Марица: Решението на БФС е против всякакви етични норми, в нарушение на феърплея и при пълна липса на спортен морал!

1
423

От Марица излязоха с кратък коментар по повод решението на БФС от днес. Припомняме, че клубът получи официална покана за участие във Втора лига, която бе приета, но днес се оказа, че такава е пратена и до Спортист (Своге), а тимът от югозапада е бил предпочетен за участие във втората ни дивизия. Ето коментара от пловдивския клуб:

Тази вечер ръководството и представителния тим на “жълто-сините” се събраха на стадион “Марица”. Всички в клуба са крайно разочаровани от взетото днес решение от изпълкома на БФС. То е взето против всякакви етични норми, в нарушение на феърплея и при пълна липса на спортен морал. По никакъв начин не кореспондира с ценностите на футбола и е лош пример към всички, които искат този вид спорт да се развива при нормални условия в страната ни.
През следващата седмица ръководството на “Марица” ще организира пресконференция по тази и други теми.
Представителния тим на “Марица” ще стартира предсезонната си подготовка по план – в понеделник, от 9:30 часа.
Освен това от клуба честитиха рожденния ден на мажоритарният собственик на Марица Христо Христов, който е днес: Днес рожден ден празнува един човек, който през последните години направи много за „Марица“. Човек, който продължава да се бори напук на обстоятелствата! Човек с голямо сърце, който не спира да вярва в принципите си! Днес той получи лош подарък, но отново бе оптимист и успя да вдъхне кураж и вяра в хората от клуба. Христо Христов! Желаем му здраве и непримиримост! 

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.