Локо Пд показа втората поредна!

132
1721

Отборът на Локомотив Пловдив показа от терасата в общината втората поредна Купа на България!

Черно-бялото шествие с Купата на България на играчи, треньори, ръководители и фенове на Локомотив пристигна в Община Пловдив, където отборът бе посрещнат от кмета Здарвко Димитров и областния управител Дани Каназирева в Заседателна зала. Шествието тръгна от Лаута, предвождано от емблематичния черно-бял трабант, в който бяха президентът Христо Крушарски и административния директор Атанас Узунов. Следваше го откритият автобус с футболистите, треньорите и трофея, както и от стотиците фенове на Локо.

Кметът пожела догодина Купата отново да дойде в Пловдив, а Дани Каназирева пожела още успехи на отбора. Базата си е ваша и няма кой да ви е вземе, заяви още Здравко Димитров. Няколко минути след това играчите на Локо вдигнаха Купата от терасата на Общината, като това не пропусна да направи и клубната легенда Христо Бонев – Зума под бурните овации на насъбралите се долу фенове.

Очаквайте подробности!


132 КОМЕНТАРА

 1. Жълта долна курвенска сган бити сте и унижавани по поляни градини магистрали и къде ли не,черно белият ви кошмар ще е до гроб.Локомотив Пловдив печели купа след купа,медал след медал,участие в Европа след участие,а жълтата селска курвенска сган е по села и паланки потънала в забрава за още 100 години.Накрая на седмицата Пловдивският любимец ще обере и медалите и серете кръв.До няколко години купоносителят Крушарски ще направи първи стадион в Пловдив 3 пъти по-евтин и красив и по-бързо от Гомнежа.Локомотив Пловдив в близките 3-4 години отново ще дигне титлата пред цял Пловдив пред 40 000 на центъра както на 16 май неделя 2004 г.

 2. 4
  1

  На гадните буфири само купи им дават а ние правим дербита с дунав и едвам ходим аферим булттраси ай канари

 3. 12
  1

  Коматевски циганори, и тази купа ли ни подари бате ви Бойко, щото миналата година твърдяхте, че на финала сте се хванали за палците на краката по заповед на Бойко! Тази година и тази купа ли ни подари Бойко? Сган мръсна жълта, аз нямам против да ни броите всяка година и да ни наричате дори марсианци, но да минаваме през вас, като валяк в Коматево и на Лаута и да печелим купа или медали! На вас това ви остава, като утеха…в противен случай вие ще се пръснете от яд, завист и злоба, за това дребната ви жълта душичка търси с нещо да се утешава от насадения комплекс от Локомотив през последните 10г. Честита втора поредна купа на черно-бял Пловдив! Осигурихме си 1г. жълта тишина в града ни!

  • В етническите квартали кючеците не спират

  • А 10, последните 20г са на колене пред великия Локомотив.

  • Ей дядка, ти няма ли най-после да се извиниш на Бруно и Крушарски?! Бонев го направи! Но Бонев има съвест и е локомотивец, а ти?

 4. 2
  5

  Ако бяхте минали през Столипиново, към шествието ви щяха да се присъединят поне 5000 локофена.

 5. 2
  7

  Я си занесете купите в кюстендил където им е мястото

 6. 11
  1

  Жълтите индианци от Куматево броят ли броят.Броят седалки, зрители, фенове. И най- важното: броят купите и успехите на ЛОКО.
  И догодина пак си бройте, гледайте времето, изчислявайте колко нови купи ще вземе отново ЛОКО.
  Такава е жълтата съдба- да гледат завистливо чуждите успехи.
  Ами що не се напънете и Вие- работете, развивайте си клуба.Но не- селски интриги и индианска завист.Вечно гонят някого- сега е палийски , после ще е Самуилов.Тъпи и криви жълти кратуни.
  ЛОКО пак в Европа те- в Куматево.
  И завист…завист…завист!
  Мъка, огромна жълта мъка!

  • 2
   7

   Ако искаш да си броим успехите. Щото нашите са повече. За феновете е ясно, вие сте една шепа в Пловдив.

   • 4
    1

    Селски, с тези темпове след десет години Локомотив може да има повече купи, титли, медали и успехи. А, като знаем вашите фенове – суперфаворит за спечелване на купата – 15 000; гарантирана загуба – 0.
    Интересно когато вече не можете да броите успехи и фенове, тогава какво ще измислите да се изкарвате много велики.

    • Тогава ще си останат с утехата, за циганите, и че били повече от нас.

   • Нямате живи свидетели на успехите по времето на комунизма . Оттогава постоянно сте хванати за палците

  • 6
   1

   Кой го каза, време е да се самообесиш помак злобен

 7. Локоооооооомотивввввввввввввв ще победиииииииииии Локомотттттттттттттив ще победииииииииииииииии. Локоооооооооооооомотив той е вечен, Локомотиииииииииив ще победииииииииииииииииии и всички мошно. Лооооооооооооооокоооомотив щеееееееееееее победииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Лооооооооокоооооомотив Ще победииииииииииииииииииии

 8. 13
  1

  Пичове не им обръщайте внимание – клетите, едвам извоюваха стадион след 7,8 години, ние го постигнахме за 2 месеца. Достигнаха една купа след 30 години, ние за две години два пъти я печелим и то с директна битка срещу тях.

 9. 8
  3

  Не мога място да си намеря от няколко дни 🙁 Блъскам си главата в стената всеки ден, но не минаава уааааа. Как можи смачканити буфири да вземат 2 поредни купи и завинаги да влзенат в историята на Пловдивския футбол. Бах мама му. Нийй сме най-стария отбор в България след Дунав Руси, дете се вика Бойко не ги ли гледа тия нища уаааааааааааааа. Ари да ни даде една купа пак на нас, чи са изядем от вътре уаааааааа

 10. 5
  13

  Честита 2ра купа! Победителите не ги съдят, но…. Историята не може да промените. Първи сме в БГ, доказано повече фенове. това, че сме селяни, помаци е ваша измишльотина. Селяндурщината, циганските мурафети, помашкото ви поведение, потурнашката ви зависимост се отнасят за повечето ваши фенове. На колко от вас коренът, т. е. поне 3 поколения е от Пловдив? Бабите, родителите ви да не са се пръкнали тук, нали са от близките села и родопски паланки. В целия ни град има хора от цяла България, не значи, че са изроди, напротив, нормални, читави хора.
  Комплексът БОТЕВ – ВИНАГИ ЗА ВАС!
  Поздравявам моите приятели локомотивци! Честито!

  • Когато говорим за провинциалният манталитет на жълтите, не използзваме селянията като географско понятие. Даже е ещо по-зле някой да изтъква, че е роден на пъпа на Пловдив, а се държи като най-долните селяни. В Пловдив в миналото е имало Филибелии и Кюнлии и това не са географски понятия а въпрос на поведение и манталитет. И не само в миналото – сега е същото.

  • 2
   1

   И как е „доказано повече фенове“??
   На полуфинала със същия отбор бвхте под 100 човека, а ние, средата на ПАНДЕМИЯ, изкупихме всички билети!!!
   Много хора като Бонев, баща ми, аз и много приятели не отидохме.
   Доказано е, че сме 2-ри по публика, а вие сте едва пети и то статистиката е без последните ви мачове на които нямаше и 30 фена.
   Защо лъжете? Толкова ли е важна за вас тази лъжа? Защо? СЕЛЯНДУРЩИНА може би?

   • 2
    1

    Комплекса ЛОКОМОТИВ есилно е засегнал малкото останали фенове на БотяфЪ на Планетата на маймуните в Коматево

  • хаха А ако нямаше корона, щяхте да сте милиони

 11. 13
  3

  Скапани жълти подлоги,ние след време ще има какво да разказваме на децата си и внуците си,за успехите на Пловдивският любимец,а вие примати за какво ще разправяте на вашите-мъка и само мъка.
  Колкото и да ви боли,цяла България вижда,кои са истинските обичащи фенове,кои са придошлите в Пловдив!Колкото и да се пънете пловдивчани няма как да станете!
  Защото ти може да избягаш от селото,но селото от теб никога!!!

  • 2
   6

   Тежко и горко на Пловдив! Град от 1936-а година. Да ви имам и македонската история и самочувствие. И на Циганския Великден, вместо да празнуваш, пак ще проклинаш и одумваш я Коледа, я Християнския Великден. Циганска работа!

  • 3
   8

   Пловдивски любимец е извадка от пристрастен журналист и се отнася за друг отбор.Циганите сте царе на измислиците.Беси,ювентинци,смърфове,това е само част от мангалщината ви.За това навсякъде и винаги ви посрещат с цигани,цигани,цигани.Мургави,не къпани идиоти

   • 6
    1

    Мявкането е от минарето на джамия Изгрев бойс в Столипиново!

   • И олекна ли ти … щото имам да ти кажа нещо… Тошкоооо ще е прегърне ще прегърне х@я ни … После знаеш кво следва …честита поредна на всички черно бели 🏆🏆

  • Точно такка, Вълчо. България видя колко са ботевистите – 15 000 и колко сте вие – 5500. В Пловдив сте в пъти по-малко от нас – факт!

   • Абе факта е, че ви опънахме без вазелин пред цяла България.

 12. 8
  20

  Бахти мощното шествие от 500 човека. Ударихте ни в земята, циганки.

  • 19
   3

   Гледай да не се пръснеш и да умреш от яд.Локо си направи сезона.Мисли за фатмашкия ти отбор

   • 5
    15

    Трудно мога да се пръсна от яд знаейки, че ние сме отборът с 3 пъти повече фенове в Пловдив. Вие сте малкото Локо, втория отбор на Пловдив, отборът на малцинството. Радвайте се, сега ви е паднало.

 13. 6
  15

  4erno beli kurvi..tova li sa fenovete..500.600 4oveci..toca savi fenovete.vinagi ste vtori vav plovdiv1912…

  • 14

   Гледай да не се пръснеш и да умреш от яд.Локо си направи сезона.Мисли за фатмашкия ти отбор……

  • 13
   3

   Колкото повече ги биеш,толкова по тъпи стават,селски криви кратуни кво да ги правиш…. Миии, пак бой да ги поизправим малко

 14. 10
  25

  Баси мангалите има няма 500,600 човека празнуват.Ама и те се чудят какво няма ги циганите нямат и фенове ужас това не е истина.
  До кмета всички мерки за обезпаразитяване след тази сбирщина наркомани ,че да няма огнище на вируса във вторият по големина град.
  И въпрос как допусна да се появяват на центъра на градът пия бацили ?
  Зико ти каквъв си такъв кмет бе човече.

   • 2
    8

    Човека си пие ракията и се забавлява тоя малоуник го обижда абе циганино грамотен кои клас си завършил ти,че и забележки правиш…..малоумник.
    След тези две купи идва разпад на черно бялата разпоретина и дано правителството разбере,че такива ненужни отбори не трябва да съществуват.

  • 16
   3

   На такива като теб им казват, че са илитерати т. е. неграмотени! Доколкото до циганите, вашият фен клуб в центъра на Столипиново Изгрев бойс наброяват над 42000 хиляди, за какви цигани пишеш, бе мършо! Тръгнал да брои, ти числата не познаваш, крива и празна тиква!

   • 42,000 хиляди! Достатъчно за числа и цифри! Седни си слаб 2!

    • Олигофрене, тази запетая защо си я сложил след 42-то?!Нови правила ли има в граматиката, А неграмотнико?!

  • Гледай да не се пръснеш и да умреш от яд.Локо си направи сезона.Мисли за фатмашкия ти отбор…

 15. 13
  2

  Жълти курви минута е много на поляната ши ва убиим

 16. 16
  5

  ДОБРЕ БРЕ ДЖАНЪМ, АМИ ЗА НАЗИ – ЖЪЛТИТИ МУШМУРОЦИ НЯМА ЛИ ПОНЕ УТЕШИТЕЛЕН ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА шейСЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ. НЯМА ЛИ И НИЙ ДЪ СЪ СЪБИРЕМ НА КАЛНИЯ ПАРКИНГ. / ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ – ХОДЖА ОТ ДОЛНИ ВОДЕН ПИТЪМИ./

 17. 18
  4

  15.05.2019! Тази комбинация от цифри казва всичко за миналото,настоящето и бъдещето на футбола в град Пловдив! За селата около града- незнам

  • 8
   14

   15 на 5 показва точно това всъщност. Всичко за миналото, настоящето и бъдещето на футбола в град Пловдив!

  • Много кипи-пейс бе! Да бяха измислили поне малко по-различно шествие от това на Отбора на Пловдив! Ама то трябва акъл, креативност, а не само чалготеки в Столипиново!

   • 9
    1

    В Столипиново чалготеките маанета та, гюбеците започнаха, когато Челсито(Бог да го прости) основа Изгрев бойс ФК! От този момент всичко това стана традиция, показваща същността на жълтата сбирщина именно циганско-мюсюлманския бит!

    • 2
     9

     Две имена както винаги за теб, боклук:

     ЗЕКИ БАЙРЯМ

     ЛЕВЕНТ НАЗИФОГЛУ

     ….и Зулума с пълни с баклава бузи…

 18. 17
  6

  Пичаги станало е чудо….Стоян канара се е барнал с Локо фланелка пече кебапчета и кюфтаци в кръчмата в Стряма……поканил е цялото село и по уредбата пее мощно…… Само Локо але с цялото си сърце аз обичам теееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

  • 2
   7

   ….а Стикса му е лапнал кебапчето и смуче ли смуче. Гладен Стикс!

 19. 19
  4

  Да си жълта селска курва не разбрахте ли ,че от злоба и яд не се постига нищо даже напротив връща се , като бумеранг драги ми смехурковци

 20. 17
  2

  Двама папагала свиха една топка от Цска. Всички, които гледаха мача го видяха, а индианците отново станаха за смях. Ще я показват като трофей от битката с бледоликите.

 21. 9
  12

  Ба си вааа Локото показва втората КУПА , а ние на Тоско ТРУПА пуууу да си ебем майката канаро-кюнлийска!

  • 4
   7

   Да пукнеш ти и цялото ти семейство в кански мъки ! Цигани да пикаят на гроба ти умрял лепилар

  • 15
   2

   Малоумник,преди всичко сме българи!!! Каквото пожелаяаш,това ще получиш! Кур за мръсните гърчоля и такива изроди,като теб! България над всичко! П.С. към всички нормални фенове на Локо : Честито пичове! Дай боже още щастливи моменти за пловдивските отбори!

   • 5
    3

    Това е Стикс – той не е нормален по принцип, така че няма как да е нормален фен. Утайка, отритнат от всички – ботевисти и локомотивци. Самотен, нещастен отпадък на обществото.

    • 6
     2

     Анонимко, голяма любов храни към Стикса?! Сигурно яко те чука, а жълт педерюнгел?!

     • 3
      1

      Мухльо, на теб пишлето ти освен с Мара Шепова, с друга не се е срещало, че и да чукаш чак… Дай по-спокойно, всички те знаем що за мишка си. Като всяка мишка обаче добре се криеш.

 22. 31
  3

  Любов – Л !. Това се казва Любов – погледите на феновете, сълзите след финала. Безсънните нощи и пътувания след поредната загуба 3, 4, или 5-та. Въпреки всичко и всички ние Винаги пеем Винаги с Вас. Ето това е разликата между нас и всички останали. Любовта е в идеята, в духа, в чистите помисли и битка докрай. Любовта не е подарена Купа, титла, медали или нов стадион. Любовта е да изпитваш радост и тъга със своите братя. Люботва е да пееш Винаги с Вас след като си загубил с 5:0, съдията те е ощетил , отборът е играл слабо, но въпреки това е дал сърце и душа за черно-бялата фланелка

 23. 12
  3

  Феро храста какво прави сред феновете от уважение ли е дошъл или да пипне купата защото май никога не е докосвал такава за един приятел питам

 24. 17
  2

  Ооооооооооооооооооо Локоооооооооооооооооо Плооооооооооооооооооооооооооооооооовдиввввввввввввввв За нас си всииииииииииииичкооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

 25. 15

  Некъ си праат кефа пред общинатъ аз ся уд яд пак ши мабия ленчиту ва да са еба в жълтия гъз вмирисън

 26. 25
  6

  Наздраве, Пловдив!!! Пловдив празнува, поредната купа, спечелена от отбора на Пловдив!!!

  Жълтите аллахакбари да го духат!!! Комплекса и кошмара Локомотив Пловдив ще ги преследва винаги!!!

  Само Локо! България празнува!!!наздраве!!!

  • 4
   18

   Какъв Локо пд ве гейбандит,я виж-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
   Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
   управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО МУ в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;“Ъъъъ?

   • 14
    1

    Гледай да не се пръснеш и да умреш от яд.Локо си направи сезона.Мисли за фатмашкия ти отбор.

   • 8
    1

    Мухльо, ми 2011 г. Металик Сопот без държавен вестник ли стана ботевЪ, А мършо жълта?!

   • 12
    4

    300 000 пловдивчани са фенове на Локомотив Пловдив. Да, може и 4000 да има от ромски произход. От 300 000 е нормално

    • 2
     5

     хахахаахахахахахахах

     викайте доктор Дулитъл

   • Не! Категорично Не! 42000 хиляди в Изгрев бойс Столипиново!

  • 5
   7

   Пловдив е само на един едиствен отбор и той се казва Ботев.
   Пловдив има само 1500 фена на Локомотив другото е добавка от цигани арменци и всякаква друга мешавица.

   • 7
    2

    Корените на Локомотив са 100 % пловдивски, за разлика на ботевЪ на които са от село Харманли околия Хасково!

 27. 6
  17

  И ОТНОВО ОТ СТАДИОНА НА ДЖИПСИТАТА
  ЛЪХАШЕ НА НЕЧИСТА ПОТ
  И ДИВА ОМРАЗА ,
  ДОКАТО СЕ ОПИТВАХА
  ОТЧАЯНО ДА УБЕДЯТ НЯКОГО СИ ,
  ЧЕ БИЛИ ЛЮБИМЦИ НА НАРОДА …

 28. 12
  23

  УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА В ПЛОВДИВ, ВРЕМЕ Е ДА ВИ БЪДАТ ПОВТОРЕНИ НЯКОИ ИСТОРИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ФАКТИ, ЗА ДА СПРЕ ПРИПОЗНАВАЧЕСКАТА ШИЗОФРЕНИЯ НА ФЕНОВЕ-НАРКОМАНИ С ХАЛЮЦИНАЦИИ ЗА ПЛОВДИВ:
  1. Годината е 2003 – ФК ‘Локомотив’ Пловдив е унищожен и закрит от собствените си фенове, без дори да е във фалит, световен прецедент!!! Всички фенове-наркомани на унищожения отбор се ПРИПОЗНАВАТ във ФК ‘ВЕЛБЪЖД-ЛЕВСКИ’ КЮСТЕНДИЛ. ИСТОРИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ, ВОВЕКИ ВЕКОВ, НОВИЯТ ФК НАРКОБОС КЮСТЕНДИЛ НЯМА КАК ДА Е ПЛОВДИВСКИ, ТЪЙ КАТО ПЪРВАТА МУ РЕГИСТРАЦИЯ Е В КЮСТЕНДИЛ!!! ПРОСТО Е ПРЕИМЕНУВАН, БЕЗ ДОРИ ДА МУ Е СМЕНЕН БУЛСТАТА!!!
  2. Годината е 1998 – ФК ‘БОТЕВ’ ПЛОВДИВ е преобразуван в АД. Истинският наследник продължава да съществува без да се състезава, с финансови дългове, а новото дружество се състезава до 2011 година, когато фалира под властта на Митьо Селския. Годината е 2011 – дълговете на оригиналното дружество са отпаднали по давност. ИСТИНСКОТО ДРУЖЕСТВО ФК ‘БОТЕВ’ ПЛОВДИВ Е ВЪЗСТАНОВЕНО!!! В НЕГО СЕ ВЛИВА МЕТАЛИК СОПОТ, НО НИКАКВА РЕГИСТРАЦИЯ НЕ Е СМЕНЯНА ИЛИ ПРЕОБРАЗУВАНА. ИСТОРИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ, ВСИЧКИ ДРУЖЕСТВА, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ФК ‘БОТЕВ’ ПЛОВДИВ, СА САМО И ЕДИНСТВЕНО РЕГИСТРИРАНИ В ПЛОВДИВ, И СЕ ЯВЯВАТ ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ НА ФК ‘БОТЕВ’ ПЛОВДИВ!!!
  О КЮСТЕНДИЛСКИ ПРИПОЗНАВАЧИ ПРОСТИ,
  В ПЛОВДИВ ВИЙ ВОВЕКИ ВЕКОВ ОБРЕЧЕНИ СТЕ ДА СТЕ ГОСТИ!!!
  ЗАТОВА И ВСИЧКИ РОМИ СА ЗА ВАШИЯ ОТБОР, ЗАЩОТО И ТЕ СА КАТО ОТБОРА ВИ – НАРОД БЕЗ ЯСНА РОДИНА!!!

  • 21
   2

   Гледай да не се пръснеш и да умреш от яд.Локо си направи сезона.Мисли за фатмашкия ти отбор.

  • 7
   3

   Селски, ако за теб любимият ти отбор е един Булстат, значи посредствеността в която е затънало всичко жълто, скоро няма да си тръгне.

   • 2
    6

    О, колко сърцераздирателно! Един Булстат!

    Хаха, кюстендилци прости, обречени сте в Пловдив да сте гости!

 29. 6
  15

  Шепа цигани на стадиона, шепа цигани пред общината!
  Емиии циганска работа!
  Малцинство са си и това е!

  • 13

   И петата закъса в селските ви пърдялници

 30. 4
  13

  ПЛЕБСА ВИНАГИ Е БИЛ ОТ локо ,
  ОТСЕЧЕ АВТОРИТЕТНО ШЕБЕКА ДОКО .

 31. 24
  4

  Всички помаци който плюят по долу,им подарявам еднопосочен билет до Солун

   • Благодаря за отговора циганино. Пребройте се.

    • 6
     1

     жълТУРСКА черна курво, що не ходите на мач на националите навън бе,смешници? Да не би случайно буферите и говедата,че и марулите да ви спукат фесовете от бой? Защо бе, анал изкъртен? Защо не ходите на мач на България в Европа? Нали „уж“ сте големи българи,спермояд смешен!

     • 2
      6

      ЛЕВЕНТ НАЗИФОГЛУ

      ЗЕКИ БАЙРЯМ

      Това е историята на Локо

 32. 20
  6

  За пореден път се доказа, че Пловдив е черно-бял!
  Въпреки пандемията, пловдивчани отново в пъти повече от турците и циганите от околията на шествие!

  • 2
   12

   Ти що не си на шествието ,чекиджия?Черно-бял ама с 10 000 по-малко на финал и с 2000 върнати билета на следващия.И какво ми се хвалиш с това шествие?500 човека сте ,ама ходите раздалечени да изглеждате повече.

  • 1
   7

   Като рече нещо за турци виж тук-Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.
   „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство, само за да се харесаме на малката групичка, която определено не може да се отъждестви с десетките наши привърженици,”

 33. 6
  16

  Лудницата е оцветена в черно – бяло .
  Крушарски се извика на умряло …

  • 11
   1

   Жълти евнуси! На 15.05. 2019г.ви отрязахме мини пилинцата! Скво ще ебеш жълта проститутко! На терена и поляна вечно сте набити и наебани!

   • 1
    1

    Пожелавам ти един ден да се окажеш на поляната. Ама надали…

 34. 24
  6

  САМО ЛОКО!!!!!

  Догодина – ТРЕТА ПОРЕДНА!!!

 35. 18
  6

  ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  • 4
   11

   Психар вместо да ходиш да си подкрепиш отбора… Пишеш пред компа…

Comments are closed.