Крушарски: Пиргата си е дуспаджия, а Луков е номер 1

6
297
Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски вече се надява неговият тим да подгони шампионската титла след двете поредни Купи на България.

„Бях сигурен, че купата е наша и няма да я изпуснем. За Локомотив проблемът е да набере инерция и като му из­пуснат спирачките, нямат спиране. Треньорът направи тактическата смяна, с която блокира съперника. Мачът с Лудогорец не може да се кажа, че е загуба, защото ние бяхме решили да видим какво прави втората смяна, за да видим кой, накъде, защо и как. Досе­га по 20 минути не можеш да прецениш дали става или не“, каза бизнесменът пред БНТ.

Христо Крушарски допълни, че за него двата финала срещу Ботев и ЦСКА са били еднакви.

„Смяната на вратарите не е риск. Луков доказа, че е номер 1, а Пиргата знаете с кол­ко спасени дузпи ни класира миналата година. Той си е дузпаджия. Тази смяна повлия психически на ЦСКА. Говори­хме по тази тема и Бруно Акрапович го е решил в последния момент. Даже Илко Пиргов нямаше време да загрее. Занев пък е направил психическа атака на Момчил Цветанов, но той успя да запази самообладание и вкара. Не очаквах чак толкова бързо да постигнем успехите. Аз съм човек, който планира не­щата. Сега остава шампион­ската титла“, добави собственикът на Локомотив Пловдив.

6 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Крушо взе да си говори ей-така колкото да се намира на работа. Значи единия му вратар бил велик , ама другия и той такъв! Нещо като “ извади го по-навътре “ Общо взето минава за чешит
  ама е доста далеч от класата на Венци Стефанов…Оня е направо – култов!

  • 3
   1

   И яс искъм дъ га извада питата ама тя се по-навътри влява дагуевъ.

   • Ти иди да ти видят главата на скенер. Басирам се,че мозъка ти бъка от червеи като петата на твоя кумир Ожболд която вече се вмириса от употреба.

 2. 4
  2

  Берое на Мартин Камбуров захвърли локо на боклука .

Comments are closed.