5 фирми искат да строят Колежа!

12
777

Пет са фирми те подали оферти за строителство на стадион „Христо Ботев“.

Кандидатите са ДЗЗД „Онфра Конструкт“ с водещ партньор „Парсек груп“, ДЗЗД „Колежа“ с водещ партньор ПИМК, софийското дружество „ВХД“ АД, „Щрабак“ ЕАД и ГБС – Пловдив.

Подаването на офертите изтече в 23.59 ч. тази нощ, а в 14 ч. днес е отварянето на офертите, след което ще се прави проверка на допустимостта. Ценовите предложения на участниците в поръчката ще се отворят на по-късен етап.

12 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Парите не са достатъчни за стадиона по проекта на Цветан Василев, но пак ще стане страхотен и най-важното е че ще се завърнем в дома си. После с времето по малко ще се достроява каквото е необходимо. Мангалите за техния цигански коптор взеха лиценз за Европа, значе не е чак толкова трудно за лиценз поне за квалификациите. Дори много неща няма смисъл да се правят по проекта. Имаше разни асансиори за коли, на централната трибуна на всеки етаж ресторант и други подобни неща, които само оскъпяват проекта допълнително. Важното е че парите са осигурени, преведени са на сметката на общината, а от нас се иска просто да натискаме по всички възможни начини, да няма много бюрокрации а да се действа бързо. Общината са ботевисти, кмета също, както 70 % от пловдивчани, така че няма да имаме проблеми с властта.

 2. 3
  2

  Само лъжи друго нищо, как да ви вярваме, 6 години едно и също, идват изборите лъжете и старата песен на нов глас.

  • Само че този път парите са осигурени, няма мърдане вече, или почват да строят или ще си имат проблеми с 80 % от Пловдив 🙂

 3. 7
  1

  Всичко е една голяма лъжа,а ние феновете само си джафкаме …..

 4. 8
  1

  Господа от Сдружението, от всичко което чувам, от всички истини, полуистини и недомлъвки, катагорично считам, че за да начешете собственото си самолюбие, да продължите на всяка цена да сте фактор, даже да имате претенции да сте в управлението на клуба, на практика сте готови да го закриете!? Това е чудовищно.
  Никой не Ви оспорва това което направихте след периода на селяка от Крумово. Никой не Ви се бъркаше, в това което Цв.Василев Ви осигуряваше, макар, че при толкова пари, отбора беше на скромно, средняшко ниво. Само мога да Ви сваля шапка, за тегобите които поехте, след фалита на КТБ, предизвикан от хора, на които ме е гнус да произнасям имената. Но днес? Днис Вие сте готови да унищожите клуба.
  Вече за трети път, слушам цифрите за състоянието на клуба и за мен е ясно, че става въпрос за две групи независими едни от други проблеми, които документално са оформени – първите в тежест на клуба, а вторите в тежест на Сдружението. Всичко онова, което е в тежест на клуба, безпробламно се е „чистило“ и щеше да се „посреща“ и „чисти“ от Самуилов, ако не бяха претенциите ви, той да поеме и онова, което е в тежест на Сдружението! На, Вас ви е ясно, че това няма да стане и въпреки това, с претенциите ви да поеме тези стари задължения, за които се биете в гърдите, че Вие сте ги поели и сте спасили клуба, както и с претенциите ви, фактически да участвате в управлението на клуба, на практика изгонихте Самуилов. От там и натрупаните вече задължения към клуба за последните два месеца, от както Самуилов каза – Оправяйте се! На практика Вие лъжете и манипулирате хората, които изкарват Самуилов лъжец и мошеник, вместо да застанете до него и да туширате нападките. Някой ще каже – Стадиона? Не излъгали Самуилов за него? Не! Не излъга! Други са лъжците, но това е съвсем различна тема.
  Вие, Господа Сдруженци, или всъщност, няколкото души, които сте останали там – Вие спасихте „Ботев“, но и Вие ще го погубите!
  ПП. Господа локомотивци, предстои Ви славен мач. Желая Ви успех! И най – учтиво моля, оставете под това изложение да вида само мнения на ботевисти!

  • 4
   2

   Гунчо, само ти ли не разбра, че лъжецът Самуилов не иска да дава пари за футбол, никога не е искал и от октомври 2019 прави постъпки да се махне от клуба?! Той всъщност веднъж се махна когато Чандъров се омете, но Бойко го натисна да се върне.
   Кажи ми ти, Гунчо, след като Самуилов е знаел, че няма да дава повече пари, защо е наредил да се водят нови играчи с виспоки заплати в клуба това лято?!

  • Ходи се застреляй мангал прост. Такива безмозъчни твари само хабите кислорода. Самуилов не е вкарал в касата един лев от 10 месеца, всичко е от трансфери. Пак добре направи че погаси едни 800000 лв дългове преди да си тръгне, но остави и едни над милион към нап, полиция, доставчици и други които се трупат с години. Айде сега си еби мамата мангалска.

   • Добре „Умен българино“ аз ще се гръмна, но преди това всички от измисленото сдружение, минете с вдигнати глави пред останалите привърженици. Да, Самуилов отдавна искаше да си бие шута, но не смееше да го направи. Сружението му даде повод и сега никой няма право да го обвинява. Погледни в твойто оченце „Българино умен“ тогава търси косурите на другите. Всички доказани „лапачи“ на софрата, като нямате аргументи почвате с обидите и псувните. Не искам да съм прав, но скоро ще дойде времето да не смеете да вървите през града.

 5. 8
  1

  Цирк. Ще има разиграваници. Всичко е измислено за да не се почне Колежа.

Comments are closed.