Бандаловски: Хора като Георги Самуилов са кът, трябва да се уважават

23
2388

Защитникът на Ботев Иван Бандаловски изрази притесненията си относно оттеглянето на собственика Георги Самуилов, който върна 60 процента от акциите на Сдружение Ботев. Бандаловски заяви, че засега в клуба няма яснота относно бъдещето и че хора като Самуилов са достойни за уважение, тъй като не всеки може да извади пари за издръжката на един футболен клуб.

Г-н Самуилов е известен човек в България с много сериозен бизнес. Хора като него, като г-н Ганчев и г-н Домусчиев трябва да се уважават. Феновете трябва да разберат, че хора като тях са кът. Не всеки може да извади такива пари от джоба си за издръжката на един футболен клуб. Те реално дават пари на вятъра, защото в България не се печели от футбола, заяви Бандаловски.

Какво каза още опитният 33-годишен защитник на жълто-черните – вижте във видеото:

23 КОМЕНТАРА

 1. 7
  2

  Рядко прост човек е тоя бандаловски!
  Идеален за жълтия катун. По акъл е типичен жълтур.

  • Гонзо от отбора с 4 000 фена завърши ли 2-ри клас?

 2. 1
  1

  ВЪВ ФРАНЦИЯ СЪМВЪВ ФРАНЦИЯ СЪМ..КЛЕВЕД ДИКАМОНАМНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ПАРИЖ НА СЕЛСКИТЕ..

 3. 2
  1

  Банда, Венци с шкембето от Славия, заяви публично,че си умен колкото да не объркаш лява с дясна обувка, демек – че си много прост ! И това е публична обида. Като юрист, имам два въпроса :

  1. Смяташ ли да му отговориш и да потърсиш правата си в съда за нанесената обида?
  2. Има ли намерение Клубът да те защити с декларация или с позиция, както би направил всеки голям Клуб ?

  https://www.sportlive.bg/bgfootball/bgfootballother/venci-stefanov-bandalovski-ima-akyl-kolkoto-da-ne-si-obyrka-obuvkite-1483588.html

 4. 2
  1

  В Трибуна Пловдив има интересно интервю с уж сигурното ново попълнение конгоанец играл 2 Хартс,🤣🤣🤣🤣 въобще не мислел да идва при селските!!!

 5. 6
  7

  Самуилов се бил развел, защото жена му не могла да хване ред за хуй от тълпата жълти минетчии.

 6. 3
  1

  Лижете яко, слески цигани! Иначе в небитието!!

 7. 6
  2

  Бандата донякъде е прав. Самуилов едва ли печели нещо от факта че е “бащица” на ФК Ботев Пловдив. Феновете също не печелят от своята любов към футбола. Футболистите обаче са тези които правят така, че хора като Самуилов, Ганчев….и прочие, да хвърлят пари на вятър…..грешка, на слабите актьори в банковите сметки! Банда, собственици и фенове губят, за да печелите вие-футболистите! Ако си мислиш, че 10 лева за билет на мач при 700 лева средна заплата са малко, нека си сменим позициите. Единствените критики, които Самуилов отнася, са за некадърниците с които се е обградил, и неадекватните решения. Нищо друго!

 8. 11

  Айде сега, пари на вятъра. Пари на вятъра никой не дава. Парите за футбол се дават или от страст по футбола, или от страст по хазарта, или защото има нещо закачено за тях – политическа или икономическа изгода. На мен ми се струва,че е обикновено нещо от последните.
  Пари на вятъра понякога се оказват парите, които привържениците дават за билети и рекламни материали.

 9. Значи първо да го изгоним а после да го уважаваме…..сакън мерси.

 10. 7
  1

  Бандаловски и компания трябва да уважават Самуилов, защото те му ядат парите. Само те и единствено те могат да го откажат от спонсорството с тяхния мързел, некадърност и интриги. Те не трябва да търпят кръшкачи, използвачи, продавачи, готвачи и тем подобни помежду си. Трябва да се раздават както в тренировки, така и в мачовете за да постигат високи резултати. Нека се огледат и да видят кои не тренират, кои са все болни и контузени, кои са все наказани, кои правят уж груби индивидуални грешки, кои не се раздавст, кои се пазят и т.н. Тези хора трябва да бъдат отстранени от самия колектив, а не да чакат собственикът да ги гони. Когато се създаде такава атмосфера на нетърпимост, тогава ще дойдат и резултатите, тогава ще се върне и публиката и всичко ще потече като река
  С представяне като през последната година отказаха Самуилов. Така, че да видим през новата футболна година как ще се представят. Желая успех!

 11. 5
  4

  Банда , Стафунски съм 150 лв заплата след 21.08.2020!

Comments are closed.