Оборище започна селекцията, върна си Георги Стефанов

0
347
Георги Стефанов

 

Със селекция в движение продължава лятната си подготовка ФК Оборище. Припомняме, че заради финансовата криза в отбора „войводите” дадоха старт на летните си занимания едва преди седмица, под ръководството на новия треньорски дует Ели Маркес и Георги Иванов – Гонзо.

От „наследството” на предшественика си Танчо Калпаков двамата успяха да запазят в новия отбор само четирима състезатели –

Васил Тачев, Никола Иванов – Шейха, Станислав Георгиев – Дзенгата и местната надежда Мариан Наплатанов. В Оборище обаче отново ще играе пловдивския нападател Георги Стефанов, който вече изкара един период на „Орчо войвода” пред 2 години.

 

 

„Тази година ще опитаме да интегрираме и наши юноши в представителния отбор. 5 момчета от школата вече тренират с мъжете”, съобщи силният човек в Управата на клуба Илия Анчев. На отминалото Общо събрание той трябваше да подаде оставка, но заради организационната, финансова и управленска криза в клуба той в последния момента е решил да смени позицията си и остава в ръководството на Оборище, заедно с другите 7 човека от обновения УС на клуба.

marica.bg