Неделев: Тази победа е за г-н Самуилов (видео)

13
1239

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев посвети победата над Локомотив (Пловдив) на бившия президент на клуба Георги Самуилов.

„Тежък мач, първи мач. Локомотив беше в доста добра серия, взеха Купата и Суперкупата. Радвам се, че ги надиграхме абсолютно и заслужено спечелихме. В такива дербита не винаги печели този, който е в по-добра форма. Днес изиграхме перфектен мач, влязохме много здраво в мача. Такъв старт дава повече самочувствие, надявам се да продължим да печелим.

Те нямаха чисто положение, само центрирания. Ние днес играхме с нова схема, всичко ни се получи. Сглобихме добър отбор, надявам се да сме фактор в първенството. В началото ни чакат трудни мачове. Изиграхме този мач най-вече за г-н Самуилов, дано продължава да помага, посвещаваме тази победа на него“, каза Неделев.

13 КОМЕНТАРА

 1. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))

  ФАЛИРАХМЕ БКП. ФАЛИРАХМИ БДЖ. ФАЛИРАХМИ ТРАНСПОРТНУТУ ВОЙСК. ФАЛИРАХМИ ТРАНСТРОЙ…………НАВСЯКЪДЕ СЕ ПИШЕХМЕ „РАБОТНИЧЕСКИ ОТБОР“ И ЗУЛЕХМЕ МОШТНО МАНГИ!!! СИЧКИ НИ ПОМАГАХА И БЯХМЕ ГЛЕЗЕНИЦИТЕ НА РОДИНАТА! НО КРЪФТА ВОДА НЕ СТАВА! ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО, ТОЙ СИ ЗНАЕ, ЖДУЛЯЗУ КАШОНИ, АВАНТА, КАТУНАРИ ОТ КЮСТЕНДИЛ ДО ПЛОВДИВ……….И ТАКА ДО ДНЕС!!! УСТАНОВИХМЕ СЕ НАКРАЯ В СТОЛЮПИНОВО, ШЕКЕРА И АДЖАСАНА! ПРЕМЕСТИХМЕ СИ СЕДАЛИШТЕТО ДЕМЕК. ТОВА Е НАШАТА ЖАЛКА ИСТОРИЯ АПАПИ. ОСТАНАХМЕ ШЕПА БУДНИ МЛАДЕЖИ ОТ СТОЛЮПИНУУ ТВЪРДИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

  ВЪПРЕКИ ПОЗОРА ОТ БОТЕВ, ПРАЗНЕНСТВАТА ЗА КУПИТЕ В СТОЛИПИНОВО ПРОДЪЛЖАВАТ!!!! АГИТКАТА Е ЕДИННА И В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!!! РАДОСТТА Е НЕОПИСУЕМА!!! ПУФ ПАФ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:))
  https://www.youtube.com/watch?v=-ZDrfKjt-9A
  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZZzqbOA3GGw&feature=youtu.be
  НАПРЕШ АПАПИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  ПУСНЕТЕ СИ КЮЧЕЦИ И ЗАДАВЕТЕ БОЛКАТА НАПИРАЩА В СУХИТЕ НИ ГЪРЛА……………….ПУФ ПАФ:))))))))))))))……….И НАМЕРЕТ НЯКОЙ, Я БКП, Я ТРАНСТРОЙ, Я ЖЕПЕ ВОЙСКИ, БДЖ…..ДА ВИ КУПИ КАРТА НА АВАНТА:))))))))))))))))))))))))

 2. Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
  2
  1

  Двойната гуша осети, че е вечно на село и почна да лиже

 3. 1
  1

  Колко дълго ще се помни поредното изминало дерби за шампионат и колко дълго ще се помни тоталният погром на терен и трибуни на 15.05.19?

  • ГЕЙ ГЕЙ, АМА ПОРИ СТОЛИПИНОВСКИ АНАЛИ ОТВСЯКЪДЕ!:))))))))))))

 4. 4
  8

  Ние играем в Европа!А вие?

 5. 5
  9

  По-добре да бяхте чули какво каза Караславов преди мача.Молете се да оцелеете.

Comments are closed.