Селекцията в Ботев: Набелязани са 9 чужденци!

67
4074

В Ботев Пловдив са подготвили селекция от 9 чужденци! С някои от тях ръковдните фактори вече са влезли в контакт, но към този момент завършили преговори все още няма!

По информация на PlovdivDerby.com треньорското ръководство възнамерява да направи изцяло нов отбор. Дали това предстои да се случи ще стане ясно по време на трансферния прозорец! Канарчетата вече подписаха с Виктор Генев, който се очертава да е единствения българин. Не е изключено, ако някои от набелязани чужденци откаже, то резервният му вариант да е българин! Все още не е ясно, как и дали сътресенията в ръководството ще се отразят на плануваната селекция! Почти сигурно Тодор Неделев ще напусне, след като сам заяви, че смята, че времето му за нов трансфер в чужбина е дошло! Другият сигурен напускащ е Сашо Тонев, който отдавна си е уредил трансфер. Едно от имената за бъдещата селекция, което излезе на яве, е Даниел Кайзер! Дали обаче Ботев се нуждае точно от вратар е друг въпрос! Със сигурност канарчетата страдат от липсата на футболисти почти на всички постове, като липсата на поне двама централни нападатели е очевадна.

67 КОМЕНТАРА

 1. Този борд всички вън. Как един с акъл не се намери там. Ще ми докарате треньор, който няма завъшен сезон. И тоя паляк да ми води сульо и пульо. Тези чужденци да не са от Малта и те? Подбирайте разумно че феновете бая ви плюем в момента.

 2. 2
  10

  Най – добре пак да ви закрият. Насила ви мъчат.

 3. 1
  10

  А на локото се смеете за чужденците, тъпи кривоглави. Дойдохте на нашето, че с българи не става, тъпаци.

 4. 3
  9

  Празниците нямат край. Индианци елате днеска пред общината да се снимате с купата, ако имате автобуси от село де 😂🙃😂

 5. 11
  1

  След нощна смяна идва ред на кофите.После изкупуване на черно бяла техника.Цигански живот.Нали станиславе.

  • 7
   1

   Мърков не работи. Краде от пенсията на баба си и чака мама и тате да го хрантутят.

   • 1
    6

    Бонке, пак си говориш сама.
    Не ни разказвай живота си. Ние знаем, че е жалък

 6. 4
  4

  Защо 9 чужденци, имате трима =12, нали храста каза че ще набляга на юноши, или той имал предвид за чужденците за юноши, пак цигански номера и селски тарикати.

  • 9
   2

   Привърженик на отбор с 19 чужденци, пита защо гледаме 9!!! И сметката като на гладно циганче-кой е казал че ще вземем всички 9 от тях. Търсим добър Ц.защитник и Ц.нападател. Максимум двама.

   • 1
    8

    Манго, ами ако и 9 са готини като тебе ще ги вземат бре Ганчо.

    • 4
     1

     Може да са готини за тебе. Ако е така ще им духаш както духаше на Мезето. Само вие събирате мангали. Мангали при мангали ходят.

 7. 2
  5

  шейСЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ – АРХИПЕЛАГ В ГЬОЛА ДО СЕЛО КОМАНЧЕВО.

 8. 2
  5

  НЕ СА 9 , 10 СА И ВСИЧИ СА НАЦИОНАЛИ НА шейСЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ.

 9. 13

  „Дали обаче Ботев се нуждае точно от вратар е друг въпрос“

  Абсолютно се нуждае. И двамата вратари са изключително посредствени. За нивото на първа лига Кайзер е класа.

  • 7
   1

   Пич, с тази отбрана, как успя да прецениш качествата на вратарите? Ставаш смешен. С едно голобрадо момче в сърцето на отбраната, с Бандата който по принцип никога не е бил централен защитник, с два бека които не знаят с кой крак да ритнат (иначе са сърцати, не отричам), с тотално износения Лъчо и сърцатия но скован Терзиев, всяка атака вещаеше гол в нашата врата. Как вратарите да ни спасят, дори Кайзер ще е безпомощен, ако гореспоменатите 5 човека останат титуляри.

   • Напълно си прав вратарите са за резерви другите също резерви

    • 2
     2

     Ако привличането на Кайзер ще ни струва оставането дори на един от тези които изброих (без Работов) аз съм мерси. Радо, Марин, Фичо и Бандата стават за резерви, Лъчо е свършил. Не намерим ли титуляри за тези постове, никакъв Кайзер няма да ни свърши работа. Отделно ти трябва заместник на А.Тонев, нападател…..Шопов ще замести Тошко, Тонев ще замести Лъчо, а останалите? Вратаря ни е последна грижа.

     • 1
      2

      А ти ще заместиш Храста, Бонке

  • Шопов, Тонев, Работов вече са титуляри. Бонев, Чернев, Пройчев, Стаменов, Ив.Василев…..винаги в групата за мача, до тук 8 човека. Искаш ли още?

  • 7
   1

   Не селска, а циганска работа! За 8 години нямате един ваш юноша. Митко е последния мохикан и той е пред пенсия. Лудогорец играе с повече Българи от вас.

   • вие като имате защо са ви 9 чужденци?
    да не би да е защото сте дънни риби и най-слабия отбор на А група?

 10. 9
  2

  Като чуя за такава бройка и съм наясно, че нищо няма да се получи. Първо трябва да се изчистят готвачите, саботьорите, интригантите и мързеливците. Споменава се С. Тонев. Ама само той ли е? Къде са Балтанов, Терзиев, Филипов, Вутов, Ничев и други, които отдавна са за чистене? Как ще подобриш атмосферата , как ще изискваш професионализъм, когато тези ще саботират всичко? Щяли да предават опит? Кой опит? На готвачи, на саботьори, на интриганти? Ако са толкова добри, ще искаме ли да ги гонят? Кой не иска да има добри футболисти? Добрите футболисти носят успехи. Къде са нашите успехи тази година? Бият те всички от първата шестица, падаш и от аутсайдери, никой не вижда потенциал в отбора. Най трагичното е, че не виждаме раздаване на терена, старание, чуство за отговорност. Тези хора губят наред и всеки път говорят така, сякаш някой друг им е виновен. Не се посвениха да сготвят най успешния треньор в новата история на Ботев! И Самуилов ги държи, подновява договорите им. Това е твърде неразумно. Той, като собственик, трябва да постави въпроса пред треньора със задача да бъдат подменени тези хора. Треньорът трябва да знае, че тези футболисти, след като са сготвили двама треньори, въпрос на време е да сготвят и него! По добре е да вземе нови, по неопитни, но гладни за футбол футболисти! Така, че да очакваме, че най накрая ще се получат нещата!

  • 6
   1

   Шопов-Работов-Д.Тонев, около тези момчета трябва да се прави отбора !Какви са тея 9 чужденци ! Дане би италианците от 2009 да си идват обратно ?

  • Става въпрос за наблюдаване на 9 чужденци, а не за тяхното привличане! За да избереш 1 или 2, е необходимо да видиш една дузина.

 11. 10

  Отдавна беше време да се заговори за чистка в отбора, за свежа кръв, било то от школата или от другаде. Този отбор в този си вид и физическа подготовка, ако беше изпаднал сега, нямаше шанс да се завърне скоро в А група. Неделев се нуждае от истински отбор с амбиции, и с истински лидер, защото отбор без амбиции и топ изпълнители, е “идеално” място за затриване на таланта му, а и Тошко няма психиката на лидер. Тошко е ярка звезда, и може да блести в отбор със звезди, но не е слънце и не може да огрее тъмния небосклон!

  • Ще трябваше и ние да търсим купувач на лиценза ни, някой като Велбъжд Кюстендил.

 12. 11
  3

  Андрейчо,тази „партенка“сам ли я измисли или някой ти я каза?Накратко,новото ръководство трябва да изрита такива „новинари“като теб,Пчелата,Генов и сие поне на 10 метра от оградата на базата!!!Информация само от пресаташето на клуба , за всяка невярна информация от ваша страна и за свободията предоставяна на всякакви дебили и олигофрени да плюят по клуба от форумите ви недопускане до базата изобщо…нито на мачове,нито на тренировки,нито за информация!Приятна вечер.

  • 3
   2

   Накратко, новото пък и старото ръководство трябва да дава навременна информация, за не се раждат партенки!! Ако не беше този форум, където хората да изразят възмуждението си, ръководството нямаше да си мръдне пръста и да се опита да обясни (без)действието си. Най-лошото беше дългото мълчание, което оглушително кънтеше, след всеки един безобразен мач!

 13. 8
  2

  Кой ги е набелязал? Кой ще ги доведе? На местото на кои футболисти? До тук разбрахме само, че А.Тонев напуска, което не е най-доброто решение, но то е негово. Кои други напускат? Според мене, на футболистите на които няма да се разчита, трябваше да им бъде съобщено вече, а те не са един и двама. Има,е ли бюджет позволяващ да привлечем футболисти с опит и качества??? Въпроси на които никой няма да ни отговори, защото нямаме спортен директор или треньор, който да има топки да отговори. Бордове, директори, комитет за връзка с обществеността….но не и човек отговорен за спортната част.

  • Дори и директор на Завод за сламени шапки имаме.( Взаимстван лаф от бат’Венци)

 14. 11
  3

  А,бе гнусни миризливи лайнутски цигани какво правите в нашия форум. Ходете в столипиново да гледате как шибат жените ви

  • 3
   5

   БотевЪ се намира в раьон Източен, чиито жители са 40000 цигани

   • САШЕ КЪДЕ е раЬОн………..егати квартиранта в пловдив си готин …..гивай си гивай

  • 5
   7

   На юношките бат Стоян канара им набива петата в Стряма ва да гоейба.

 15. 8
  17

  15.05.2004 – Локомотив ПЪРВИ, Ботев ПОСЛЕДЕН! Локо ШАМПИОН, Ботев ИЗПАДА!

  15.05.2019 – Локомотив печели исторически финал за Купата срещу Ботев след фамозен гол с пета на Ожболт!

  • През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”Това е…аха!

 16. 8
  4

  Ботев се нуждае от вратар, но по-добър от Даниел Кайзер.Нуждае се и от хора за доста други позиции като централен нападател и бекове, а не на последно място и от добри халфове.

 17. 17
  4

  Ееее За Сашко Тонев ще ми е много мъчно ,баси якия футболист за две години е уцелил вратата 10 пъти Къде си е уредил трансфер …в Хебър ?

  • 2
   8

   Уцелил или не, поне има хъс и стреля. Удара му е топовен за разлика от този на Лъчо или Вутов, скоростта в пъти по-голяма от тази на целия отбор. Да, не винаги улучва, но и играта на отбора не е такава, че често да го извеждат на стрелкови позиции. Винаги сам трябва да пробива и да търси позиция за удар. Както и да е, ако аз решавах, щях да го задържа.

 18. 23
  23

  Жълти курви, какво стана с великата школа, българите и т-н???
  Няма по-гнусна сган от жълтата!

  • 12
   24

   Искаме и ние отбора ни да е велик и голям както отбора на Пловдив Локомотив Пловдив
   С малките педали и травестити от школата ставаме за смях.

   Нормално да се водим по-големите, както е отбора на Локомотив Пловдив!!!

   • 22
    12

    На кой Пловдив бе селяндур ? Вие сте толко 10 тина хиляди човека преко сили !
    Вие нямате мач да сте били повече от 4 000 със все евопейските мачовете като домакини СМЕШКОВЦИ

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     Турците и циганите от околията бяха по-малко от пловдивчани на финала в сряда когато ебачите им от Разград им подариха купата…На гостуване в Пловдив ходят по 30 мангала, на домакинство на село ходят по 50, иначе си отварят турските човки…Жалка история.

     • Феновете на „Локо“ (Пд) искат жена за президент.
      Галя Топалова да стане президент на „Локо“ (Пд) като компромисна фигура. Това са поискали феновете, които се срещнаха в събота с кандидат-купувача на клуба от Турция Левент Назифоглу. Бизнес дамата е омъжена за Зеки Байрам, с когото държат фирмата за превози „Етап-Адрес“. Той пък е ортак с Назифоглу.Атанас Узунов -„феновете се съгласиха новите турски собственици да поемат отбора,но негов фиктивен президент да бъде Галя Топалова.Ние се съгласихме“Хахахаха.

  • 1
   1

   Има!
   Миризливи мангусти!
   Вие сте недостижимиииии

  • 1
   1

   пловдивчани – КВАРТИРАНТИ СТЕ БЕЗ ДОМ ДО 1980 ……………..

 19. 15
  11

  Юношите това, юношите онова и сега 9 чужденци. Евала Самуилов, евала Ферарио! Дейба и боклуците, всички вън!

  • Тъп си като даул!Наблюдават девет,а не ще вземат,тропчо смотан!

 20. 11
  9

  Ко стана с юношите-черешки? Монтана,Поморие и т.н. Казвах аз , ама….

 21. 15
  7

  Няма лошо, нека се върне Кайзер и да имаме двама добри вратари, а не както е в момента единия да е само на заплата. Ако ръководството намерят 2,3 чужденци над средното ниво + шоколаров и Генев с които подписахме + Слави Шопов, Тонев и др малки мисля, че сме къде къде по добре от сега.

  • 1
   12

   Кайзер не е кой знае какъв вратар.Трябва ни по-добър.

 22. 13
  10

  Ай стига ва пак ли жа мачкаме наред ва да гоейба и сега бат Стоян канара дава тон за песен….оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

 23. 8
  6

  Mnogo mi e interesno tozi kuc Kon SASHKO Tonev kude shte igrare. Tozi nqma neshto, koeto da ne moje da izpusne

  • 12
   12

   На юношките жа им бийм по една пета и кой от дека я ва да гоейба.

  • 7
   7

   Подписахме договори с тях и ще разчитаме основно на тях.

Comments are closed.