Ето данните за задълженията, които Сдружението ще разкрие на сбирката с фенове на Ботев Пд в понеделник!

29
2797

Основният акционер в Ботев Пд Сдружение ПФК Ботев Пд запозна днес на сбирка членовете си с актуалното състояния на клуба след направения одит, научи PlovdivDerby.com. Според одиторите жълто-черните имат текущи задължения от 1.5 млн. лв. От тях 800 000 са задължения по осигуровки и местни данъци, а около 100 000 са към полицията. Фонд работна заплата в момента при пловдивчани пък е около 300 000 лева на месец.

Припомняме ви, че в понеделник във Военния дом /ДНА/ ще има голяма среща, на която са поканени всички фенове на Ботев Пд. Началният й час е 19:00.

29 КОМЕНТАРА

 1. А КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КИКО И КОКО? ЗАЩО ИМА СТАРИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НАЛИ САМУИЛОВ БЕШЕ ИЗЧИСТИЛ ВСИЧКО? МАЙ КОЛКОТО ПОСТРОИ СТАДИОН, ТОЛКОВА Е ПЛАТИЛ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! АМА НАШИТЕ БАЛАМУРНИЦИ СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА НА ПАЛИЙСКИ. И КАКВО ДА ИСКАШ ОТ ЛИЛЧО АРСОВ? ТОЙ ПОЛЗВА ГЛАВАТА СИ САМО ЗА ДА ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ. ЦИГАНИНЪТ ШОКОЛАРСКИ ВЧЕРА ДОЙДЕ, ДНЕС ВЕЧЕ Е БАРАБАР С ГОТВАЧИТЕ. БАНДАТА И ТОЙ! ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ СДРУЖЕНИЕТО СЕ МЪЧАТ ДА ИЗМЪКНАТ БОТЕВ ОТ КАЛТА, КОРУПЦИЯТА, УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ, ПРОДАВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ И МАЧОВЕ ПОД МАСАТА И Т.Н. СДРУЖЕНИЕТО ИСКА ДА СЕ ПОСТРОИ СТАДИОНА, ДА ВЪРНЕ ПУБЛИКАТА ! ПАЛИЙСКИ И КО. ПОДСРЕКАВАТ ЦЕЛИЯ ОТБОР, ЛЪЖЕЙКИ ГИ С ОБЕЩАНИЯ. КОЛКО ВРЕМЕ ЗАГУБИ БОТЕВ, ЛУТАЙКИ СЕ В ПРАВЕНЕ НА ОТБОР, В ПОДГОТОВКА ЗА СТРОИТЕЛСТВО? ВСЯКА ГОДИНА ПРАВИМ СЕЛЕКЦИЯ И ПОСЛЕ ГОНИМ НОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. ЗАЩО ЛИ? СЛАБИ ЛИ СА, ИЛИ ГОТВАЧИТЕ НЕ ПУСКАТ КОКАЛА? КОЛКОМ ТРЕНЬОРА СИ ОТИДОХА? СЛАБИ ЛИ СА, ИЛИ ГОТВАЧИТЕ ГИ ПРОВАЛИХА? КОЛКО ЛЕГЕНДИ БЯХА ОПЛЮТИ И ИЗГОНЕНИ? САМО ГОТВАЧИТЕ СА ХУБАВИ И НЕДОСЕГАЕМИ. ДОРИ И САМУИЛОВ СЕ УСЕТИ, ЧЕ ГО ТОЧАТ И ИЗБЯГА, А СЕГА ГО ВИКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ. ИЗХОДЪТ Е ЕДИН: ВЛИЗА ФАДРОМАТА И ЧИСТИ ВСИЧКИ ГОТВАЧИ(ВЕТЕРАНИ)! КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ? СДРУЖЕНИЕТО, САМУИЛОВ, ИЛИ ФЕНОВЕТЕ? ОКАЗВА СЕ, ЧЕ САМО ФЕНОВЕТЕ СА СПОСОБНИ НА ТОВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСЕКИ МАЧ ДА БЪДАТ ОСВИРКВАНИ ГОТВАЧИТЕ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ? ХАЙДЕ МОМЧЕТА, ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! ВИЕ СТЕ! ГОРЕ ГЛАВАТА ЗА ЧИСТ И НОВ БОТЕВ! ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА ДА ГИ ИЗРИНЕМ!

 2. 6
  5

  В Разград ни вкараха три бахура отзад.Боли …лека нощ,ама на вас!

 3. 5
  6

  Аз, питам идиотите – Кои сте вие? Формални собственици, и нищо повече! Познавате ли търговския закон? Кура ми, познавате! След като, обявявате тези цифри и нямате пари да ги погасите или представите споразумение за разсрочване, сте длъжни да поискате фалит! Мръсници, кой ви подведе? Гледам снощи, Оня толум Кошински, върви с наведена и обърната към терена глава, все едно в Пловдив има хиляда души с подобно туловище.
  П. П. Гледам в момента Локото. Разбирате ли защо вървят напред? Защото Крушарски въведе еднолична диктатура – изгони ей такива тъпанари, като нашите сдруженци, изгони звездите, които мислиха само за себе си, изгони ветерани и разбирачи и докара тренер, на който даде пълната власт, вкл. като му каза, който не тича 90 минути, ще ми яде грездия, от нататък ти решаваш!

  • 11

   В частта за Локото си прав.Не е лесно да изгониш футболист като Мартин Камбуров ако нямаш топки.

 4. 7
  6

  Пичаги а бат Стоян канара пита ония 52 000 000лв. пак ли с непарични средства жа ги оправяйми ва да гоейба.

 5. 7
  4

  Това е лъжа. Дълговете са МНОГОКРАТНО повече.
  Ботев е практически във фалит.
  Кой от феновете ще извади по 300 000 за заплатите за юни, юли и август 11

 6. 14
  2

  Оставям Ботев без дългове и в цветущо финансово състояние!

 7. 6
  3

  Време е за нова декларация в подрепа на Тиквата. Търсете го в Кърджалийско, последно там се е бил паявил.

 8. 9
  9

  Ох котьо! Фонд работна запмата 300 бона на месец. Драги канари, бъзикахте се с Крушарски за малките заплати обаче точно това ще ви фалира като ви осъдят половината.

 9. 13
  19

  Набивали ви се на очи, че след като разбихме на пух и прах жълтите цигани във финала на 15.05.2019 Локомотив върви със страшна сила нагоре, купи след купи, велики мачове в Европа, а индианците стремглаво надолу почти до фалит стигнаха и ново Ъ.

 10. 17
  11

  Пак лъжи. Задълженията са поне 3 милиона + „преструктурираните“ от Ачо 52 милиона

 11. 17
  14

  Колко ли скрити има още. Поне още толкова.

 12. 10
  8

  Язе да пипитъмЪ: Ако не съм си епилирал кракатЪ, дали ще ме пуснЪт на сбирката на МисиритИ ? Оти, ний Помаклъка, ич не обичЪме да си бръснем кракатЪ. ИнЪчи, ще донеса един бидон от млякото на кочовете, да почерпя на сбиркатЪ.

 13. 7
  14

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА

Отговор