Неделев пак номер 1 в класацията на InStat Index. Наско Илиев също в тройката

15
381

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за Футболист №1 в efbet Лига за месец август според InStat Index. Класацията се прави за трети пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

27-годишният национал натрупа индекс на ИНСТАТ 387. Неделев изпревари само с една точка нападателя на Черно море Матиас Курьор, който остана с индекс 386. Призовата тройка допълва друг футболист на Ботев (Пд) – Атанас Илиев. Той събра индекс на InStat 380 и за първи път попадна в престижната класация.

Припомняме, че за победител се обявява играчът с най-висок InStat Index, който се определя чрез формула на основа действията на футболиста – голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

Любопитен е фактът, че Тодор Неделев заслужи приза „Най-добър футболист“ според InStat за миналия сезон 2019/2020.

15 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Пак този избирате нима няма по добри от него ли вие сте смешници поне не се излагайте бре хора

 2. 2
  5

  Само, че забравяте някои подробности:
  1. Защо някой да дава пари за него като може да го вземе безплатно след месец два като се разпаднете?
  2. Още ли не разбирате, Мекицата е НЕПРОДАВАЕМ?

 3. 2
  1

  А КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КИКО И КОКО? ЗАЩО ИМА СТАРИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НАЛИ САМУИЛОВ БЕШЕ ИЗЧИСТИЛ ВСИЧКО? МАЙ КОЛКОТО ПОСТРОИ СТАДИОН, ТОЛКОВА Е ПЛАТИЛ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! АМА НАШИТЕ БАЛАМУРНИЦИ СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА НА ПАЛИЙСКИ. И КАКВО ДА ИСКАШ ОТ ЛИЛЧО АРСОВ? ТОЙ ПОЛЗВА ГЛАВАТА СИ САМО ЗА ДА ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ. ЦИГАНИНЪТ ШОКОЛАРСКИ ВЧЕРА ДОЙДЕ, ДНЕС ВЕЧЕ Е БАРАБАР С ГОТВАЧИТЕ. БАНДАТА И ТОЙ! ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ СДРУЖЕНИЕТО СЕ МЪЧАТ ДА ИЗМЪКНАТ БОТЕВ ОТ КАЛТА, КОРУПЦИЯТА, УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ, ПРОДАВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ И МАЧОВЕ ПОД МАСАТА И Т.Н. СДРУЖЕНИЕТО ИСКА ДА СЕ ПОСТРОИ СТАДИОНА, ДА ВЪРНЕ ПУБЛИКАТА ! ПАЛИЙСКИ И КО. ПОДСРЕКАВАТ ЦЕЛИЯ ОТБОР, ЛЪЖЕЙКИ ГИ С ОБЕЩАНИЯ. КОЛКО ВРЕМЕ ЗАГУБИ БОТЕВ, ЛУТАЙКИ СЕ В ПРАВЕНЕ НА ОТБОР, В ПОДГОТОВКА ЗА СТРОИТЕЛСТВО? ВСЯКА ГОДИНА ПРАВИМ СЕЛЕКЦИЯ И ПОСЛЕ ГОНИМ НОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. ЗАЩО ЛИ? СЛАБИ ЛИ СА, ИЛИ ГОТВАЧИТЕ НЕ ПУСКАТ КОКАЛА? КОЛКОМ ТРЕНЬОРА СИ ОТИДОХА? СЛАБИ ЛИ СА, ИЛИ ГОТВАЧИТЕ ГИ ПРОВАЛИХА? КОЛКО ЛЕГЕНДИ БЯХА ОПЛЮТИ И ИЗГОНЕНИ? САМО ГОТВАЧИТЕ СА ХУБАВИ И НЕДОСЕГАЕМИ. ДОРИ И САМУИЛОВ СЕ УСЕТИ, ЧЕ ГО ТОЧАТ И ИЗБЯГА, А СЕГА ГО ВИКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ. ИЗХОДЪТ Е ЕДИН: ВЛИЗА ФАДРОМАТА И ЧИСТИ ВСИЧКИ ГОТВАЧИ(ВЕТЕРАНИ)! КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ? СДРУЖЕНИЕТО, САМУИЛОВ, ИЛИ ФЕНОВЕТЕ? ОКАЗВА СЕ, ЧЕ САМО ФЕНОВЕТЕ СА СПОСОБНИ НА ТОВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСЕКИ МАЧ ДА БЪДАТ ОСВИРКВАНИ ГОТВАЧИТЕ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ? ХАЙДЕ МОМЧЕТА, ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! ВИЕ СТЕ! ГОРЕ ГЛАВАТА ЗА ЧИСТ И НОВ БОТЕВ! ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА ДА ГИ ИЗРИНЕМ!

 4. 3
  6

  Здравейте, тази „престижна“ класация за пръв път я чувам. Да не би случайно да е на мекичарите в България?
  Защо се излагате, бе хора?!

 5. 15
  7

  Ммммммммммм…..Трябваше да е брадатия Митко 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Какъв футболист само?!!! С какъв принос за националния отбор?????!!!!
  Тошко дето се опитвате да го осмивате ( вероятно заради оня гол ) никога не е казал и една лоша дума против вашия Митко Илиев…А от устата на „възпитания“ Митко се лее само злоба и жлъч. Няма да се цивилизовате никога.

  • 6
   12

   Този не случайно го наричат „мекица“. Ами такъв си е, мекица, и може да играе само в Ботевъ 2011. А това, че е срам за Коматево, на него не му пука. Видяхме го какво направи в Германия – терен не помириса. Абе какво си губя времето с този полу футболист…

   • 7
    2

    Тошко трябва много да те е обидил за да напишеш тая отврат. Вероятно те е обидил лично за да му си сърдит чак до такава степен?!

    • 2
     1

     Не ме е обидил, освен това го уважавам като играч, но нивото на този сайт е такова, че не си заслужава да се пишат сериозни неща. Жълта история, та чак кафява. Всичко е фейк, майтап или бъзици. Наистина, Тошко е готин пич! Често пиша нещо, за да скандализирам и после се удивявам на „народното творчество“… Хайде да си жив и здрав!

 6. 8
  3

  Яж меките цици на майка си. Футбола ни е такъв защото няма повече футболисти като Тошко.

 7. 5
  11

  Да се смееш ли, да ревеш с все глас ли?… Тошко Мистър Лице-Вселена: номер 1? баси подигравката ако това е индекс… А може би е Индекс на Мекиците? Или на дюнерите? Квото и да е, ясно защо БГ футболът е на това дередже!!!

  • 9
   1

   Тук хората боравят с точни показатели, изчислява се по формула и абсолютно всичко е ясно и точно! За разлика от онзи ташак – „футболист на годината“, за който не се знае абсолютно НИЩО и типично по нашенски е бом бок! Доказват го последните години: То не бяха зетьове, баджанаци, ортаци, сульо и пульо!!!

Отговор