СНИМКИ: Спартак стартира подготовка. Привлече Йордан Минев и нов кондиционен треньор

8
1319
Спартак стартира подготовка, 02.07.2020

Спартак започна подготовка за участието си в първенството на Трета лига, което започва на 8 август. Стефан Учиков изведе 16 играчи за първото занимание.

От понеделник към отбора ще се присъедини и опитният Йордан Минев, който е играл за Хебър, Беласица, Родопа, Ботев Пловдив, Лудогорец, Царско село и Витоша Бистрица. Бил е шампион на България и носител на Купата и Суперкупата на страната.

Спартак има и нов кондиционен треньор- Николай Николов. Николов е два пъти вецешампион на Балканите на 400 метра, многократен учстник в Купа Европа, участвал е и на Европейско младежко първенство до 23 г.

Президентът на клуба Динко Миленчев разговаря с момчетата преди заниманието и им пожела да продължат с победите и в Трета лига.


Ето и групата на първата тренировка: Александър Витанов, Кристиан Милушев (U17), Христос Доков, Николай Парнаров, Христо Стамов, Рангел Костурски, Цветослав Читаков, Пейо Батинов, Митко Илиев, Кирил Георгиев, Здравко Жилов, Кръстьо Милев, Мартин Симеонов, Мариян Гиров, Давор Илиев, Атанас Бучов

Старши- треньор: Стефан Учиков, пом. треньор: Неделин Петров


8 КОМЕНТАРА

 1. 4
  7

  Сега разбрах, че П-то в ПФК значи пенсионерски при Спартак.

  • 7
   2

   Ти си гледай как католика си прави ташак с вас, гаден помакЪ

  • 5
   1

   Тъп жълт помак! Гледай вашия скараджия Тошето как се търкаля.

 2. 7
  1

  Супер. Покрай него ще се направи стабилен отбор.

Comments are closed.