Позицията на Ангел Здравчев за инцидентите на мача с Марица

27
728

Публикуваме позицията на Ангел Здравчев за инцидентите на мача на Борислав (Първомай) с Марица без редакторска намеса:

„В страницата на Марица Пловдив ме представиха като брутален унищожител на кариери. Трайно съм бил контузил някакъв техен юноша. Искрено съжалявам за него, но аз също излезнах контузен от този мач с усукано коляно при сблъсъка с момчето. Беше преди година, но те сега се сетиха да плачат. Също това, че се е случило с удар без топка е грозна лъжа!
Когато аз бях юноша, на 16 години, а не като техните, които се водят юноши до 25-годишна възраст, дебютирах за мъжкия отбор на Литекс и станах шампион на „А“ група, а на 18 г. вече бях с по две тежки фрактури на глезените и операция от херния, но не съм обвинявал други за моите несгоди, защото това е част от тази игра.
Ако те не приемат този факт – да си седят вкъщи и да шлюпкат семки, така няма да се контузят. Нямам претенции за футболист, въпреки че съм работил с най-големите имена в българския футбол, с каквито 90% от футболистите на Марица не са. Доста години вече играя в аматьорското ниво, без да обвинявам някой за контузиите ми през годините.
Това, което се случи в края на последната контрола не заслужава одобрение. Не оправдавам нито една от страните. Мога да кажа, че бях изритан при спряна игра от техен футболист, след което блъснат в гръб, доста подла и страхлива постъпка, от друг техен футболист с име Иван Мицев, пак вечна юношка.
Това го потвърдиха и съотборниците ми. Домакините от Марица, разбира се, опитаха да хвърлят цялата отговорност за мелето върху мен, което не кореспондира с истината! Нямаше как да остана равнодушен пред техните лъжи и внушения“.

27 КОМЕНТАРА

 1. Абе не знам дали ви рита Здравчев ама миналия сезон има повече голове от всеки ваш футболист продажници

 2. Марица щели да уведомят ОД Пловдив , заради някаква контрола , това вече е дъното Марица….направете балетна школа , там ритници няма

 3. 3
  8

  За лайното Здравчев не е нужен коментар. Леке на лекетата.

 4. 2
  2

  2 човека с 23 писания. Чисти селски педерасти. Марица си е Марица селски цървули.

 5. 6
  1

  Нормално да има мелета бе пендели това е мъжки спорт

 6. Добре ве Ноко е треньор всичко е ясно тотажии

 7. 9
  2

  Колко жалко отбор като Марица да урежда мачове. Едно време там играха само големи имена а сега цървулани

 8. Дадоха президента на Марица на прокуратурата,Христо Христов заяви,че е давал пари на член на изпълкома,за да манипулира мачове.

 9. 3
  1

  Дадоха президента на Марица на прокуратурата,Христо Христов заяви,че е давал пари на член на изпълкома,за да манипулира мачове.

 10. 2
  1

  Дадоха президента на Марица на прокуратурата,Христо Христов заяви,че е давал пари на член на изпълкома,за да манипулира мачове.

 11. 4
  2

  Дадоха президента на Марица на прокуратурата,Христо Христов заяви,че е давал пари на член на изпълкома,за да манипулира мачове.

 12. 2
  5

  Кой го интересува марица и първомай бе хахаха

 13. 8
  4

  Марица не могат да говорят за истина тея дет уреждат мачове

 14. 4
  8

  Тоя прелива от интелект. Все едно цяла В група не го знае, тръгнал да се обяснява като дете и да се хвали сам

Comments are closed.