Георги Минчев: Този гол е сбъднат сън

9
460

Голмайсторът за Локомотив Пд Георги Минчев говори пред камерата на DIEMA SPORT 2 след загубата от Тотнъм с 1:2.

„Ако съм максимално искрен, не вярвах, че ще вкарам на Тотнъм. Но за мен този гол е сбъднат сън. Щастлив и горд съм, не го крия. Представихме много добре и зарадвахме цяла България.

Надявам се това попадение да ми помогне за кариерата. Все пак не всеки ден се вкарва на Тотнъм.

В продължение на шест минути водехме на Тотнъм и чувството беше страхотно. Вярвахме си, че може да направим чудото, бяхме на няколко минутги да отстраним Тотнъм.

Силата ни е в колектива, помагаме си всички“, коментира Минчев.

9 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Треторазряден отбор с един от най-модерните стадиони, селекция за милиони, финалист за шампионска лига.??
  Сигурно говориш за Сопот-ботев Пловдив.

  • 4
   2

   НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Говорим за ЛОКОМОТИВ, който стана за смях по Европа. Да копаеш дупки по терена ????????????Ебати и циганьорите

 2. 5
  5

  Жълтите пикаят кръв от яд! Густо майна, Филибето, скоро ги докарваме до инфаркт и ги погребваме от лицето на света завинаги, както Христола ги погреба! ВЕЛИК ЛОКОМОТИВ!

  • Гледай какво става на Огоста, че става резил

 3. 8
  2

  ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

 4. 5
  10

  Каква България си зарадвал бе миндил? Най-много стотината цигани които са фенове на това смешно тимче. Макар че се съмнявам че дори циганин може да се радва на загубен мач срещу треторазреден английски отбор.

Comments are closed.