Доброто съществува: Футболист на Хебър предотврати инцидент на магистрала „Тракия“ и помогна на млада жена

0
435

Защитникът на Хебър Тодор Гочев предотврати пътен инцидент на автомагистрала „Тракия“ и помогна на млада жена. Дамата, която е от Перник, пътува с двете си деца от Бургас за София и от там за родния си град. По пътя спира на бензиностанция, за да провери изправността на автомобила и гумите. Не открива нищо притеснително и продължава.
Движи се със 120 км/ч, когато я изпреварва лек автомобил, в който пътува млад мъж. Той е забелязал, че предната и лява гума е започнала да спада. За това дава знаци с ръце, опитва се да и покаже проблема, а след като вижда, че това не се случва, принуждава жената да спре в аварийната лента. Там тя вижда вече напълно спадналата гума. Тодор Гочев сменя гумата, за да може да продължи спокойно пътуването към родния си град. За да се увери, че семейството се е прибрало живо и здраво моли да се чуят, след пристигането в Перник.
Майката на младата жена – Боряна Стоименова, изрази огромната си благодарност към Гочев. „Поведението му е похвално, той е отговорен, загрижен и много скромен. Искрено му благодарим. В наше лице „Хебър“ вече има свои почитатели, които следят успехите на клуба и се радват на всяка победа“, каза Стоименова.
Тодор Гочев е от Бургас. Той е едно от новите попълнения в отбора на „Хебър“-Пазарджик. На 27 години, всеотдаен като футболист и скромен като човек – така го описаха неговите съотборници.