Президентът на Марица: Лично дадох пари в брой на член на Изпълкома, за да манипулираме мач

7
675
Христо Христов, снимка: Владимир Иванов, Sportal.bg

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов даде пресконференция, на която отправи жестоки атаки към БФС. Той обяви, че преди две години е дал пари на член от Изпълкома, за да манипулира мач на отбора.

„Когато бяхме част от „Б“ група, дадох пари в брой на член на Изпълкома, за да минипулираме футболен резултат. Името на човека ще кажа на Конгреса на БФС. Това е много важно. Не се страхувам. Дадох му пари в брой, за да се манипулира. Пари се дават, за да се манипулира мача. Ще ви кажа всичко на Конгреса. Готов съм да понеса отговорност. Има практика за манипулиране на мачове. Виждате какви решения се взеха през последните няколко месеца. Ако се направи анализ на решенията на БФС, ще видите, че няма логика. Аз лично съм дал пари в брой. Приеха ги на 200 процента. Сумата беше дребна“, заяви Христов.

„Сумата не беше много голяма. Човекът няколко дни след мача ми я върна. Това не е най-важното. Не завърши точно мачът, както трябваше. Аз си поисках парите. Механизмът е това, че човекът си предложи услугите. Какъв е механизмът, че Своге влезе в „Б“ група? Какво да кажа, когато съобщя на прокуратурата? Аз съм ги дал и си признавам, но нямам документ, че съм ги дал, нямам документ, че той ги е получил. Говорим за дребни суми от 5 до 20 хиляди лева. Доколкото разбирам, защото нещата съвпадат със Своге. Замислете се как този отбор стигна до „Б“ група“, добави още той. Още вижте във видеото:

7 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  Никой не вдява защо го казва, нали? Повърхностни сте, да не кажа друга дума

  • 2
   2

   Много добре вдяваме и нямамсмисъл да му адвокатстваш на този палячо който довърши школата на Марица

   • Ако не беше той нямаше да я има, не знам с какво я е довърши. Някой друг заинтересува ли се, какво направи за школата? Някой друг нае ли се да дава пари? Лесно е отстрани само с плюнки

  • Той самия едва ли знае защо го казва, още повече сега когато се кандидатира за президент на БФС. Луд умора няма! Всичко хубаво го е наредил на приказки, и накрая се изсрал на метеното с тези пари.

Отговор