Тестове в Хебър, емисари на Пирин шпионират пазарджиклии

0
82

Тестове предстоят за футболистите на Хебър днес и утре. На пазарджиклии най-напред ще бъдат направени функционални и медицински изследвания, които са традиционна практика за професионалните отбори преди старта на всяко ново първенство.

Утре пък предстои ново тестване в отбора за COVID-19.  Това пък е изискване на БФС преди първия официален мач от новата кампания във Втора професионална футболна лига.

Важна подробност е тази, че клубовете сами трябва да заплащат всички тестове. От началото на лятната подготовка до момента бюджетът на Хебър олекна вече с петцифрена сума за провеждането на серията от тестове за COVID-19.

Емисари на Пирин(Благоевград) разучаваха детайлно играта на Хебър по време на последната контрола на „гробарите” от лятната им подготовка.

Двама шпиони на „орлетата” бяха забелязани на някогашния стадион „Локомотив” в Стара Загора, където Хебър гостува преди 3 дни за спаринг с елитния Берое.

Пратениците на Пирин си водеха подробни записки, тъй като в петък техният тим ще има визита на Хебър в Пазарджик, в мач от първия кръг на новия шампионат във Втора лига.

Треньорът на пазарджиклии Николай Митов също от своя страна е изгледал запис от последната контрола на Пирин и със сигурност си е направил изводи за силните и слаби характеристики на противника.

Димитър Комсийски/marica.bg