Крушарски за жребия: След дербито вече не очаквам приятни сблъсъци за нас

20
845

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи коментар за жребия в Лига Европа, който изпрати неговия тим срещу победителя от двубоя между андорския Санта Колома и черногорския Искра.

„Това е нормален жребий, остава да разберем къде ще играем. Лично аз нямам никакви предпочитания за съперника. Това е турнирен мач, който ще се реши в една среща, така че няма значение от мястото“, започна бизнесменът.

„Успях да видя и жребия на другите български отбори, пожелавам успех на всички. Няма приятен жребий в евротурнирите. След вчерашния мач срещу Ботев не очаквам приятни сблъсъци и занапред. Необходимо е постоянство. Имах вчера разговор с футболистите и се надявам, че са си взели необходимите поуки“, допълни още собственикът на черно-белите, цитиран от Гонг.

20 КОМЕНТАРА

 1. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  5
  1

  ФАЛИРАХМЕ БКП. ФАЛИРАХМИ БДЖ. ФАЛИРАХМИ ТРАНСПОРТНУТУ ВОЙСК. ФАЛИРАХМИ ТРАНСТРОЙ…………НАВСЯКЪДЕ СЕ ПИШЕХМЕ „РАБОТНИЧЕСКИ ОТБОР“ И ЗУЛЕХМЕ МОШТНО МАНГИ!!! СИЧКИ НИ ПОМАГАХА И БЯХМЕ ГЛЕЗЕНИЦИТЕ НА РОДИНАТА! НО КРЪФТА ВОДА НЕ СТАВА! ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО, ТОЙ СИ ЗНАЕ, ЖДУЛЯЗУ КАШОНИ, АВАНТА, КАТУНАРИ ОТ КЮСТЕНДИЛ ДО ПЛОВДИВ……….И ТАКА ДО ДНЕС!!! УСТАНОВИХМЕ СЕ НАКРАЯ В СТОЛЮПИНОВО, ШЕКЕРА И АДЖАСАНА! ПРЕМЕСТИХМЕ СИ СЕДАЛИШТЕТО ДЕМЕК. ТОВА Е НАШАТА ЖАЛКА ИСТОРИЯ АПАПИ. ОСТАНАХМЕ ШЕПА БУДНИ МЛАДЕЖИ ОТ СТОЛЮПИНУУ ТВЪРДИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

  ВЪПРЕКИ ПОЗОРА ОТ БОТЕВ, ПРАЗНЕНСТВАТА ЗА КУПИТЕ В СТОЛИПИНОВО ПРОДЪЛЖАВАТ!!!! АГИТКАТА Е ЕДИННА И В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!!! РАДОСТТА Е НЕОПИСУЕМА!!! ПУФ ПАФ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:))
  https://www.youtube.com/watch?v=-ZDrfKjt-9A
  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZZzqbOA3GGw&feature=youtu.be
  НАПРЕШ АПАПИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  ПУСНЕТЕ СИ КЮЧЕЦИ И ЗАДАВЕТЕ БОЛКАТА НАПИРАЩА В СУХИТЕ НИ ГЪРЛА……………….ПУФ ПАФ:))))))))))))))

 2. 4
  5

  На едните почести и признания а на стрямските гюбеци надпис с фулмастер на гърба.

 3. 3
  7

  вай вай мръснити буфери ще играят в лига европа, а ние пак на село с кокошките ше ритами топчето. дано бат смаил ага се върни в кумативу иначи изпадами братя кънари. саму ачу и бат смаил ай кънариеееее…….

  • Там де,в Европа /с главна буква се пише,гейбандит!/ще е големият смех с урода от Кюстендил.

 4. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

  СЛЕД ЖРЕБИЯ, ГОНЗО ТУРНА ЦЪРНУ БЯЛАТА ЧАЛМА И ПОВЕДЕ КЛОАКОМУТИФФ КЪМ ИВРОПАТА!! ПУФ ПАФ:)))
  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=-ZDrfKjt-9A

 5. 2
  3

  вай вай мръснити буфери ще играят в лига европа, а ние пак на село с кокошките ше ритами топчето. дано бат смаил ага се върни в кумативу иначи изпадами братя кънари. саму ачу и бат смаил ай кънариеееее

 6. 8
  2

  Леле, най-накрая да кажеш нещо смислено, усещаш накъде духа вятъра

 7. 14
  2

  Венци Стефанов: Лесни албанци няма! Крушарски какво гадае, да не гледа на пъп? Хахаха!

 8. 13
  3

  КрушИ, Гонзиньо нещо много нервен снощи. Жестикулации като на маймуна- в муцуната също! Поведение и то там!

Comments are closed.