При най-добрия вариант: В началото на септември избират строител за Колежа!

78
3409

Здравко Димитров:
Темите за завършването на стадионите в Пловдив е важна тема. Вече е факт поръчката на Ботев Пловдив. Тя е пусната в ЦАЙС. Стадионът на Ботев беше започван, беше спиран. Като администрация ние се справихме в най-кратки срокове. Нямаше как веднага да пуснем поръчката, защото не искам да ставам клиент на прокуратурата. Е, справихме се, вече е факт. До 40 дни ще бъде избран изпълнител. Дай боже да няма обжалване, за да стартираме реално строителство. Това ще са общински обекти, които си имат начини за преотдаване. Нека и Ботев и Локо са наясно, че тези стадиони няма да бъдат подарявани на клубовете.

арх. Райчев:
Г-н Димитров вече спомена, че вече е обявена поръчката. До 5 дни трябва бъде пусната от АОП. След тези 5 дни тя ще стане видима за всички, които ще искат да участват. В началото на септември ще бъдат отворени офертите. Ако са по-малко кандидатите (3-4) до 3 седмици ще бъде избран оценител. Ако са повече желаещите да строят стадиона, може би малко повече ще се забавим, защото трябва да прегледаме всичко. Стойността на обекта е 53 милиона лева с ДДС. За 25 милиона ще бъде построен стадиона на етап, за да може да се играят мачове в родното първенство. Ще се търсят варианти как да бъде завършен изцяло.

По отношение на Локомотив искам да кажа, че поръчката е агенцията по предварителен контрол. Имаме готовност до края на седмицата да пуснем и тази поръчка. Стойността за Локомотив е 12 милиона с ДДС. 2 години е срока и за двата стадиона от момента, в който бъдат подписани договорите.

78 КОМЕНТАРА

 1. Га жа събирами пари за строежа, уа?! Питам штото моа да продам кравити на ушатия тюлен. И нещо друу да питам – що избягъ Католик ага от катунъ?

 2. 5
  2

  Ох мамооо канаро-кюнлийска още ли си вярвате в дядо коледа сираци бездомни

 3. 7
  2

  Пичаги Стоян канара само за едно съжалява….защо не си беше зашил задника с канап преди финала на финалите и тогава да видим кък щеше да влява тая пуста пета ва да гоейба.

  • 4
   1

   Манго, споделяйте си ги тези неща във вашите теми. Нас не ни интересува циганската ви съдба.

 4. 6
  5

  Много интересно – има 25 милиона лева, а се пуска поръчка за 53. Без съмнение жълтите селяни ще умрат от щастие, ако дойде някой балама, дострои стадиона за собствена сметка, а когато си поиска парите да му се изсмеят и да кажат: Има 25 милиона. Взимаш ги и с другите гориш. Просто манталитетът им е такъв. Най-обичат някой да им свърши някаква работа и да не му платят. За щастие обаче, не става въпрос някой да изкопае дупка за клозет на двора и няма да намерят такива балами. И щом няма балами – няма и стадион.

  • 5
   2

   Аз знам, че съм селянин. Аз съм си от Говедарци. Мен не ме притеснява да ме наричат „селянин“, защото съм от село.

   • Селянин като географако понятие и като родно място е нещо съвсем нормално, но селянин, като носител на провинциален манталитет е нещо страшно.

 5. 7
  3

  Златната пета, вечно в на жълтите гъза! Тя майките им разката!

 6. 7
  4

  Почва се Парка и Децка Градина, стадион Коматево е за селяните от ИЗГРЕВБОЙС СТОЛИПИНОВО.

  • 5
   5

   деЦка, правописаааа, манго от столипиново

   • 4
    2

    Изречението започва с главна буква, запетаите са поставени не правилно и изречението трябва да завърши със съответния препинателен знак! Ти колко си грамотен, Изгрев бойски лайнар?!

  • 4
   1

   Аз знам, че съм селянин. Аз съм си от Говедарци. Мен не ме притеснява да ме наричат „селянин“, защото съм от село.

 7. 5
  3

  vie ne razbrahte li boko mastiqta kav kur sloji za stadionite nikvi pari nqma da vidite s toq umrql kmet …

 8. 8
  5

  За кой септември става на въпрос?!

  • 5
   6

   Те са 30 дни в Септември. Има ли значение на кой ден? П❤️див ❤️ БОТЕВ!

   • 4
    3

    Олигофрене, не става въпрос за ден, а за кой месец септември! Има 2021-а,2022-а и т. н. години!

 9. 13
  7

  AАми и Локо да пуснат една поръчка за 53 милиона, да се построй за 12 и после да се търси вариянт.

  Ей това папагалите са най-големите крадци в тази държава. Имат 52 милиона дуългове чецхе и сега искта да награбят още 53.
  А народа СПИ!

   • 4
    5

    Разбира ти той от Общинска и Частна собственост! Колкото прасе от кладенчова вода.

 10. 3
  16

  Ей шарани и от двата отбора не разбрахте ли че стадион в Пловдив няма да има че идвате Сите да играете в софето на царско село на стадиона селяци пловдивски или на Лазур или в разград

  • 15

   Az po selski grad ot Sofia ne znam.Da go tura na majka ti 6opkinjata!

  • Мани ни нас, ами я кажи къде в София има стадион, като за пред света?

 11. 20
  20

  ПЪРВИЯТ НОВ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ! САМО БОТЕВ, ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

  • 14
   7

   Ама и на него как ще ва излашкаме само Стоян канара знае как ва да тейба.

    • 3
     3

     Ами то само мъдете ви оставихме! Джурките на 15.05. 19г.ви ги отрязъхме! Евнуси!

 12. 13
  2

  В най-добрия случай разбрахме, а в най-лошият, кога??? Все едно слушаме Самуилов.

 13. 10
  3

  Септември коя година ? Защото гербераската сган няма да изкара до тогава

 14. 6
  12

  Велбъжд 2001, има повече купи и медали от мангалите, МЕТАЛИК 2011,имат по малко от гражданите.

 15. 14
  11

  Каква съдба,паланки и села! Жълти пОтки,съдбата ви е ясна и начертана,а именно цял живот на село,при селската ви- кривоглава-фенска- маса!

  • 10
   8

   мангал гледаи си катуна цигански защото общината ще иска наем за лалута а бай мангал не е свикнал да плаща никога за всичките си 50-60 години мизерно съществуване не сте платили един наем ток или вода

    • 7
     3

     когато си платите таксите за подлеза и нашите 52 милиона са към частни фирми вашите към общината винаги сте били паразити за града нищо хубава няма от вас само зурни кючеци и жоро илиев

     • 4
      5

      Абе, кючеците ги видяхме на кледното парти, те са ви патент. Цяла България знае, че заедно с Луноходец сте най-селските отбори в страната. А и умело го доказвате

  • 2
   1

   Аз знам, че съм селянин. Аз съм си от Говедарци. Мен не ме притеснява да ме наричат „селянин“, защото съм от село.

 16. 17
  7

  53 милиона + досега направеното, какво правите ве? За едно 18 хилядно стадионче толкова пари… В Клуж за тези пари направиха стадион за 30 хиляди.

  • 11
   1

   Е това е България, краде се яко. Фирмите казват, че за 40 милиона ще го построят, ама те пускат обществена поръчка за 53…

 17. 13
  4

  В момента съм в ЦАЙС ЕОП! НЯМА ПУБЛИКУВАНА ПОРЪЧКА за стадион Христо Ботев!!! Часа е 16:29!!!

  • 4
   6

   арх. Райчев:
   Г-н Димитров вече спомена, че вече е обявена поръчката. До 5 дни трябва бъде пусната от АОП. След тези 5 дни тя ще стане видима за всички, които ще искат да участват.

  • 6
   4

   Извинявам се!!! Сега в друг сайт видях прогнозната стойност. Поръчката ще бъде публикувана в Официален вестник на Европейския съюз и затова е необходимо технологично време. Щом бъде публикувана там ще стане видима и в ЦАЙС ЕОП! Наблюдавам …

  • 3
   1

   Ти да не си кандидат, че си толкова нетърпелив?

 18. 23
  17

  Ботев Пловдив купува лиценз за влизане в А група а Локомотив Пловдив се слива с велбъж кюстендил това локо си е Велбъж Кюстендил а Ботев си е Ботев за непросветените от столипиново те първо да се научат да говорят и пишат правилен Български език след това да коментират

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   7
   5

   Неграмотният мангал се опитва да ръси мозък…
   Погледни се бе, шматко!

  • 6
   3

   ГОСПОДИ БОЖЕ, събери си версиите! Може ли да има толкова неграмотен идиот?! Засрами се бе, жълта мастийо! Ти си тръгнал да ме учиш на,, правилен български език“?! Понятието е правилна българска граматика! Разбра ли, крива тикво!

 19. 12
  15

  Е при бай МИТКО ХРИСТОЛОВ, а вие сте Ботевъ 2011 Коматево и със нова емблема, ХА сега жълт брикет и спермояд.

 20. 24
  1

  Само да напомня на пиратите, че Колодрума трябваше да струва 12 млн. а излезе 53 и го строиха 5-6 години! Тук няма да е по-различно. 53 млн. може и да не стигнат накрая? Ако въобще се стигне до довършване на този стадион някога?

 21. 11
  19

  Защо не стане джамия както св София а джамията на центъра в Православен храм стадиона на Ботев Коматево е на 200 метра от циганска махала

 22. 21
  6

  Тея 53 млн си ги измукаха от пръстите въз основа на предварителните проучвания които нямат нищо общо с реалноста. Реалните оферти тепъреа предстоаят и нещо чудно да има такава близка до 25 млн.

 23. 25
  4

  Какво крадене ще бъде.
  Ако не се лъжа Цветан Василев беше казал 23-25 милиона

 24. 22

  kakvi 53 miliona pak kato predi edna godina arhitekta na stadiona kaza che 25 miliona trqbvat za dovarshvaneto na stadiona.
  izmamnici samo se chudqt kak da otkradnat nqkoi lev.

 25. 14
  8

  novite dati pristignaha! tozi ‘proekt’ shte si ostane taka za pokoleniq nared i vie, julti kolejki, sushto shte si ostanete za postoqnno v domatevo!

 26. 14
  9

  Демек, га Тошко белоземски си види ушите без огледало

 27. 8
  13

  Ами лягай си да спиш с Локото! То вие и без това сте свикнали на всякакви кръвосмешения.

 28. 9
  14

  Хахахахахахахахаха 53 000 000 хахахахаха мисля, че този стадион никога няма да бъде довършен! Бойко си заминава и незнам от къде ще вземете пари

  • 10
   7

   Къде заминава, ве чикиджия неземен? Кой ще го смени? Комунягите ли??? Искаш 90% от хората да гладуват ли? Виденовата зима или не помниш или не знаеш за нея. Да ти сера в устата миризлива!!!

 29. 23
  10

  При най-добрия вариант: В началото на септември** 2086г.** избират строител за Колежа!
  Чували ли сте приказката за “ Лъжливото овчарче??“ Колко дати промениха и още колко предстои да променят…Гавра с феновете само и само да си запазят местата…|Позор!!!

 30. 14
  4

  Ако след избора има обжалване още 45 дни и така до безкрай!

  • 25
   9

   Кое Локо,това ли ве-През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”Стига ве,еба си!

   • 8
    19

    А ти на кой Ботев си фен ? На Христоловия ли или този, който е създаден 2010 и играе с лиценза на Металик?

    • 13
     4

     Дай документ, от който се вижда, че Ботев е създаден 2010. Давай, манго, докажи се!

     • 6
      8

      Защо ми да е документ 🙂 то това и дете го знае 🙂 като си много отворен я ми кажи, защо сте с нова емблема и име? Ето то доказателство!

     • 6
      6

      Е при бай МИТКО ХРИСТОЛОВ, а вие сте Ботевъ 2011 Коматево и със нова емблема, ХА сега жълт брикет и спермояд.

Comments are closed.