Ботев пуска виртуални билети за дербито с Локо

12
471

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас подхванаха поредната инициатива, с която да помогнат на любимия си клуб. „Жълто-черните“ запалянковци решиха да бъдат пуснати виртуални билети за предстоящото градско дерби с Локомотив. Двубоят е в неделя от 18,45 часа в Коматево и ще се играе без публика:

„Уважаеми медии,

Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото.

Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК „Ботев Пловдив“. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани.

Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона!

Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,

Сдружение „Ботев Пловдив“

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Бултрас“

КПБП:
„Един велик човек (John Fitzgerald Kennedy) е казал : “Не е важно какво родината ти може да направи за теб, важното е ти какво можеш да направиш за нея”.
Сега е такъв момент за нас, бултраси. Пътят няма да е лесен, ще има и неприятни емоции, не всичко ще е победи с разлика. Но почти винаги в историята, най-трудният път е най-правилният. Най-изстраданата победа е най-сладката.
Замислете се за нашия патрон – Христо Ботев, поклон пред неговата памет. Човек, дал живота си за една идея, човек винаги вярващ в победата, даже и когато съотношението е било десет към един. Човек никога предаващ се, до последния си дъх борил се за по-добро бъдеще не за себе си, а за нас. Ние сме потомци на славни българи, бултраси, на една велика идея. Никога не забравяйте това! И когато ви се прииска да освиркате някой пропуск, когато ви боли глава и не ви се ходи на мач, помислете си за Ботев и колко “лесно” му е било на него. И не питайте какво отборът може да направи за вас, а какво вие може да направите за отбора. Време съдбовно е, време да покажем колко силно обичаме Ботев Пловдив. Той най-сетне си е пак наш. И както е написал Вазов – “цяла България сега нази гледа”, нека й покажем колко чиста е нашата любов! И ако всеки от нас докара по един фен повече на мач, то той е успял. И ако всеки от нас подкрепя до последно отбора, то той е успял. И ако не си паднал толкова ниско, че да отговаряш на злобни коментари по форуми и сайтове, то ти си успял! Успял си да запазиш българското, успял си да запазиш ботевисткото, успял си да запазиш себе си. Защото Ботев Пловдив не е омраза, Ботев Пловдив е любов. Защото ти не си простак, вандал, гамен.. ти си преди всичко ботевист! Не го забравяй, не обръщай внимание на софийските грандове, Пловдив може да е провинция само на Рим! Защото сме отстъпили правото да бъдем столица (при Съединението на България), за да сме всички българи заедно и България единна. Защото все още, въпреки всичко и всички, сме културна столица на България. Защото в историята на нашия славен отбор малка следа ще оставим аз и ти. Защото градиш бъдещето не за себе си, не за пари, не от суета и не за слава, а за тези които ще дойдат след теб, за децата си. Защото не можеш да направиш България чиста и свята република сам, но можеш да дадеш един малък пример за това, какво значи истински да обичаш една идея, повече отколкото обичаш себе си. И в края на живота си, о, мили мой приятелю, ако погледнеш назад няма да си спомняш колите, телефоните, дрехите и другите дрънкулки, които си притежавал. Ще помниш, че си бил част от едно ново начало, че си вярвал в една велика идея, че си ходил по села и поляни и си подкрепял отбора от първата, до последната минута. Ще разказваш с умиление за преживяните емоции, за трудните моменти, за нашите фенове. Това ще остане, това ще се помни, другото е просто суета и блясък! И ако можеш в този момент, бултрасе, да кажеш : “Да, АЗ бях там! Да, АЗ помогнах с каквото можех! Да, АЗ виках, колкото глас имах.”, то ти си живял един славен живот!
СПОМНЕТЕ СИ ТОВА,ДАЙТЕ ВСИЧКО ЗА ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ,СЕГА ТОЙ ОТНОВО ИМА НУЖДА ОТ НАС,ОТ ВСЕКИ НАС.ТРУДНО Е ДА СИ БОТЕВИСТ,НО Е ХУБАВО,ТРУДНО Е ДА ПОДКРЕПЯШ КЛУБА СИ КОГАТО ПОБЕДИТЕ СА МАЛКО,НО ТОЧНО ТОВА НИ ПРАВИ НАЙ-ОБИЧАЩАТА ПУБЛИКА.
За съжаление този път няма да можем да присъстваме на трибуните в дербито с Локомотив, но призоваваме всички фенове на Ботев да закупят виртуален билет за срещата от мрежата на Eventim.“

 

12 КОМЕНТАРА

 1. китайците са пуснали трамвай с виртуален маршрут без релси и кабели а призначният парен влак известен в итали с 3 вагона през 17в дъли нема дъ изчезне със сър пичука крушьо…от кома тево…

 2. 2
  3

  Да го тура на майка ти,както ви го турихме на финала!

 3. Сега, след като разрешиха публика, ще важат ли тези билети за мача?

 4. 4
  4

  Много поздрави от Тошко центъра хахаха мингяни

 5. 6
  2

  Само този сайн не успя да разбере , че ще има и истински билети , жълта му работа , като другите им

 6. 4
  2

  Няма пари за заплати, нали, курви селски. Съдбата на Лефски София повлече крак. Айде второ „Ъ“. Сдружението да го духа! Нито пари ще ви дам, нито на мач ще стъпя!

 7. 5
  3

  Няма кой да ви пълни джобовете, да ги купува сълзата.

 8. Какво става с Диего Кардосо? Нали вчера трябваше да дойде?

 9. Парите ще отидат в джобовете на сдружението!

 10. 7
  2

  Ако има пепси,кренвирши и картонени шапки жа си купя ва

 11. Ако ги дадете за благотворителност ще си взема… Ако някой педал ще си пълни джоба да го духа!

Comments are closed.