Хебър и Септември си вкараха по един гол в контрола (СНИМКИ)

0
218

Хебър не победи, но и не загуби от кандидатът за Първа лига Септември (София) в първия си контролен мач от лятната подготовка.

Двата тима направиха реми – 1:1 на стадиона в столичния квартал „Драгалевци”, където септемврийци посрещнаха „зелените” от Пазарджик.

Резултатът от срещата бе фиксиран още през първата част. В 5-тата минута младокът Мартин Вълчинов наказа колективна грешка в отбраната на Септември, бележейки за 0:1. Авансът на пазарджиклии се запази до 31-та минута, когато домакините изравниха – 1:1.

Хебър стартира контролата в състав: Александър Любенов (на вратата), като централни защитници започнаха Йовчев и Тодоров, а в ролята на халф-бекове вдясно и ляво се изявяваха съответно Тодор Гочев и Стойчо Папазов. Тисовски и Краев оперираха в средата на терена като вътрешни халфове, а по крилата нападаха Мартин Вълчинов(вляво) и Октай Хамдиев(вдясно). Живко Петков бе на върха на атаката, подпомаган зад себе си от Божуркин.

След почивката на вратата на Хебър застана Петър Дебърлиев. Дишков и Хаджиев заиграха като двойка централни бранители, а вляво и дясно на отбраната се изявяваха Тонев и Геров. Като вътрешни халфове заиграха Жак Пехливанов и Жоро Каракашев. Законов пробиваше отдясно, а Николов отляво. Чаворски водеше атаката на Хебър, подпомаган дейно от Сотиров.

Идната събота от 18,30 часа Хебър посреща у дома Локомотив (Сф) във втората си контрола от лятната подготовка.