Фенклубът на Локо: Поклон! Пловдив е черно-бял!

29
620

„ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ НА ТЕРЕНА, ИЗВОЮВАЛИ ВТОРАТА КУПА НА БЪЛГАРИЯ ПО ФУТБОЛ И ДОНЕСЛИ ОГРОМНА РАДОСТ НА ПЛОВДИВ!
ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ НА ТРИБУНИТЕ, ОСТАВИЛИ СЪРЦАТА СИ И СЪЗДАЛИ НЕВЕРОЯТНА АТМОСФЕРА!
ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!“, написаха на своята страница от Фенклуб Локомотив Пловдив.

29 КОМЕНТАРА

 1. 2
  6

  локо / Велбъжд / Юве / Ювентина

  Всички знаем ,
  че момите обичат да се подмладяват ,
  да лудуват и да се вталяват .
  Но , не и нашта локо / Велбъжд / Ювентина ,
  която реши да се състари
  с лета десет без причина ,
  само и само , поне малко да се доближи
  до Великаните от БОТЕВ Пловдив ,
  и да бъде по възраст почти като тях …
  А за класата и майсторлъка
  изобщо не се сети как и тях
  да крадне или пък прибави ,
  ама с таз кратуна празна
  такава ú е участта –
  да стане пак за присмех
  на
  аристократичната и императорска
  Жълто – Черна част на града .

 2. 2
  4

  СЪС ЖИТНИЯ БЕГАЧ ЦВЕТАНОВ
  И ЛЕВАЦИ КАТО БРАДАТА , КАРАГРЕДАТА , ЛУКГЛАВАТА И МАЛЕМБАНА УМИРАМЕ ПРАВИ , ОЩЕ СЪС ПЪРВИЯ ЗВЪН НА ЕВРОПЕЙСКАТА КАМБАНА

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Пишман ясновидките продължават да ръсят бисери…
   Давайте червеи!
   Пророкувайте, защото каквото кажете, обратното става!
   Дееба и шматките невзрачни….😂😂😂

 3. 2
  5

  ЧЕРНО – БЕЛИЯТ ВАГОН ОТИВА В ЕВРОПА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА БРАКУВАНЕ И ПРЕТОПЯВАНЕ .
  ОТТАМ НЯМА ВРЪЩАНЕ …

 4. 6
  1

  А благодарностти към Христо Крушарски КУПОНОСИТЕЛЯ и Бруно ПОБЕДОНОСНИ няма ли??!!
  Доста неблагодарно?!

  • На кой му пука за вас, бе мангали. Посрамихте цял футболен Пловдив с тия 4000 билета.

   • това ли е новото самозалъгващо успокоение, Бонке?

 5. 13
  4

  Жълтите мисирки пак ли броят ли броят докато умират от завист че купата пак е на Лаута! Да бяхме около 5 хил. отидохме със собствени средства в работен ден в друг град в пандемия на 35 градуса жега общо 12 часа отиване и връщане прибиране по нощите…. не всеки може да си го позволи пак казвам в работен ден! Докато шопите домакини в удобен за тях час след работа бяха видно доста над позволените 6 хил билета …и тук е въпроса кой им позволи повече билети и как бяха допуснати на стадиона , да не говорим и за факлите които са забранени!! Труден мач, тактическо надлъгване , имахме и късмет в една две ситиации и след рулетката на дузпите купата е отново в Пловдив! Историческа победа предвид че е първа след 16 финала по оста София – Пловдив!!

  • Ейййй на вас винаги нещо ви пречи да сте повече. А миналата година какво ви попречи да сте повече от 5500. А на нас що работното време и пътя не ни попречи да сме 15 000 ?

   • а преди 100 години като бяхте с 1 повече от нас забрави ли

 6. 2
  10

  ловешка мастия разправя ,че мангали без нито 1 удар ги били за няква Наговорена купка ХАХАХА…

 7. 1
  10

  Не се превъзбуждайте много-много, ПЛОВДИВ Е СИН

 8. 22
  8

  Господи боже колко жълта мъка има по този свят не е истина направо!!! Вместо да си гледат посрания отбор те тръгнали пак да гледат в паницата на Пловдивския Любимец и очите им изтекоха да броят, а преброхите ли се колко бяхте онзи ден на Лаута 30-40 може би?????Втора поредна купа мисири, втора, знам мъката ви е голяма и комплексите също, като се почне от Феро Храста дето се скъса да се моли за победата на чорбарите та до ходжата в Горни Воден и всички мисири които цяла седмица кълняха!!! Аре петата в дивия и ходете да копате арпаджика а истинските пловдивчани отиваме да си празнуваме спечелването на втората поредна купа на България!!!

  • 4
   1

   Ний и коч зъклахми, амъ и тва ни ни пумогнъ. Трябъши дъ заъколим истински коч ами не на Стуян Кънаръ кочъ дету беши с идно мъдо дъгуевъ.

 9. 14
  14

  Пловдов бил черно-бял. Докога ще си го повтаряте това бе, мангалки ! Едва 4000 фена на втори пореден финал. Много малък ще да е този „черно-бял“ Пловдив.

  • 12
   3

   Мухльо, истинските пловдивчани са привърженици на интелигентния ФК Локомотив! Това, че основахте в центъра на Столипиново ФК и се присъединихте към братята си цигани, значи, че сте получовеци! Едни и същи глупости повтаряте, защото сте папагали! Повече сте заради столипиновски те цигани и околните села! Това не променя крайния резултат! Имаме много по-качествен отбор, перфектен собственик, имаме перфектен и можещ треньор, ръководство! Вие какво имате? Школа?! По нищо не личи! Футболисти, ръководство, успехи?! По нощо не личи! Вие Г-н мухльо сте пред неизбежен разпад! Вие жълтурите, ако не се вземете в ръце, ще останите за пореден път без отбор! Може да сме по-малко, но отделяхме лични средства когато бяхме в тежко положение и спасихме отбора! Благодарение на ВЕЛИКИЯТ БОНЕВ ИМАМЕ СОБСТВЕНИК ЗА ПРИМЕР! Вие обаче това не може да го направите, защото от БКП времето сте свикнали да сте на хранилка. Затова ви казват, че сте партийни проститутки, долни и отвратителни!

  • 7
   2

   Броите се вие кой колко е.. ние си броим кулите… Няма купа няма титла няма ботеф на финал…

  • 5
   1

   Нямаш си на представа какъв автогол си забиваш, ма Бонке 😉
   Ако вчера сме били 4000, както твърдиш, то като погледнеш снимките и видеата от миналогодишния финал, сам ще разбереш, че измислената от вашия пиян почитател от спиртал.бг бройка от 5500 на нашите привърженици , е меко казано Доста занижена 😉 А цялата ви легенда се основаваше на това недоказано писание. Сам спука поредния жълт балон. Бухахаха.

   • Еми 3000 в Б и 1000 във В. Ясно се вижда от ТВто и по снимките. А за миналогодишния финал, инфото идва от Профилигата, която е организатор на Купата на България, бе въшльо. Колко по-официално от това.

    • Пак твърдения без доказателства. Тези 3000 и 1000 си е лично твое мнение, непотвърдено с никакви официални данни. Нещо като миналогодишните 5500. Някакъв линк с доказателства от „Профилигата“ имаш ли или пак хвърляш недоказани твърдения в сайт помийна яма, с тайната надежда някак си да стане истина?

  • Може да сме имали 4000, но вие имахте под 100 на полуфинала!! – точно 40 пъти повече от вас сме!!

Comments are closed.