КПБП: Събираме се на „Колежа“, за да почетем Тоско!

52
1013

От Клуба на привържениците на Ботев Пловдив излязоха със становище относно 7-те месеца, които изминаха от смъртта на един от най-верните фенове на „канарчетата“ – Тоско Бозаджийски:

„Уважаеми ботевисти,

изминаха седем месеца откакто изгубихме нашия брат, Тоско Бозаджийски! Времето минава, но болката остава! Довечера в 19ч ще се съберем отново пред Колежа, за да почетем паметта на Тоско!“

52 КОМЕНТАРА

 1. 7
  3

  Тръба вади от тръба умира,
  Хайде Даскале къде си, какво стана със буквара, аз съм готов със свирката.

 2. 7
  3

  Тоско бандита стана национален герой, направете му паметник на мястото на Христо Ботев. Долна измет излага те се.

 3. 8
  3

  Долните жълти курви винаги са скачали от засада при съотношение 20 на 2-ма а когато сме по равно играят сериала…..БЕЖ ЛИСКЕ ДА МА НЯМА.

 4. 7
  2

  Има предложение от ПАОК да направите панахидата в Солун, с еднопосочни билети!

 5. За Андрей Спасов и олигофрените оставени свободно да серат!
  4
  4

  Ода за Срането
  В този тъй прекрасен ден
  Да ви приветсвам умилен,
  Да ви пожелая гръмогласно
  … В живота всичко най-прекрасно.
  Но какво може да ви предложим:
  Любов, пари и красота……
  Всичко туй е суета.
  Липсва ли ти сал едничко –
  Махни с ръка и плюй на всичко.
  Едничко щастие е под небето –
  Това е мили мой срането!
  Срането ободрява,
  Срането подмладява,
  Срането туй е всичките блага.
  Сери да ти стане драго,
  Сери в кухни,
  Сери в спални,
  Сери в зъболекарски чакални,
  Сери, сери и ако щеш гъза си съдери!
  Отидеш ли и ти на сняг,
  На пухкавия сняг се изсери!
  Със зор разтягай си халката
  И слушай как шуми гората.
  В Дунав – газейки реката
  Сери направо във водата!
  Оглеждай дупето си бяло
  В това немирно огледало.
  Но може запек да те хване,
  Срането мъка да ти стане,
  Тогава много не мисли
  И бързо с пръст в гъза бръкни.
  Чак тогаз ще разбереш,
  Що блаженство е да сереш.
  Представи си цялата земя
  Покрита с тънък слой лайна.
  Тогаз подай си ти главата
  Някъде измежду лайната
  И ако няма място на Земята
  Иди с се изсери на Луната

  • 7
   2

   Аз Стоян канара кък да са издрусам на Луната
   Като в дивия чудотворно мий заседнала петата.

   • 4
    2

    Знаем, че си Стикса-педерас’, лапай гомна, нямаш глас!

    • 4
     1

     Не съм Стикса но мога да ти помогна да си набуташ петата по навътре….хем майсила ще се оправи а и мисълта някак си се подобрява.

 6. 3
  8

  Каракачани на прах и ВЕРО, коматевски ботевски цигани.

 7. 13
  2

  Само долна, гнусна, жалка, противна и нещастна отрепка може да се гаври с умрели хора! Смъртта няма цветове! Оставете умрелите да почиват в мир! Всички ще идем при тях един ден! Малоумници!

 8. 4
  6

  Събирайте се на ГОМНЕЖА,
  Да не забравите да извикате и Циганите от задната махала, вие там пиехте вода от мангалите на полувремето, цигани скапани, МЪРШИ, лешояди, лайнояди.

  • 8
   1

   Циганите колкото и да ги викаме, все не идват, щото ушев все ги прихваща. Само при циганите в най-старата им фракция ГМУ има действащо ченге Качака, а повечето „наполитанци“ редовно посещават РПУ-тата да пеят като синигерчета. Гнусни доносници, ма били откривателите на хулиганизма в България хахахахаха

 9. 4
  5

  Последно според жълтите Тоско какво е – някой, който е харесвал и живял според повелите на Хулс културата, напълно съзнавайки какво може да го застигне с такъв живот или някой, убит от жена, докато панически е бягал за да не го набият?

  • 5
   1

   Мърши, ако те набарат, ще ти обърна главата!

  • 5
   1

   Мършо, ако те набарам, ще ти обърна главата!

 10. 4
  9

  Тосю беше побойник и си го намери в Солун.

 11. 8
  14

  Защо не се казва какви ги вършеше Тосю преживе.

 12. 8
  12

  Каква съдба! Черно бели братя да убият един от организаторите за удара над Стоян!

 13. 9
  20

  Попитайте Тоско Солунски Тръбата, колко пъти се езавртял в гроба от успехите на Локомотив???

  Да изчислим с колко сме ви скъсили Коматевския живот на подчовеци…

  САМО ЛОКО

  • 7
   1

   Путко, ти можеш да изчислиш само колко пъти ще ти свърша на лицето, да ти еба майката прокажена. Само веднъж ще те набарам някъде и ще те еба докато почнеш да ми викаш, че ме обичаш. Ще те направя труден за рисуване, педалче. Не си анонимен, да си знаеш!

   • 2
    3

    Лайньо, как ще стане, А?! Като на полянката, където бяхте натъркаляни начело с дебелата свиня!

 14. 14
  18

  Ако не бяхте причакали посред нощ Стоян с тръби и не му бяхте пукнали главата, може би сега Тоско щеше да е жив. Но Господ гледа…

  • 8
   1

   А стоянчо знаеш ли колко пъти е причаквал наши пред работни места и домове с още 10 човека с палки и боксове, а мършо? Като е почнал да се прави на хулиган да си беше дал сметка, че все някога ще си изяде боя. И стоянчо сам ли беше на тая случка, а мангал? Другите що не му помогнаха? Що избягаха като путки, ми не застанаха рамо до рамо с горкия стоянчо? Тръби, ножове, боксове и палки вие също носите винаги, ма ти няма как да го знаеш тва щото си поредния покемон, дето на 2 шамара се разревава и напикава. Мангал смешен

   • 1
    2

    Шматко страхлива,
    Много запознат го раздаваш нещо…
    Ти лично видя Стоян да причаква някой въоръжен!?Човека години наред ви звънеше с предложения за мъжки бой, вие мрънкате по телефона и отказвате, а вместо това, от страх и комплекси щяхте да оставите детето му да расте без баща!
    Бяхме решили повече да не влизаме в уговорки с вас, защото вие, курви страхливи не го заслужавате!Все пак отново излезнахме на поляната и отново ви надухме тиквите…Този път го поеха топ ентусиастите ви!
    Наясно сте, че в мъжки бой ви пукаме путките и явно за това разчитате на цигански засади, за да си лекувате страхливите комплекси и да се мислите за велики хулигани, поне до следващата среща, в която ако не избягате, припадате за отрицателно време!
    Пълен ташак сте….

    • Хахахах топ ентусиастите ли ве, мангал? Ма ти беше ли на боя и знаеш ли изобщо кои се биха? Запознат съм, да, за разлика от теб, дето очевидно знаеш кво се случва от жалките ви групи във Фейсбук. Колко пъти ви се предложи бригада на бригада? Това че ви отказваме по ВАШИТЕ правила не значи, че не искаме да ви счупим циганските физиономии. А вие колко пъти отказахте ако не е по вашите правила? Колко пъти ушев ви „прихвана“ и „няяши как да са отцепим, майнъ“? Тва знаеш ли на кой цитат е? Питай в групата, може и да ти кажат. Много ясно, че ще го изкарате човека светец, направо да отива в Рим да става Папа да ти еба майката пробита. Ти ли ми говориш за честни боеве бе мършляк, на магистралата що скочихте 100 на 20? И не бутнахте нито един? А подскачахте като скакалци с колани в ръце и ви беше страх дори с тях да посегнете? Що се насрахте като ви се предложи 20 на 20? Не се бяхте нашмъркали с анфета ли, кво? Ще отречеш ли, че сте причаквали 10 на 1 наши хора пред работните им места и пред домовете им, а глупак? Ще отречеш ли, че малките ви без поне едно оръжие не си показват носовете от Гагарин??? Кажи ве, левак? Ей такива сте повечето цигани като оня невестулката. Винаги сте прави, винаги побеждавате, а ако ви набият е било 200 жълти на 2-ма буфера. Винаги ушев ви прихваща при предложение бригада на бригада, винаги вие се биете честно с голи ръце, а „жалтити“ идват с автомати и танкове. Цял живот живеете в лъжи и комплекси, как се гледате в очите изобщо повечето?? Качака като го погледнеш ченге ли виждаш или топ хулиган, я кажи малко??? Изчезвай от тука, жалък покемон.

     • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди

      Я да си ебеш майката страхлива ма курво!
      Години на ред ви бием навсякъде.Нямате ЕДИН СПЕЧЕЛЕН БОЙ!
      Вместо да си мълчиш се напъваш тука!
      Кой те знае и ти каква страхлива шушумига си!
      Ревеш за магистралата, че сме били повече..А в капана като бяхте двойно повече, защо избягахте пак ма путко?
      На последната поляна като не ви бяха топ хората, няма ли да ги изкарате тия топ хулигани да изпитаме и тях, че до сега каквото изкарахте, всичко припадна!
      Пред сикретс тия кви бяха бе покемон!?
      Момчил дето ви вдига трибуната първи припадна на поляната…иначе не е топ 😂
      Ще продължаваме да ви ебем, където ви хванем, ПУТКО!

 15. 19
  5

  Докъде я докарахме , Боже??? Мангал да твърди,че съм чул думата „мародер“ от ника му???!!
  Сигурен съм,че си някакво амбициозно и необразовано недоразумение, с измамно висока самооценка……Ето какво е мародер: / Лице, което ограбва убити или извършва обири по време на бедствия./ Т.е лице което изравя мъртвите с цел да ги ограби…А във вашия случай да поругаете костите му….Още в древността латинците са казвали“ (de mortuis aut bene aut nihil)
  За мъртвите или добро или нищо (се говори) Изхожда се от моралната категория,че мъртвия какъвто и да е бил приживе вече не може да помогне или да навреди на никого…Да оскверняваш паметта на покойник е изключителна проява на духовно оскотяване…
  Дори руснаците го тълкуват като проява на простотия : Превода е : О мертвых либо хорошо, либо ничего…а тълкуванието : /Неприлично говорить плохое об умерших./
  Аре` бегай у лево!!! ….Буфер прост!!!

  • 5
   13

   Не богохулствай,Помаче!Каквото повикало,такова се обадило!

  • Наивно е да очакваш от необразована, некъпана, мръсна, гнусна, лъжлива, крадлива и нагла циганска сган да зачита духовни и морални ценности. Повече успех ще имаш ако го очакваш от една хлебарка. Сами казват, че Оня горе гледал, а в същото време пишат гнусотии за Тоско. Дано да гледа! И всичките отрепки, които обиждате убит човек да си получите заслуженото от Оня!

 16. 8
  23

  Тоско бандита, стана селски герой на селата, забравихте Хр. Ботев, този организирваше хулигански нападения, и стана герой на ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ.

 17. 9
  13

  не е лошо да си спретнете една панахида на фалиращото ви отборче

 18. 14
  13

  АКО ИМА ПЕПСИТА,КРЕМВИРШИ И БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА СОЛУН,ИДВАМЕ

 19. 18
  13

  Само да не паднат Бойко и Каскета, че Крушарски заминава за Дубай!

  • 10
   12

   Хахаха само да вметна, че Крушарски го боли хуя за ББ! Той вече си взе парите отмпоръчки, а и заводите му не са в България хахах така, че яжте ми кура на док Крушю

   • Ми кво прави тогава още тука ве лешпер? А, да. Последно взе 41 млн. обществена поръчка благодарение на същия тоя, за който го болу хуя. Да те еба в простия циганин

  • 12
   12

   АМО ПАДНЕ БОКО,НА ЦВ. ВАСИЛЕВ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ СВИРКИ БЕ ПУМАК ПРОКАЖЕН,НЕ СЛУЧАЙНО ВИ ВИКАТ КУРВИ НА ВСЯКА ВЛАСТ

  • 10
   9

   АМА МУ ГО ЛАПАШЕ НА Б Б ЗА ГОМНЕЖА,ПУ ДА ТИ ЕБА МАКАТА КУРВИНСКА

 20. 7
  7

  Пари няма ли да събираме? Или СМС-и? Заплати кой ще плаща? С дупе ли?

  • 8
   3

   Едни други са по събирането на пари (96 лв) с СМС-и.

   • 2
    6

    А вие по какво сте? по непаричните средства ли?

 21. 16
  4

  Сега мародерите от Локото ще му скочат на костите и после ще ни учат на…морал?!
  Тия същите дето дори не поднесоха съболезнования.

  • Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов
   5
   8

   предполагам, че си чул думата „мародер“ от ника ми, но знаеш ли какво означава

   • 2
    7

    ЖЪЛТ ШОПАР КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО и ИЗГРЕВБОЙС Коматево.

Comments are closed.