Стадион „Спартак“ във Варна осъмна с плакати против Кирякос Георгиу (снимки)

2
397
Стадион „Спартак” във Варна осъмна с два лозунга с надпис против треньора на „соколите“ Кирякос Георгиу. Транспарантите бяха поставени на възлови места на стадиона и около него. Единият посреща всички пътуващи по бул. „Левски“ рано тази сутрин и на него пише „Треньор менте“, а на другия, който е на стадиона, пише „Кириакос вън“.

Както е известно, феновете недолюбват треньора на любимия си клуб, като не пропускат да демонстрират това по всякакъв начин.


Привържениците направиха същото и по време на контролата с Тополи миналата седмица. По този начин те призоваха собственика на клуба да смени Кирякос Георгиу. Феновете подготвят още транспаранти, с които всекидневно ще изразяват негативното си отношение към наставника на Спартак.

Основната причина за недоволството на феновете е това, че силата на Кириакос не е като треньор, а като видеонализатор и администратор в социалната мрежа. Това кара феновете на куба да се срамуват от сложения на тази позиция грък.

Спортал припомня, че през февруари Георгиу заяви, че ако бъде сменено ръководството на „соколите“, ще подаде оставка. Това така и не се случи, още повече, че при новото ръководство Кирякос Георгиу придоби статут на недосегаем.

Въпреки, че резултатите от цялостната му работа в клуба и методи в тренировъчния процес са катастрофални, той продължава да води отбора.

Не е ясна каква е причината Георгиу да стои на този пост, въпреки че за всички е очевадно, че последната причина за това е качествата му като треньор.

Спортал

2 КОМЕНТАРА

  1. Toya yavno ima nyakakvi golemi vrazki. Izgonihme go ot Lokomotiv po sashtiyat nachin i sega se provalya i v Sp[artak. Kiriakos ne e trenyor a video-analizator. Ot nego chep za katza ne stava. Tova ne go li razbraha ?

Comments are closed.