Атанас Узунов „закова“ реферите с два въпроса

14
1356
Атанас Узунов

Най-добрият ни рефер Атанас Узунов зададе някои въпроси пред колегите от Марица към реферите и шефовете им по повод скандалния мач Локомотив Пловдив – ЦСКА. В него арбитърът Ивайло Стоянов подари победата на червените с неотсъдена дузпа и отменен гол на черно-белите. Ето какво написа Атанас Узунов:

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат,но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив-Пловдив и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм,но отново ще сгрешите!!!

Искам да попитам как преценяте кое е наказателен удар и кое не,като 90% от Вас не сте се стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка отправена в очертанията на вратата и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане,дори не го коментирате,но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля,че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви в престощите срещу да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори.

Атанас Узунов

източник: marica.bg

14 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Гол от засада миналата година за локо срещу ЦСКА-литекс.Засада при автогол. Това е част от историята,за която не правиш коментар.

 2. 5
  6

  Алеееееее само Локо але, алееееееееееееее Само Локо Але.

 3. 9
  10

  Наско е много прав.

  Изобщо при нас все професионалисти – Узунов, Гонзо, Крушарски, Бруно…

  А при завистниците от село – Ачо, Гиздаковци, Барековци, селянина д колелото

  СМЯХ!!!

 4. 18
  9

  Точно узуна режеше Ботев и Локо срещу шопите по команда а сега на възмутен се прави

 5. 13
  14

  г-н Узундджи се налага най добър рефер само в черно белите кухи глави сега реве че нямало засада за доко но 1 мач като биха цска-литекс с гол от 1 метър засада не излезе да реве и не върнаха 3-те точки така че спокойно всичко се връща

 6. 7
  6

  Узунов, ти нали бе автор на педерастия та 50 на 50, тия, сегашните не могат да те стигнат и след 100 години.

  • 17
   7

   Ти, оставаш с класиката, да отмени авто гол за засада. Скрий се мошеник. Скрий се!

   • 3
    2

    Бонке, ако искаш се кръсти Sam Dick, но пак ще си говориш сама.
    Самотница

Comments are closed.