Официално: Удължиха срока за без публика на мачовете

17
1165

На основание Заповед № РД-01-447/31.07.2020 г. на министъра на здравеопазването се удължава срокът, за който всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи се провеждат без публика. До 31 август не се допускат зрители на открити и закрити спортни обекти.

Остава в сила разрешението спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един придружител при колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер.

До края на извънредната епидемична обстановка е задължително поставянето на защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.) за служителите, персонала, треньорите и длъжностните лица в спортни обекти и съоръжения за практикуване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни, фитнес центрове и зали за фитнес.

17 КОМЕНТАРА

  • Ще шибаш на Стоян канара жена му от Стряма.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Ами духай го, мангал неграмотен!

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Ами духай го, мангал неграмотен!

 1. 9
  7

  Циганите си отдъхнаха, че с тези 4 хиляди фена станаха за смях

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Циганите нямат мач с повече от 900 мангала на селското игрище в Коматево..
   Какви 4000 те гонят цинго?

 2. 9
  8

  Ми то в Коматево и без забрани си няма публика.

 3. 8
  4

  Къде мога да гледам контролата между Ботев и Етър?

  • 9
   7

   На Ожболт TV, с коментатори Анте И Илко… а за настроение ушат Тошко ще реве клекнал на центъра на терена, Соу ще вдигне Пловдив в екстаз… Там гледай ,Горделивецо, със седмо място, остави футбола мна Купоносителите!!!!

   САМО ЛОКО

   • 5
    4

    Стикса къде ходиш ве сокерес довечера гел бурда в столипину ше правим кючек събиране и ядене пиене с всичкуту локу от маалата идвай и ти да те ебем малко брат ми сигански

    • 3
     1

     Само да питам, ти от Игрев бойс ли си? Чаткаш го рИмския

Comments are closed.