Ботев!!!

    • 7
     3

     Много точно ти го каза пловдивчанина.Вие наистина сте много нагли и долни селяци и затова сами си ебахте мамата на Бутвфъ.

 15. 9
  2

  На нас няма угодия и Моуриньо и Гуардиола да дойдат и те ще си бият камшика като видят отровната обстановка и организираната престъпна група.

  • 11
   2

   Не бе. Вие просто сте селска и просташка публика с бай Ганьовски манталитет и винаги ще бъдете такива! Простотията ви и злобата ще ви убиват вечно! Комунизма ви изгради така, че да се мислите за най-великите и всичко да ви се дава ей така от нищото! Затова нямате оправия!

 16. 12
  1

  КВО СТАВА БЕ ЖЪЛТИ СЕЛЯНИ? НЕЩО ПАК СЕ ИЗПОКРИХТЕ В СЕЛСКИТЕ СИ ДУПКИ? КЪДЕ СТЕ БЕ ИЗРОДИ СЕЛСКИ? КЪДЕ СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ МЪРШИ С РАЗБРАНИ ОТ ЕБАНЕ ГЪЗОВЕ? МИНАХТЕ ЛИ ЛУДОГОРЕЦ? НАЛИ БЯХТЕ ГОРДОСТТА НА ПЛОВДИВ? ВИЕ СТЕ КЛОУНИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

 17. 14
  3

  Добре бе , Храст! Затова ли прави интриги против Желко Петрович? Човека ви напусна и отиде във Фейенорд! Каза ви къде са ви грешките, но вие го оплюхте, вместо да го оцените! И сега той е във Фейенорд, а вие падате от Монтаня…наясно ли сте какво ви е нивото?

 18. 13
  3

  Мръсни, селски курви! Мръсотията, злобата и комплексите към останалите ви се връщат тъпкано! Пред възмездието сте безсилни! Селска, жълта сган!

 19. 11

  ЛАПАЙ ПИШКИ С МИРИЗЛИВАТА УСТА!

 20. 16
  4

  Днес няма ги циганите да плюят по Локомотив, скриха се Копанарите във кинефа и мляскат ли мляскат ЛАЙНА.

 21. 14
  3

  Нищо не е станало. Ние паднахме от гранд като Монтана, а тъпити буфири загубиха от треторазреден тим като Тотнъм. Сига утивъм да плача малко аз.

 22. 17
  3

  Безпроблемна победа на монтанчани срещу непретенциозния отбор на Ботев. Момчетата взеха победата на ходом

 23. 17
  3

  Петата дълбоко в дивия за вечни времена.Амин.

 24. 19
  5

  Ти да накараш великият, единственият, Специалният Моуриньо да се поти и криви на „Лаута“, все едно е на финал в Шампионската лига, за какво говорим!? След мача португалецът отдаде значимото на съперника си. Каза между редовете неща, които не е признавал на никого: Че треньор го е надиграл!

  „Локомотив се брани на ниво, не ни даде възможност да вкараме и сам вкара. Не игра така както очаквах и затова се мъчихме докрая“, сподели преводачът на Христо Стоичков в Барселона. Моу призна, че Бруно го е изненадал и е бил на път да го надиграе. ТОЧКА!

  Ако Жозе разбере хора с какви заплати са му изпотили задника…

 25. 11
  2

  ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ – ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ЧУТОВЕН СРАМ ОТ НАШТЕ, ЖЪЛТИ МУШМОРОЦИ.
  ТАМАН ДА СИ ИЗКАРАМЕ НОВИТЕ ЖЪЛТИ ШАЛВАРИ С НАДПИС „ГОРДОСТТА НА ЯКАТА“ ПО ЧАРШИЯТА И ТО ЧИЛЯК НИМОЙ ДА СИ ПОКАЖЕ БРАДИЧКАТА ИЗВЪН ДЖАМИЯТА ОТ СРАМ. ТО ПАК ДОБРЕ , ЧЕ ВСЕВИШНИЯ СЪ СМИЛИ И НЕ СТАНА 6-0.

 26. 17
  2

  Истината е, че голяма група фенове на Ботев обичат да дирижират клуба, а са бедни, а и богати да са няма да дадат и лев.
  Истина е, че футболистите нямат характер, абсолютно недисциплинирани, малодушни, налагат мнение на ръководството, неадекватни в поведението си, а физиката им е пълен леш, липса на желание за игра. Сърдят се като инатливи деца.
  Мишока Вутов веднага трябваше да бъде дисциплинарно уволнен. Баси, идва и си отива когато си поиска. Лешпери.
  Жалко, БОТЕВ винаги е бил предаван от уж свои хора. Жалко за любимия ни клуб!!!
  Но, знае ли се…

  • 10
   4

   Навремето такива като вас са го убили и сега го довършвате селяци скапани.

  • 2
   1

   Истината е, че жълтурите сте селска сган, която бе научена от БКП всичко да и се дава наготово! През комунизма беше така. До скоро пак беше така. Едва ли обаче тези дарения от държавата ще продължат?!

 27. 11
  2

  Потъва във ЛАЙНАТА, заслужават със гаврите, изгониха Самуйлов, феновете, сменят се треньорите като носни кърпи, хайде духайте ХУЯ на Локомотив.

 28. 11
  1

  И ония другия помак antonio careca да го лапа до сливиците!

 29. 11
  2

  Феро не на оставяй ва аз Стоян канара обещавам че повече няма да си вадя петата в името на нашия Бутвфъ ва да сейба.

 30. 14

  ЛАПАЙ ПИШКИ С МИРИЗЛИВАТА УСТА!

 31. 12
  2

  Локомотив падна достойно от силния Тотнъм и се прибраха с високо вдигнати глави , а НЕ ГРАДСКИТЕ падат от аутсайдера монтана и се прибират към коматево с наведени глави срам сте да носите символа на нашият град жълти утайки

 32. 10
  1

  Агент Вутов, агент Балтанов, агент Роботов за нас една пети- ца осигурете, ние Монтана ги бихме 0-4 В Монтана та няма да се забележи едно 0-5 в Коматево. Успех сини сърца.

 33. МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА

 34. 6
  4

  Време беше, много закъсня тая оставка даже. Свършиха му оправданията. То един път ли бе, два пъти ли бе… Просто няма какво да каже вече. Иначе още с Арда се видя, че футболистите не искат да играят (те не че могат много)

 35. 8
  4

  Няма да барате храста……. голям специалист е ..доказан. А сега ,като Ви изпраскат и Левски…..става мама мия

 36. 1
  12

  Ботев пада като не играе ,Доку пада играещ грозен сев. корейски футбол даже за капак с 2 червени картона – наредени слумчайно да не бият Тотнъмътъ… Крушо режи на коча онва дет все се клати…

 37. 9
  3

  Родени 2011 Сопот. Починали 2020 Коматево. Вечна памет.

 38. 12
  4

  Нали щяхте да сваляте Лудогорец от върха, как ще стане че немога да се сетя, жълта трагедия, няма БКП няма Дража Вълчева и онзи Гявуров дето закри СПАРТАК.

 39. 5
  3

  Мирише на прясна пръст кой ли погребват?

  • 4
   2

   ботевъ 2011 КЕНЕФ изгревбойс столипиново Коматево. Вечна памет.

 40. 7
  10

  обичам ,обичам ,обичм любимия си ботевЪ отбора наз Пловдив… по циркаджийство! Много радвате, жълтури, ботевЪ е изключително симпатичен отбор, съставен от Храсти, Моливи, Левскари и черешката на тортата- Мекицата Неделев…

 41. 18
  11

  Храст, благодаря ти за Моя ботев, изнасилван от селяни…. Бруно ако търси помощник ще се гръмне, ама и саковете няма да ти даде да му носиш.

  МЕКИЦАТА неделев също не става да носи саковете на Митко Илиев. Просто ботевЪ е ковчег, чакаме да го затрупат…

 42. 13
  13

  Хахахаха ся ставам бях с Варна ескорт за 500 Евро на вечер и Чичо Джак в не лош хотел 4 stars.. Даже не знаех че колко са от Коматево City с жълт цвят (цвета на педалите и лудите) са играли вие често ли от Монтана хахахаха жълтури ставайте от Цска Марица някви там много срам постоянно припадате от Локо ся и на терена няма да имате стадион там става бизнес зграда знам щото познавам хор от много високо и няма да дадат 50 мл за отбор с френска маса от Пловдивски села Коматево е ок за вас ай лека, че ххаха вие сериозно ли от Монтана хахахахахахахаа

  • 1
   2

   Та еба в селянина да та еба,научи се да пишеш.

 43. 12
  3

  Атанас Илиев се връща, Неделев и той си отива.

 44. 46
  6

  Тъжно, но Ботев загива! Няма стадион, няма президент, няма ръководство, няма пари за заплати, отборът играе трагично – независимо заради слаб треньор или футболисти интриганти, феновете сипят обиди наляво и надясно… Ако нещо драстично не се промени и то съвсем скоро не виждам как ще доиграем сезона. И не се лъжете, че като все още имаме сравнително голяма фенска маса няма да поемем по пътя на Спартак Варна, Нефтохимик и т.н.

  • 19
   16

   Логично е! С тази простотия, злоба и комплекси е закономерно да изчезнете. Няма да липсвате на никой! Сбогом!

 45. 20
  13

  Едно последно минаване, за да се изходя в темата за жълтите помаци….., а Уе жълтитИ с кой играЙха та тъй сА случи Айде честита тройка и тихо и смирено в ъгъла да не се чува как дърпате сополи

 46. 13
  4

  Уе този отбор ве уручучасан нема шансо в перспективу

 47. 18
  6

  Хайде бе Тшко, хайде в Милан да ни спасиш.

 48. 19
  5

  Бесен съм!Мекицата пак много слаб…

 49. 13
  9

  Паднаха в КИНЕФА, а вчера мляскаха ЛАЙНА и ГОФНА, сега Левски и ЦСКА ще ви шибат много яко, жълти ГЛИСТИ и спермояди.

 50. 42
  4

  Какво ви е виновен Феро бе? Главните виновници са Неделев, Балтанов, Бандаловски, Генев и Вутов!

  • 14
   2

   Странно е, защо в уеб сайта няма форум в който да се разискват такива неща и футбулистите да отговарят.

  • 28
   2

   Мисля,че ще е грешка ако Феро си тръгне!Но Вутов,Балтанов и Бандаловски трябва да бъдат отстранени веднага.За жалост едва ли ще се случи,защото никой от тях няма да си тръгне без да иска неустойка.

 51. 40
  12

  Продажници долни. Всеки, който взима пари от Палийски, за да съботира отбора да се маха на момента. На Тошо името му вече се свързва със синоним на продажник. Бандаловски, Генов, Вутов и Лъчо са ясни на цяла България

  • 29
   2

   Мда … Тошето да не го пипаме още, но за другите съм абсолютно съгласен … Вутов трябваше да го изгонят дисциплинарно още преди месец

  • 17
   12

   Тошко е първо МЕКИЦА , после КУРВА на който му плати

 52. 16
  5

  Храст, аз ще наеба Коматевци с 400 000 бона в Лозана, а ти се разхождай в Монтана цял живот, все пак най- големият ти успех като треньор е победа на твоята Монтана над БотевЪ с 6-0

 53. 17
  19

  Много са готини бяло-черните миризливи пуми! Сега идеализират отбор, от който са загубили! Но, това не им е за първи път – преди години идеализират Ювентус, след бой от тях и дори самите те си викат юве.

  • 13
   12

   Селски, идеализираме само една пета. За дугото си имаме Кеш .

 54. 6
  2

  Гръмни се бе,олигофрен!Майка ти е ебана от брат си и си се пръкнал ти!

 55. 19
  20

  Чета коментарите и не разбирам тези от Локото защо пишат.като не помнят кренвиршите където ядоха…винаги има обрати догодина Локото ще е в ситуацията на Ботев това се повтаря…и пишат …не помните ли..прости ли сте…незнам…а на има нещо..

  • 24
   6

   Вие що писахте вчера бе, комплексирани педали с епилирани крачета.

   Всичко се връща

 56. 19
  20

  Цигани яжте говна и им се насладете … Ботев Пловдив, отбора на Пловдив, винаги го е имало и ще го има завинаги

 57. 17
  8

  Доло ръцете от Храста, ШОУМЕН номер едно, учи играчите на бавно ходене…безценен клоун

  Карагарен копаел дупка от страст. УРОДИ, говорете сега за постъпката му…може ли да ходите въобще3-1 МОНТАНА

  Дупката???????????????????? В КОЙ Е ПРОБЛЕМА ИЗРОДИ

 58. 5
  1

  Ти си много зле пича се казва 1948 фен е на цска?????

 59. 26
  2

  А говедото Вутов умишлено си изкара картон да не играе срещу Джиросаните. Не само Феро ами и отровното трио Балтанов, Неделев и Вутов – Вън

 60. 32
  3

  Бандаловски трябва да бъде изгонен от отбора на мига-най-некъдърния играч(или тото играч)!!!Вън помияр мръсен!!!

 61. 19
  10

  Феро, вън! Ако имаш поне малко останала ЖЪЛТА ПОМАШКА ГОРДОСТ И ДОСТОЙНСТВО подавай оставка и се скрий пак зад храста… защо ни е треньор, те май ни закриват така или иначе!

 62. 16
  6

  Дръж се Феро, още малко остава. Не ни оставяй, края е близо.

 63. 15
  5

  Къв треньор е Моуриньо (не може да бие Локото)…
  Ей тва е треньор! ФЕРО!!! Феро Храста!!!

 64. 33
  12

  Не е само феро сега да хванат онова сдружение заедно с Гездиков и да ги разчекнат размътиха водата видяха че няма пари и избягаха тези миндили дори нямаха идея как ще финансират отбора а всичко е било за кокала .Тези вобе не трябва да стъпват на стадиона а що се отнася до футболистите какъвто и да е проблема те носят жълто черната фанелка а това е институция която трябва да защитават както имената си

  • 11
   14

   Самуилов хвърли акциите на Сдружението, защото такова е условието по първия договор за прехвърляне на акциите към него!!!
   Айде вземете, че го проумейте най-накрая!!!
   Ако трябва пак да то напиша!?
   Сдружението НЯМА пари,знае че НЯМА пари и в клуба.
   Искаше малко време да направи одит и да види каква е реалната ситуацията.
   Ама НЕЕЕЕЕЕ!!!!
   Искаме си Самуилов!
   ТОЙ НЕ ИСКАААААААА

 65. 21
  6

  Феро обратно в храста след разгром от Монтанския Тотнъм

 66. 18
  23

  Циганите с кой се паднаха днес за европа??? Аа забравих за 1 мин гол и 2 червени картона аххахаха путките умряха нямаха топки да доиграят мача ахаха

  • 26
   16

   Абе бастун, когато вземете да играете с такива отбори, като равен с равен, тогава се обаждай. Гледайте си селското отборче от Доматево и си правете дербита с Монтана и Царското село…

  • 6
   2

   Циганите не са играли за Европа тази година. Нито миналата….

 67. 19
  5

  Феро отдавна трябваше да си бийш камшика от тея неблагодарници.

 68. 16
  11

  Не не Феро, ти си главен клоун, ЖЪЛТИТЕ ЦИРКАДЖИИ имат нужда от теб… МЕКИЦАТА тошко не може да ходи след 60 минута, БЕЗЦЕННА ГАВРА

  Изроди, говорете за Тотнъм????

  • 10
   2

   Fero vij bate uvajava me te no idi si vzemi i kyfteto arsov deto govoreshe che ne ni trybva vratar nashti sa bili s klasa ot polyaka vzemete si i vratarite i se mahayte

 69. 6
  9

  Ферооооо, не го мисли толкова да не помислим ние….

  • 4
   3

   Хахахаха ся ставам бях с Варна ескорт за 500 Евро на вечер и Чичо Джак в не лош хотел 4 stars.. Даже не знаех че колко са от Коматево City с жълт цвят (цвета на педалите и лудите) са играли вие често ли от Монтана хахахаха жълтури ставайте от Цска Марица някви там много срам постоянно припадате от Локо ся и на терена няма да имате стадион там става бизнес зграда знам щото познавам хор от много високо и няма да дадат 50 мл за отбор с френска маса от Пловдивски села Коматево е ок за вас ай лека, че ххаха вие сериозно ли от Монтана хахахахахахахаа

 70. 22
  4

  Ти си прави селекцията. Ти си изтървал съблекалнята и не можеш да ги мотивираш…или всички дружно играете тото. Най-лесно е да те освободят, но това не е решение. Ако в следващите 5 мача не вземете поне 4 победи. Всички без заплати. Пари се дават за свършена работа, а не за разхождане на екипи.

  • 12
   10

   Напълно съм съгласен с теб. Само да вметна, че и без да им дават заплати някои от тях си изкарват по друг начин… Доста странни отигравания и заставания днес на Бандаловски, Генов, Балтанов, Неделчев и Вутов. Искали си Самуилов, ами кажете си, че искате Палийски, дето ви нарежда схемите…

  • 6
   3

   Те по принцип са без заплати,какво да им вземат повече.

  • Днес няма ги циганите да плюят по Локомотив, скриха се Копанарите във кинефа и мляскат ли мляскат ЛАЙНА.

Comments are closed.