Фенове на Ботев Пд се срещат с Караславов тази вечер

28
1538

Час след пресконференцията на Асен Караславов в социалните мрежи се завъртя информацията, че тази вечер прокуристът на канарчетата ще се срещне с фенове на Ботев Пловдив. Темата на мийтинга ще е „Обстановката в клуба“.

28 КОМЕНТАРА

 1. Докато стадиона не се построи, няма да имаме сериозен човек начело. Това е положението засега

 2. Каква обстановка бре?! Ако приемем това което каза католика,че миналата година е била нулева то тогава интересно как тоя същия би нарекъл настоящата??? Вероятно „под нулата“!!!
  Ботев е с най-скапаните и мизерни ръководители! ПОЗОР!!!

 3. 3
  10

  Пловдив празнува!…..Поръчка за калъфки и медикаменти за: 1912 жълти депресии 1914 изнасилени говЯда 1948 плачещи прасета …. Купата си е вкъщи….какво му трябва друго на Пловдив 😉

  • андрей пиши че нито една от групите не присъства на тази среща защото никои не смята молива за нещо в клуба и организатора божидар и мамата никой вече не ги брой за живи да си гледат борда и ангел

 4. 2
  11

  скам да започна с това, че съм фен на Ботев. И искам да се обърна към наще фенове вместо да го дървим колко сме големи и да броим празните седалки на Локомотив до никъде няма да стигнем само можем да наблюдаваме с пръст в уста как един отборн с ОГРОМЕН колектив и организация му се получават нещата, а не като нас да се плюнчим колко сме многобройни и до там нищо повече. Честито на Локомотив !!

  • 6
   2

   Ти не си никакъв фен на Ботев бе боклук жалък мръсен !

  • Това не е фен на Ботев а просто един глупав провокатор който дори не си е направил труда да се маскира като хората. А може би е искал да бъде разпознат за да му е по-пълна гаврата. Мизерна работа!

 5. 1
  8

  Ай лайнари и да му кажете на Караславов малко от малко да взимате пример от ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ

  • 2
   1

   Гаден циганин некъпан селяк голям праз че сте взели 2 купи вместо да се радвате на купата спечелена без удар 120 минути те в на ботев темите киснат пфу мингияни бедняци

 6. 7
  14

  Вън продажното ръководство. От това живуркане в момента, по-лошо няма…безличие и безвремие. Ботев не е за това, ние сме обречени да сме велики.

  • 12
   6

   Защо и как точно някой е обречен да е велик?

  • 4
   4

   Към Сс(СЕЛСКИ Селянин) :Сельо, сериозно с теб трябва да работи психолог сигурно и невролог! Проявите ти във форума те издава, че имаш светкавична помощ от тези специалисти!

   • Псссттт! Педал!!! Знаем те. Ти първо пишеш коментар за да можеш после пак ти да му отговориш??! Колко умно???! И щеше наистина да е умно ако не беше толкова жалко и унизително. Но ти едва ли знаеш точното значение на последните 2 думички. Ти си просто един завършен малоумник!!!

 7. 12
  2

  Хахахаха и с кои ще се среща с тези на хранилката, нали??? Дейба и смешниците….. Как да се промени нещо, като е пълно с картици навсякъде! Айде весело изкарване днес идиоти… Да си уредите хубав надник!

 8. 27
  10

  Какво ще се срещаме с този путьо? От тоя клоун не зависи абсолютно нищо! Самуилов да върне акциите на сдружението по възможно най-бързият начин!
  След това да се проведе общо събрание и да се назначи нов борд без Пальо и другите марионетки!

  • 9
   21

   Намери кой да дава пари тогава гони Самоилов, много сте силни на приказки.
   Виж какво става в Левски

   • 10
    7

    Пич ти дори фамилията не му знаеш.. Представи си какъв фантом е този Самуилов! Иначе за парите-ми те ги спускат от горе… Какво някои да търси!

    • 7
     3

     Те и на Левски ги спускаха но сега нещо застой,най важно е да се почне стадиона

 9. 6
  13

  Андрей,солташак на А.П. ,умри боклук продажен!!!

Comments are closed.