Има арестуван за убийството на Тоско

10
946

26-годишна жена е арестувана за съучастие в убийството на привърженика на Ботев (Пловдив) Тоско Бозаджийски в Солун. Фенът на „канарчетата“ загуби живота си при масово сбиване с ултраси на местния ПАОК.

Медиите в Гърция разкриват, че жената е информирала феновете на „черно-белите“ за движението на групата привърженици на „канарчетата“ в града и е спомогнала за престъплението. По този начин се потвърждава разкритието на БЛИЦ, че ултрасите на ПАОК през цялото време са знаели по какъв маршрут са се придвижвали пловдивчани.

Нападателите от Солун са идентифицирани, като става дума за петима души на възраст между 24 и 48 години.

Гръцката държавна агенция АНА-МПА информира, че 26-годишната жена е била повторно арестувана при по-сериозно обвинение въз основа на нови доказателства, разкрити от специалния отдел на солунската полиция за футболните хулигани. Посочва се, че тя може да е участвала в нападението срещу Тоско и другите фенове на Ботев.

10 КОМЕНТАРА

 1. Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
  3
  7

  Жена да те убие от бой….
  Ебати съдбата…

 2. 4
  10

  Защо имам чувството, че където ги хванат жълтите полумаймуни, винаги са ги били и ебали?! То не бяха поляни, магистрали, Санкт Петербург, капана Солун, София! Горките!

 3. 3
  7

  Андрей,курво умряла… Ходи да лижеш на мамата потния гъз и стига копи Чейс от чуждите сайтове!!!
  Утре циганите взимат пак купата и тогава ми е много интересно…ще се обърнеш ли отново към левчето от Бат Васко и Ачо?….
  Ще си останем ли долната курва която си в момента….?
  Утре ще разберем ! КЗТ!

 4. 12
  25

  Този глупак отиде да прави въргали в Гърция и си намери това, което е търсил, а сега ще излезе, че някаква жена го е убила от бой. Срааааааааам!

   • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
    6
    5

    Пич ти си не просто жълт боклук. Ти си неграмотен жълт боклук. Колко пъти да ти казвам да се научиш къде се пише запетая?!

    • Като ще се ограмотяваме – в написаното от теб също липсват две запетаи.

Comments are closed.