OФИЦИАЛНО: Публика на футболните мачове още от петък

37
935

По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на здравеопазването доц. Костадин Ангелов проведоха консултация, на която беше взето решение да се разреши достъпът на публика до спортни мероприятия, провеждащи се на открито. Очаква се до часове да бъде издадена Заповед от Министерство на здравеопазването. Това съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

Разрешава се съоръженията да бъдат запълнени до 50% от капацитета им. Максималният допустим брой на зрители в сектор е 1000 души, които трябва да бъдат настанени през седалка.

37 КОМЕНТАРА

 1. през седалка е малко, прекалено нагъсто. По стриктни мерки трябва. Барове, дискотеки и прочее закрити обекти трябва да са с много по-сериозни мерки, ако въобще са отворени. На открито – летни кина, театри и други – са по-безопасни, но дори и за тях трябва спазване на известна „култура“ и правила.

 2. 5
  3

  И сега от къде локо ще търси публика

 3. 3
  1

  БОНКЕ ДА ТИ ГО ТУРА В МИРИЗЛИВАТА И ЛЪЖЛИВА УСТА

 4. 3
  5

  Да го тура на майка ти,както ви го турихме на финала!

 5. 13
  7

  Селянки,и 100% фенове да позволят,вие пак ще мълчите като наебани курви! Манталитета на подкрепа към аграрния ви тим е такъв,факт!

  • 11
   11

   Съгласен съм! Шибаните буфери ще ги приземим! Скапани шестаци…

 6. 13
  5

  Публика по стадионите в сегашната ситуация е пълна безотговорност- щом англичани и немци, които ходят по 40000 средно на мач могат да си стоят вкъщи, ние ли не можем? Заради средната посещаемост от 1500 души на мач в жалката А група, пак ще се вдигнат броят случай…

  • 8
   4

   Ами не е така… Ако ще сме равни всички, нека всичко е затворено… Не може на концерти, театри да ходят, а ние не! Естествено, че по стадионите е пълно с идиоти, които не спазват всичко, ама така е и на концерти, в магазини и тн…

 7. 18
  10

  Как според заповедта ще се съберат 1000 души в това смешно село? Няма друг такъв отбор в „професионалния“ футбол
  Царско село – нямат стадион – играят на националния
  Септември – нямат стадион – играят на националния
  ЦСКА 1948 – нямат стадион – играят на националния

  Кога ще спре фандъка за отборчето на ДПС? Да ги пращат в Стара Загора или в Бургас да домакинстват! Чиба

  • 11
   14

   Може на мангалския стадион да играем! Да идваме ли, мангали?

   • 17
    7

    Мангали? Ела на Лаута кажи го. Просто , главата ще ти бъде футболна тоипка. Ще се поиграе малко футбол с нея. Като питаш да идваш ли- ела. Ще бъдеш за забавление на Лаута!

    • 6
     9

     Аууу то много страшно там бе мангали! Ми идвал съм ви селския мегдан… В залата при Арман съм бил на спаринг и какво??? Путки насрани…..

     • 12
      5

      Типичната жълта мишка, където е стояла мирно и е козирувала на Лаута и сега избива комплекси хахаахах

   • 9
    4

    То са иска топки да дойдеш на Лаута Ончо

    • 3
     7

     Мхм точно както Анималс ви ебаха насред нивата ви проста, нали?

     • 7
      2

      Ей пъпчлив крадец на шоколада Милка с прякор y.g. юношке, припадате от тукати където ви хванат и сварят y.g от lauta hools! Мишко,винаги сте били бити и ебани,вие малките и големите! Аре сега една чикия си направи и ходи да цуниш мама за лека нощ! Фушльо

     • 2
      2

      Хайайа ей наркоман смешен… Подръжаваш на един скапан наркоман! Който ако ни види ще гледа в земята! Поздрави и на Сюренчо!

  • 5
   6

   Да го направят на общинския лаута, и да не забравят кой е домакин за този мач, уточнение за бройката

   • 6
    8

    Ами виж мангалът не пише, защото е толкова тъп, че не се сеща, че ще ни пратят на гадния им миризлив стадион!

 8. 8
  9

  Чудесно! Точно потните коматевци да са там за да си съблечат играчите след мача. Още от първия кръг ги чака тежък резил, че после пък идват и Монтана….

 9. 2
  2

  Мхм и ако съм купил билет сега не ми важи… И пак ли трябва да взимам?

 10. 15
  12

  Срамът в Коматево ще е двоен… не само ще ги смажем на терена, но и публиката ще а Антирекорд, който никога няма да бъде задминат??? Наполвина капацитет означава около 1209-1300 индианеца…

  ГАВРАТА ЩЕ Е ПЪЛНА…

  САМО ЛОКО

 11. 6
  2

  Добре де, не че не искам да има хора по мачовете, ама един ден решават едно, на другия съвсем друго. Един ден казват ще има хора, после казват без публика по мачовете, сега пак казват ще има хора.

  Това правителство има ли становище за вируса и ако има защо не се придържа към него?

 12. 13
  2

  Ше важат ли хилядите виртуални билети закепени от днес? Все пак капацитета се намалява с 50 процента ,но ние вече го изкупихме , ще важат ли и хилядите продадени карти? Ужасен казус ни застигна , защо от ПИМК не излезат със становище по това ?

 13. 8
  6

  Това не е добра новина за нас.
  Без публика щеше да ни е по-лесно срещу жълтите в Коматево.

  • 5
   4

   Пред 15 хил. картонени шапки ги плющяхме в Дербито на Дербитата. Когато се насраха от страх, измислиха някакъв бойкот и не дойдоха на едно от дербитата пред 0 жълтура ги бихме с 4:0. Псевдофенове като тяхите нямат никакво значение – с публика, без публика все имаме голям шанс да ги бием.

   • 2
    2

    Дербито, където не дойдоха ги бихме 3:0 2009-та година. 4-0 беше 2007 есента, където Ясен Петров им нахлузи 4-ка.

    • И когато бат Лилчо счупи гредата и го изнесоха на носилка.

Comments are closed.